Ψάχνει για αμυντικό χαφ, δεκάρι και σέντερ φορ η ΑΕΛ

ΜΕ 26 ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ - ΤΡΙΑ Ή ΤΕΣΣΕΡΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2021 21:00

Με άκρα μυστικότητα κινείται η Διοίκηση της ΑΕΛ, προκειμένου να υλοποιήσει τους μεταγραφικούς της στόχους και να αποκτηθούν οι ποδοσφαιριστές που θέλει η τεχνική ηγεσία, για να παίξει η ομάδα πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.


Όλοι στην ομάδα συνειδητοποιούν πως θα είναι μια μεταβατική χρονιά, όπου οι «βυσσινί» θα κληθούν να δώσουν πολλές και σκληρές μάχες, με αντιπάλους που μόνο και μόνο επειδή αγωνίζονται κόντρα στην «βασίλισσα», θέλουν να της κάνουν ζημιά.
Γι’ αυτό κάθε ματς θα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και οι παίκτες πρέπει σε όλους τους αγώνες να κάνουν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο, για να χαρίσουν στο τέλος αυτό που θέλει ο περήφανος λαός της ομάδας.
Όσον αφορά τώρα το ρόστερ, ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος, όπως και στον Απόλλωνα Λάρισας έτσι και στην ΑΕΛ, επιθυμεί να δουλέψει με 26 ποδοσφαιριστές, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα και στην Κ-19, για να προωθηθούν παίκτες στην πρώτη ομάδα, εφόσον δείξουν έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους.
Όσον αφορά τώρα τα μεταγραφικά, η ΑΕΛ ψάχνει για τρεις παίκτες από το εξωτερικό και αναφερόμαστε σε αμυντικό χαφ, δεκάρι και σέντερ φορ.
Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές, αλλά στην ΑΕΛ δεν βιάζονται διότι πάντα υπάρχει και κάτι καλύτερο, το οποίο εάν προκύψει δεν θα αρνηθούν οι «βυσσινί».
Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 12 Ιουλίου και μέχρι τις 26 του μηνός, οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Εν συνεχεία η ομάδα θα μεταβεί για το βασικό στάδιο στο Καρπενήσι και στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα παραμείνει για δύο εβδομάδες.
Εκεί θα δώσει μία σειρά από φιλικά παιχνίδια, τρία ή τέσσερα, με ομάδες που θα προετοιμάζονται εκείνο το χρονικό διάστημα στη συγκεκριμένη περιοχή.
Μέχρι τώρα, επίσημα έχει ανακοινωθεί πως θα παίξει με την ομάδα της Κύπρου, τον Εθνικό Άχνας.
Και κατά την επιστροφή της στη θεσσαλική πρωτεύουσα θα δώσει και άλλα φιλικά, μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου, που θα έχουμε την πρεμιέρα της Super League 2.

 

ΙΣΟΠΑΛΗ 1-1 Η Κ-19 ΤΗΣ ΑΕΛ
Σε χθεσινό εξ αναβολής παιχνίδι για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 1, η ομάδα Κ-19 της ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στα Γιάννενα, με αντίπαλο τον ΠΑΣ.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ         1-1
Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης         1-2

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Π.Α.Ο.Κ.     11 (αγ.)     31 (βαθμ.)
2. Ολυμπιακός     11     28
3. Άρης     11     24
4. Παναθηναϊκός     11     24
5. Ατρόμητος Αθ.     11     17
6. A.E.K.     11     15
7. Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα     10     15
8. Ο.Φ.Η.     10     12
9. Αστέρας Τρίπ.     11     12
10. ΠΑΣ Λαμία     11     10
11. Βόλος ΝΠΣ     11     10
12. Α.Ε.Λ.     11     7
13. Παναιτωλικός     12     5
14. Απόλλων Σμ.     12     4

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass