ΑΕΛ

Απλούς ο μύθος της αληθείας έφυ…

*Όλα κρίνονται στους αγώνες την Τετάρτη με Λαμία και την Κυριακή με Παναιτωλικό…

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2021 21:05

Απλούς ο μύθος της αληθείας έφυ (ο λόγος της αλήθειας είναι εκ φύσεως απλός). Θα δανειστούμε τα λόγια του αρχαίου τραγικού Ευριπίδη για την ΑΕΛ γιατί η ώρα της αλήθειας έφτασε (ελπίζουμε να μην είναι τραγική...).
Παρότι έχει 15 παιχνίδια να πετύχει νίκη, δεν κέρδισε κανέναν αντίπαλο φέτος στο Αλκαζάρ, βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά θα έχει μέσα σε μια βδομάδα δύο αγώνες στο Αλκαζάρ, που αν τους κερδίσει τότε η παραμονή στη Super League θα είναι αποκλειστικά δική της υπόθεση.


Ο πρώτος θα γίνει την Τετάρτη στις 17.15 με αντίπαλο τη Λαμία, που είναι χρωστούμενος από τον ...πρώτο γύρο και είχε προπονητή τότε τον Μιχάλη Γρηγορίου που τώρα θα είναι τεχνικός στη Λαμία…
Ο δεύτερος θα γίνει την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο, την ίδια ώρα με τον Παναιτωλικό, που και αυτός είναι στο γκρουπ των ομάδων που κινδυνεύουν με υποβιβασμό όπως και η Λαμία.
Τα καλά νέα είναι η αγωνιστική άνοδος της ομάδας και η πολύ καλή απόδοση μέχρι τώρα των νεοαποκτηθέντων. Τα άσχημα νέα είναι ότι θέλει δυο νίκες γιατί αλλιώς δε βγαίνει η βαθμολογική συγκομιδή.
Ο τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κάνει μια καλή ομάδα, η οποία όμως δεν έχει μέχρι τώρα τύχη. Στον αγώνα με την ΑΕΚ οι «βυσσινί» στο τελευταίο λεπτό έχασαν πέναλτι και… βαθμό, ενώ προχθές με τον Ατρόμητο Αθηνών δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το 1-0 και ήρθαν ισόπαλοι με 1-1. Τώρα δε υπάρχουν περιθώρια για καλές εμφανίσεις γιατί θα μετρήσουν μόνο τα αποτελέσματα.
Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα είναι ο τραυματισμός του Μαξιμένκο, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή. Η Λαμία γι’ αυτό το παιχνίδι ξεκούρασε τη βασική ενδεκάδα στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που έχασε με 4-0.

ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ
Τρεις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League 1. Κίτρινη κάρτα είδε ο Νίκολα Γιακιμόφσκι, ο Ματίας Ακούνια και ο Θεοχάρης Ηλιάδης που έφθασε τις τρεις και την επόμενη φορά που θα πάρει κίτρινη κάρτα, θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της Superleague 1, ενώ ακόμα στο όριο είναι ο Τιμ Σπαρβ με τον Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς με έξι κίτρινες κάρτες και ο Νίκολα Ζίζιτς που έχει τρεις.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στη Superleague 1 τη σεζόν 2020-2021:
Φιορίν Ντουρμισάι 7, Τιμ Σπαρβ, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς 6, Νίκολα Τρούγιτς 5, Αλέξης Μιχαήλ 4, Νίκολα Ζίζιτς, Θεοχάρης Ηλιάδης 3, Μανώλης Μπέρτος, Δημήτρης Πινακάς, Αντριάν Κολομπίνο, Νίκολα Γιακιμόφσκι 2, Γιώργος Μαϊδανός, Αλέξανδρος Νικολιάς, Ματέο Μούζεκ, Σπύρος Γλυνός, Ούρος Τσόσιτς, Αντριάν Χουσίνο, Ανίς Μπεν Χατίρα, Ματίας Ακούνια 1.

Περί Μιλοσάβλιεβιτς ο λόγος…
Ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς δείχνει μια κάμψη στην πιο κρίσιμη περίοδο της ομάδας τη φετινή αγωνιστική χρονιά, αλλά στην ΑΕΛ πιστεύουν στον παίκτη και φάνηκε αυτό την τελευταία μεταγραφική περίοδο όταν αρνήθηκαν την πρόταση που έφερε ο μάνατζέρ του Νίκος Ζαφειρόπουλος από ομάδα της Β’ Τουρκίας. Η πρόταση ήταν να πάρει η ΑΕΛ 100.000 ευρώ για ένα εξάμηνο και αν η ομάδα ανέβει στο τέλος της σεζόν άλλα 250.000 ευρώ για τα υπόλοιπα δύο χρόνια του συμβολαίου που έχει με τη λαρισινή ομάδα.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass