Hττα γνώρισε ο Ηρακλής Λάρισας

Χθες από τα Μετέωρα με σκορ 1-0 - Εκφράστηκαν παράπονα για τη διαιτησία

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2021 20:00

Σε αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος), ο Ηρακλής Λάρισας γνώρισε την ήττα από τα Μετέωρα, με σκορ 1-0.


Οι «κυανόλευκοι» είχαν την ατυχία να αντιμετωπίζουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς δεν ήταν διαθέσιμοι οι τιμωρημένοι Κακαβίτσης και Στοΐνοβιτς Χ. και οι Χατζόπουλος, Τάρτας, Μπάμης και Χατζηλιάδης. Παρόλα αυτά κέρδος ήταν η συμμετοχή νέων παιδιών (όπως ο Μπαλαμώτης) που πήραν φανέλα βασικού και έδειξαν το ταλέντο τους.
Παράπονα εκφράστηκαν από την πλευρά του Ηρακλή για τη διαιτησία. Το παιχνίδι ήταν μέτριο με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν στο σκορ στο 24’ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ρόμπου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργάκη κάνοντας το 0-1.
Στο 32’ τα Μετέωρα απείλησαν και με ένα δεύτερο τέρμα αλλά ο Μαλάκος από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 33’ο Ηρακλής άγγιξε την ισοφάριση αλλά η κεφαλιά του Αναδολού αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι μετά από ωραία προσπάθεια του Μπαλαμώτη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ένα καταχτυπημένο φάουλ του Χριστίδη έφυγε άουτ.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, έχοντας δύο καλές στιγμές, πρώτα στο 82’ με την κεφαλιά του Φώτου να φεύγει λίγο άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα και μετά από φάση διαρκείας, ο Ζαφειρίου δεν κατάφερε να νικήσει με κεφαλιά τον αντίπαλο πορτιέρο, όμως ούτε στη συνέχεα και ο Φώτος με το 0-1 να μένει ως το τέλος.
Τον αγώνα διηύθυναν οι κ.κ. Μαυρίδης, Μπογιατζόγλους, Γκόγκος (Ημαθίας).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης (70’ Κίτσιος), Σκαφιδάς (80’ Παρλάντζας), Γαλάνης, Πότσι, Γκιουρσάνης, Αναδολού (46’ Καμπέρης), Χριστίδης, Ναρίνογλου, Ζαφειρίου, Φώτος.
ΜΕΤΕΩΡΑ (Γ. Ράτζας): Βλαχάβας, Γκόβαρης, Γεωργάκης, Τσιαντούλας, Ρόμπος, Αλμπάνης Α. (75’ Φωτίκας), Αλμπάνης Β., Ψύρρας (80’ Παπαευθυμίου Π.), Πολυζόπουλος (60’ Τσιγαρίδας), Μαλάκος (60’ Παπαευθυμίου Χ.), Μπαλτάς (80’ Γερεντές).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass