ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ

Πρότεινα στον Φέστα να μείνει για πολλά χρόνια μαζί μας...

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΜΠΕΝ ΧΑΤΙΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2021 21:17
Ο Τζιανλούκα Φέστα πέρασε Πάσχα με τους σεισμοπαθείς  στo Μεσοχώρι που η αγάπη τους για την ΑΕΛ είναι παντοτινή Ο Τζιανλούκα Φέστα πέρασε Πάσχα με τους σεισμοπαθείς στo Μεσοχώρι που η αγάπη τους για την ΑΕΛ είναι παντοτινή

«Πρότεινα στον Φέστα να μείνει για πολλά χρόνια μαζί μας». Αυτό τόνισε χθες μιλώντας στους παίκτες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, στην πρώτη προπόνηση που έκαναν μετά την τριήμερη άδεια λόγω των γιορτών του Πάσχα.


Παράλληλα μίλησε για τον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλου και την τύχη των παικτών. Χαρακτήρισε «απόλυτο τελικό» το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΝΠΣ Βόλου και είπε: «Αν θέλουμε να μείνουμε στην υπόθεση παραμονή πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι στον Βόλο. Σας έχω εμπιστοσύνη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρετε. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία κάποιων παικτών και θεωρώ απαράδεκτο ότι δεν κερδίσαμε κανένα από τα τρία παιχνίδια με τη Λαμία και στα πλέι άουτ τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό εντός έδρας.
«Ο αγώνας στον Βόλο είναι ο απόλυτος τελικός» είπε. Και συνέχισε: «Αν μείνουμε στην κατηγορία θα συζητήσω την ανανέωση συμβολαίων που λήγουν (Ντουρμισάι, Στίφλερ, Καρανίκας, Μιχαήλ, Νούνιτς), ενώ σε περίπτωση που υποβιβαστεί η ομάδα κανένας παίκτης δεν θα φύγει απ’ αυτούς που έχουμε στην ομάδα και θα δούμε για τους υπόλοιπους. Ο Φέστα θα είναι στην ομάδα για πολλά χρόνια και είχα συζήτηση μαζί του για αρκετή ώρα πριν μιλήσω σε σας».
Από κει και πέρα ο Μπεν Χατίρα επέστρεψε στη Λάρισα αλλά προπονήθηκε μόνος του, καθώς η ΑΕΛ θεώρησε τη συμπεριφορά του άσχημη αφού δεν ειδοποίησε, όπως υποστηρίζουν οι «βυσσινί», ότι θα έκανε ταξίδι στη Γερμανία.
Για τον αγώνα στον Βόλο ο Φέστα δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμα τους τραυματίες Γκράουρ, Γλυνό, Σπαρβ και Νούνιτς.

 

ΠΕΡΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη στις 13:30 θα αναφερθούν από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας με ονοματεπώνυμα οι εικονικοί και πραγματικοί αγοραστές της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στις 27/2/2015, αλλά λόγω του απορρήτου της έρευνας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν θα παραδοθούν αντίγραφα των συμβολαίων, αλλά θα δημοσιοποιηθούν οι αριθμοί των συμβολαίων, η επωνυμία της εταιρείας συμβολαιογράφων όπου έγιναν τα συμβόλαια, αλλά και τα ονοματεπώνυμα των ιδιοκτητών ΠΑΕ της Super League που συνδέονταν με τους εικονικούς αγοραστές, οι οποίοι στις 27/2/2015 απέκτησαν το 51% της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ήτοι 153595 μετοχές του Γιώργου Χριστοβασίλη χωρίς να καταβάλουν ούτε ένα ευρώ, χωρίς να εμφανιστούν ποτέ ούτε καν στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και χωρίς ποτέ να αναγγείλουν την πρόθεσή τους και να ζητήσουν άδεια για την αγορά των μετοχών, όπως ήταν υποχρεωμένοι από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και να λάβουν έγκριση.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass