ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ:

Ευχαριστώ αρχηγέ για την τιμή…

*«Ιδιαίτερα σοβαροί προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν…»

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2021 21:35

Η «Ε» αποκάλυψε τη δυσκολία να πει το «ναι» -λόγω ιδιαίτερα σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων- ο κορυφαίος ίσως ποδοσφαιριστής που ανέδειξε η ΑΕΛ, ο Βασίλης Καραπιάλης, στην πρόταση που του έκανε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ πρώην συμπαίκτης του στη λαρισινή ομάδα, Τάκης Παραφέστας, για να αναλάβει όλα τα τμήματα υποδομών.


Ο Βασίλης Καραπιάλης, ο οποίος αποτελεί υπόδειγμα ειλικρίνειας, μας έκανε χθες την παρακάτω δήλωση: «Ευχαριστώ αρχηγέ (σ.σ. Τάκη Παραφέστα) για την πρόταση που μου κάνεις και είναι μεγάλη τιμή για μένα που μου είπες να μπω στην ΑΕΛ. Δυστυχώς στην παρούσα στιγμή δεν μπορώ, για ιδιαίτερα σοβαρούς λόγους, προσωπικούς και οικογενειακούς, να ασχοληθώ με το κομμάτι της ομάδας το οποίο μου ζήτησες να αναλάβω, που είναι και το κυριότερο, και μέσα από αυτό δημιουργήθηκε η γενιά της πρωταθλήτριας ΑΕΛ. Και αναφέρομαι στους γηγενείς παίκτες που αναδείχθηκαν από τη Λάρισα.
Εύχομαι τα καλύτερα ιδίως στον αρχηγό στο δύσκολο έργο που του ανέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να επανέλθει γρήγορα στη μεγάλη κατηγορία και να παραμείνει μόλις οκτώ μήνες στη Super League 2. Θεωρώ ότι πρέπει να πετύχει γρήγορα την επάνοδο γιατί μετά θα μπλέξει…
Καλή επιτυχία σε όλους στην τεχνική ηγεσία γιατί είμαστε φίλοι (σ.σ. εννοεί τον Τάκη Παραφέστα και τον Μιχάλη Ζιώγα), ήμασταν συμπαίκτες και να πάνε τα πράγματα όπως τα έχουν σχεδιάσει.
Εγώ θα είμαι στην κερκίδα και θα βλέπω την ομάδα στη γνώριμη θέση που είχα από μικρό παιδί με τον πατέρα μου (σ.σ. φανατικός οπαδός) και οι παραστάσεις αυτές βοήθησαν για να γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα, να παίξω στην ΑΕΛ που πάντα η ομάδα θα είναι κομμάτι της ζωής μου».
Με αφορμή την παρουσία του στην τέλεση του μνημόσυνου του Γιάννη Ίτσα, ενός πιστού οπαδού της ΠΑΕ ΑΕΛ και θιασώτη της ποδοσφαιρικής τέχνης του Βασίλη Καραπιάλη (του έδωσε δίκαια και σωστά το προσωνύμιο «μάγος»), ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ μάς είπε: «Ο Γιάννης δεν ήταν απλά φίλος αλλά ήταν, είναι και θα είναι, πάντα μέλος της οικογένειάς μου».
Το δάκρυ του Βασίλη Καραπιάλη κλείνοντας τη συζήτησή μας ήταν μάρτυρας…
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass