Η ΑΕΛ συμφώνησε με τον Σιντίκι Αμπουμπακάρι

Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΜΕΡΟΥΝΕΖΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΙΟΥΝΙΟΝ ΝΤΟΥΑΛΑ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2021 21:13

Κορύφωση της μεταγραφικής δραστηριότητας υπάρχει στην ΑΕΛ, καθώς χθες επήλθε συμφωνία με τον 20χρονο Καμερούνιο διεθνή επιθετικό, Σιντίκι Αμπουμπακάρι, που θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τριάμισι χρόνια με συνιδιοκτησία με την ομάδα του τη Γιούνιον Ντουάλα.


Ο Αμπουμπακάρι θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο του Καμερούν και είναι ένας από τους δύο παίκτες του Καμερούν που κλήθηκαν στην Εθνική Ανδρών για τα παιχνίδια με τη Μοζαμβίκη. Μάλιστα, για να γίνει αυτό έπρεπε να αναλάβει τεχνικός ο Αντόνιο (Τόνι) Κονσεϊσάο στη θέση του Κλέμεντ Αρόγκα.
Μάλιστα, ο Κονσεϊσάο έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Είναι ένας παίκτης που παρακολουθούμε εδώ και αρκετό καιρό. Έχει μέλλον, αλλά το πρόβλημα είναι ότι το πρωτάθλημα του Καμερούν δεν έχει ξεκινήσει. Χρειαζόμαστε ανταγωνιστικούς παίκτες με ρυθμό αλλά είμαστε προσεκτικοί με την παρουσία του στη λίστα».
Ο παίκτης δείχνει ιδιαίτερα φιλόδοξος, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του, που υποστηρίζει: «Ο Σενεγαλέζος Σάντιο Μανέ που παίζει στη Λίβερπουλ είναι το είδωλό μου. Ονειρεύομαι να είμαι σαν αυτόν και γιατί όχι και κάτι περισσότερο από αυτόν. Είναι πολύ καλός, με δουλειά και προσευχή θα τα καταφέρω. Έχει πολύ καλό στυλ παιχνιδιού και πολύ καλή συμπεριφορά, πρέπει επίσης να τον αντιγράψω για να φτάσω στο ανώτερο επίπεδο σαν κι αυτόν, για να παίξω και σε ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».
Οι εκπρόσωποι των μέσων της χώρας του υποστηρίζουν ότι το παράδειγμα του Αμπουμπακάρι είναι παράδειγμα για όλους τους νέους ποδοσφαιριστές του Καμερούν.
Ο παίκτης αγωνιζόταν στη Uforca de Douala. Για να πάει στη συνέχεια στη Union Sportive de Douala που μετά από μια περίοδο προσαρμογής, κατάφερε να γίνει ηγέτης στην αναγέννηση αυτού του Συλλόγου που έχει ένα εκατομμύριο υποστηρικτές. Στα πρώτα δεκαεπτά παιχνίδια της σεζόν, η ομάδα του είχε τέσσερις νίκες, οκτώ ήττες και πέντε ισοπαλίες. Από τις 29 Ιανουαρίου του 2020 και μετά ο Σύλλογος έχει σημειώσει έξι νίκες σε επτά αγώνες και βρέθηκε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας από εκεί που κινδύνευε να υποβιβαστεί.
Ο παίκτης έχει ύψος 1.83 και είναι 73 κιλά και δικαίως θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ποδοσφαίρου της χώρας του. Μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερό/δεξί εξτρέμ και ως επιθετικός, ενώ είναι διεθνής με τις ομάδες U-17, U-19 του Καμερούν.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass