Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Αετό Μακρυχωρίου

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-1

Δημοσίευση: 29 Απρ 2021 20:30

Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στον 3ο Όμιλο της Γ’Εθνικής κατηγορίας πέτυχε χθες ο Αετός Μακρυχωρίου, ο οποίος επικράτησε του Α.Ο. Σελλάνων, με σκορ 3-1.


Μετά τον Μακεδονικό Φούφα και την Τσαριτσάνη, οι «κιτρινόμαυροι» των Κώστα Κατσάρα-Λευτέρη Τέα πανηγύρισαν και πάλι, συνδυάζοντας μάλιστα αυτήν την επιτυχία και με μια πειστική εμφάνιση κυρίως στην επανάληψη.
Μελανό σημείο του αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός του Στέλιου Αλεξανδρή στο γόνατο, με την οικογένεια του Αετού σύσσωμη να του αφιερώνει τη νίκη, με τις θερμότερες ευχές για ταχεία ανάρρωση.
Στην αντίπερα όχθη το συγκρότημα του Γιάννη Μπουρνάκα που απαρτίζεται από αρκετούς Λαρισαίους ποδοσφαιριστές, αν και ξεκίνησε εξαιρετικά το ματς, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στο α’ μέρος, αλλά και το προβάδισμα στο σκορ, στην επανάληψη φαίνεται πως άφησε στα αποδυτήρια το «καλό πρόσωπο» και μοιραία γνώρισε την ήττα.
Δυνατά ξεκίνησαν στην αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι και μόλις στο 5’ο Μπαντής σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι μετά από προσπάθεια του Γόρδιου.
Στο 23’οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Γόρδιου στην περιοχή, αλλά ο κ. Τασιόπουλος ήταν κοντά στη φάση και έδειξε να συνεχιστεί το ματς.
Τελικά η υπεροχή του Α.Ο. Σελάννων καρποφόρησε στο 29’με τον Μιχάλη Τσουμάνη με προβολή να κάνει το 0-1 μετά από σέντρα ακριβείας του Γόρδιου.
Ο Αετός που μπήκε κάπως νευρικά στο ματς, απείλησε για πρώτη φορά στο 35’με τον Κουμπούρα να σουτάρει και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα, αυτή βρήκε στον Μπλέντι και απομακρύνθηκε.
Στο 37’ο Κατσαμάγκας δεν κατάφερε να νικήσει τον Νικολακούλη με κεφαλιά και στο 42’ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης με τον νεαρό Βησσαρίων Δρόσο με ωραίο πλασέ για το 1-1.
Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε η επανάληψη για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς στο 46’ο Βασίλης Κατσαμάγκας δεν συγχώρησε λάθος της αντίπαλης άμυνας και με δυνατό σουτ έγραψε το 2-1.
Και στο 52’ο Κυριάκος Ζησούλης μετά από έξοχη ατομική ενέργεια, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη.
Για τους νικητές σημαντικές ευκαιρίες απώλεσαν οι Κατσαμάγκας (68’σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και μάλιστα στην εξέλιξη της φάσης σκόραρε ο Δρόσος, αλλά καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα), Κολοβός (75’) και Παπαδόπουλος (87’), ενώ για τους ηττημένους απείλησαν οι Τσουμάνης (60’), και Λιλολάρι (89’).
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του κ. Τασιόπουλου Γ. που είχε βοηθούς την κα Κουβάτα και Σαμαρά (Θεσσαλίας).
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας-Λ. Τέας): Μισιρλής, Μητάκος (32’ Μπλέντι), Ζησούλης (78’ Παπαδόπουλος), Σιάτρας, Κουμπούρας, Κολοβός (78’ Καλόγηρος), Αλεξανδρής (46’ λ.τ. Μπάρδας), Κατσαμάγκας, Γιαννακόπουλος, Δρόσος (69’ Γαγάρας), Γκαμπέτας.
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Γ. Μπουρνάκας): Νικολακούλης, Καλφούντζος (65’ Τατσελάρι), Ποτόσογλου, Παππάς, Μπαντής (77’ Γεωργαντζάς), Τσιαντής, Τσουμάνης, Γραμματικός (46’ Πρισακάρου), Μούρι (55’ Τζάνης), Λιλολάρι, Γόρδιος (55’ Αετόπουλος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass