×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/294632

Στο κλαμπ των Ολυμπιονικών η «Λαρισαία» Μαρία Κυρίδου

ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΩΠΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2021 20:00

Η ελληνική κωπηλασία χάρισε στην Ελλάδα την καλύτερη θέση μέχρι στιγμής στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, την 5η θέση που κατέκτησαν η «Λαρισαία» Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου, στη δίκωπο γυναικών.


Αν και είναι μόλις 20 χρονών οι Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου ανήκουν πλέον στο κλαμπ των Ολυμπιονικών με την 5η θέση στη δίκωπο γυναικών, στο Τόκιο, με χρόνο 6:57.11, ενώ πρόσφεραν και μία συγκλονιστική εμφάνιση στα ημιτελικά, όταν από 4ες στα 1.500 μέτρα, τα έδωσαν όλα, πέρασαν τις τρεις προπορευόμενες βάρκες της Μεγάλης Βρετανίας (Γκλόβερ/Σουόν), του Καναδά (Φίλμερ/Γιάνσενς) και της Αυστραλίας (Μόρισον/ΜακΙντάιρ) για να περάσουν πρώτες τη γραμμή του τερματισμού κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ με 6:48.70. Το ρεκόρ τους είχαν καταρρίψει, όμως λίγα λεπτά αργότερα, οι πρώτες της δεύτερης ημιτελικής σειράς Πρέντεργγκαστ και Γκόουλερ από τη Νέα Ζηλανδία, με 6:47.41, οι οποίες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στον τελικό με χρόνο 6:50.19. Το ασημένιο μετάλλιο στη δίκωπο γυναικών κατέκτησαν οι Ρωσίδες Στεπάνοβα/Οριανμπίσκαγια (6:51.45) και το χάλκινο μετάλλιο κρέμασαν στο στήθος οι Φίλμερ και Γιάνσενς από τον Καναδά (6:52.10).

 

«ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ»
Για τη μεγάλη αυτήν επιτυχία η Μαρία Κυρίδου δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένες με αυτήν τη θέση. Θα θέλαμε κάτι περισσότερο, όπως ο καθένας θα ήθελε, όταν αγωνίζεται στον τελικό. Τα δώσαμε, όμως όλα στον ημιτελικό για να περάσουμε. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε στον τελικό και νομίζω ότι ήταν η σωστή απόφαση που τα δώσαμε όλα στον ημιτελικό.
Έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας. Στο δικό μας άθλημα η καλύτερη ηλικία είναι μεταξύ 25 και 30 χρόνων κι εμείς είμαστε στα 20 ακόμη. Οπότε πιστεύω ότι μπορούμε και οι δύο να φτάσουμε πολύ ψηλά».
Τέλος, η Μαρία Κυρίδου θέλησε να ευχαριστήσει τους δικούς της ανθρώπους, αλλά και όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες για τη στήριξή τους:
«Μας δίνει δύναμη ότι είναι δίπλα μας οι δικοί μας άνθρωποι. Σε όλο αυτό το «ταξίδι» όλοι οι άνθρωποι μας στήριξαν, ο καθένας ξεχωριστά με τον τρόπο του».

 

Η ΑΝΝΕΤΑ ΚΥΡΙΔΟΥ
Η αδελφή της Μαρίας Κυρίδου, Αννέτα, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του απλού σκιφ, αφού έμεινε 6η στην ημιτελική σειρά της με χρόνο 7:40.81. και σήμερα (στις 3:05 τα ξημερώματα) διεκδικεί μία εκ των θέσεων 7-12 στον «μικρό» τελικό.

 

ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΚΟ
Η... μεγάλη ώρα για την ελληνική κωπηλασία είναι σήμερα στις 3:45 τα ξημερώματα, με τον Στέφανο Ντούσκο να παίρνει θέση στον τελικό του απλού σκιφ, έχοντας τον καλύτερο χρόνο και από τις δύο ημιτελικές σειρές. Ο Γιαννιώτης σκιφίστας που θα διεκδικήσει το τέταρτο μετάλλιο στην Ιστορία της ελληνικής κωπηλασίας σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έκανε εξαιρετική εμφάνιση στη 2η ημιτελική σειρά, τέθηκε νωρίς επικεφαλής της κούρσας και από τα 1.000 μέτρα έως τον τερματισμό παρέμεινε πρώτος, φέρνοντας χρόνο 6:41.61. Η εμφάνισή του στα ημιτελικά τον καθιστά φαβορί για μία θέση στο βάθρο. Ο πρώτος της 1ης ημιτελικής σειράς, Κγιέτιλ Μπορτς από τη Νορβηγία έφερε χειρότερο χρόνο από τον Έλληνα σκιφίστα και συγκεκριμένα 6:42.92. Αντίπαλοί του Στέφανου Ντούσκου στον τελικό πέραν του Νορβηγού Κγιέτιλ Μπόρτς, θα είναι και ο Δανός Σβέρι Νίλσεν (6:44.00), ο Ρώσος Αλεξάντερ Βιαζόφκιν (6:44.56), ο Κροάτης Νταμίρ Μαρτίν (6:45.27) και ο Λιθουανός Μιντάουγκας Γκρισκόνις (6:45.90).

 

Πέρασε στην οκτάδα η Εθνική πόλο

ΜΕ ΝΙΚΗ ΘΡΙΛΕΡ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ (10-9)

Την πρόκριση στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο εξασφάλισε μαθηματικά η Εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, χάρη στη δύσκολη νίκη της με 10-9 επί της Ιαπωνίας. Με τους Καπότση και Γενηδουνιά (από τρία γκολ έκαστος) να δίνουν λύσεις σε κρίσιμα σημεία και τον Αργυρόπουλο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ, 32 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ξεπέρασε τη σθεναρή αντίσταση των οικοδεσποτών και ανέβηκε στην κορυφή του Α’ Ομίλου με πέντε βαθμούς, όσους έχει και η Ιταλία.
Το ιδιότυπο στιλ παιχνιδιού των Ιαπώνων ήταν αναμενόμενο να προκαλέσει κάποια προβλήματα στην Εθνική, όπως άλλωστε είχε συμβεί και πριν πέντε χρόνια στο Ρίο, όταν η ελληνική ομάδα είχε χρειαστεί να κάνει την ανατροπή στην τελευταία περίοδο για να νικήσει 8-7. Το ανηλεές πρέσινγκ των γηπεδούχων δυσκόλεψε αρκετά την κυκλοφορία της μπάλας, τουλάχιστον όμως οι διεθνείς είχαν πολύ καλές επιστροφές και δεν δέχθηκαν κόντρες, ενώ η άμυνα στον παίκτη λιγότερο συνέχισε να είναι υποδειγματική (όπως στα δύο πρώτα παιχνίδια του τουρνουά).
Επόμενη υποχρέωση της Εθνικής είναι αύριο Σάββατο (13:50 ώρα Ελλάδας), με αντίπαλο την αδύναμη Νότια Αφρική.
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-4, 2-1, 3-3.
Η εξέλιξη του σκορ: 1-0 Κολόμβος (π.π.), 1-1 Ινάμπα (πέναλτι), 2-1 Γενηδουνιάς (π.π.), 3-1 Σκουμπάκης (φουνταριστός), 3-2 Γιοσίντα (κόντρα), Αντάτσι (κόντρα), 3-4 Αράι (π.π.), 4-4 Μουρίκης (φουνταριστός), 4-5 Αντάτσι (περιφέρεια), 5-5 Καπότσης (π.π.), 5-6 Ινάμπα (περιφέρεια), 6-6 Γενηδουνιάς (περιφέρεια), 7-6 Καπότσης (π.π.), 8-6 Καπότσης (π.π.), 8-7 Αντάτσι (περιφέρεια), 8-8 Αράκι (π.π.), 9-8 Γενηδουνιάς (περιφέρεια), 9-9 Αράι (π.π.), 10-9 Αργυρόπουλος (π.π.).
Η Εθνική είχε 6/9 με παίκτη παραπάνω, 2 γκολ από την περιφέρεια και 2 από θέση φουνταριστού.
Η Ιαπωνία είχε 3/12 με παίκτη παραπάνω, 1/1 πέναλτι, 3 γκολ από την περιφέρεια και 2 στην κόντρα.
Αποβλήθηκε με αντικατάσταση για διαμαρτυρία (ενώ βρισκόταν στον πάγκο) ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου, 49΄΄ πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου. Με τρεις ποινές αποβλήθηκαν ο Φουντούλης (5΄06΄΄ πριν τη λήξη του αγώνα), ο Βλαχόπουλος (1΄31΄΄ πριν το τέλος του παιχνιδιού) και ο Κόπου (47΄΄ πριν το τέλος της αναμέτρησης).
ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης 1, Καπότσης 3, Φουντούλης, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος.
ΙΑΠΩΝΙΑ (Γιότζι Ομότο): Ταναμούρα, Αντάτσι 3, Κόπου, Σίγκα, Γιοσίντα 1, Σουζούκι, Σιμίζου, Τακάτα, Αράι 2, Ινάμπα 2, Οκάουα, Αράκι 1.
* Εκτός 12άδας από ελληνικής πλευράς έμεινε και πάλι ο δεύτερος τερματοφύλακας, Κώστας Γαλανίδης.

 

Πολύ καλή εμφάνιση της Κορακάκη

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Στη σκοποβολή, το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό των 25 μ. σπορ πιστόλι έκανε η Άννα Κορακάκη. Η δις Ολυμπιονίκης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας, κατέχει τη 2η θέση κι ενώ απομένει ακόμα ένας προκριματικός γύρος. Η συμμετοχή στον τελικό θα κριθεί σήμερα, μετά τον προκριματικό γύρο rapid, αλλά η Άννα Κορακάκη δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο αγώνισμα το 2016, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Ηττήθηκαν Τσιτσιπάς
και ΣάκκαρηΣτέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη έχασαν την ευκαιρία να μπουν στη «ζώνη» των μεταλλίων στο μεικτό διπλό του Ολυμπιακού τουρνουά τένις. Το ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε στον προημιτελικό γύρο με 4-6, 6-4, 6-10 από τους Αυστραλούς Τζον Πιρς και Άσλεϊ Μπάρτι και ολοκλήρωσε την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
* * *
Στην κολύμβηση, με μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και νέο πανελλήνιο ρεκόρ συνδύασε η εθνική ομάδα την παρουσία της στην πρωτοεμφανιζόμενη σε Ολυμπιακούς Αγώνες «σκυταλοδρομία» 4Χ100 μ. μεικτή ομαδική mixed. Οι Απόστολος Χρήστου, Κώστας Μερετσόλιας, Άννα Ντουντουνάκη και Νόρα Δράκου κατετάγησαν στην 11η θέση με 3:44.77, βελτιώνοντας το 3:45.38 που είχαν πετύχει οι ίδιοι στις 30 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του μίτινγκ «Ακρόπολις».
Ο Χρήστου κάλυψε το 100άρι του υπτίου σε 53.18 (χρόνος που θα τον είχε βάλει στον τελικό του ατομικού αγωνίσματος, αν τον είχε πετύχει στα ημιτελικά...), ο Μερετσόλιας είχε πέρασμα στο πρόσθιο 1:00.10, η Ντουντουνάκη στην πεταλούδα 57.08 και η Δράκου, στα 29 της χρόνια και στη μοναδική κούρσα της τρίτης Ολυμπιακής συμμετοχής της, έκανε στο ελεύθερο 54.41, χρόνο που δεν έχει ξαναπετύχει στην καριέρα της.
* * *
Με «ψηλά το κεφάλι» αποχαιρέτησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Ευαγγελία Ψάρρα. Η 47χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια της τοξοβολίας, η οποία συμμετείχε για 6η φορά στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, αποκλείστηκε μετά την ήττα της στη φάση των «64» από την Εν Τσία Λιν από την Κινεζική Ταϊπέι με 6-4.
* * *
Στην ιστιοπλοΐα, στην 4η θέση της γενικής παραμένουν οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, μετά τις δύο χθεσινές κούρσες στην κατηγορία σκαφών 470 ανδρών. Το ελληνικό πλήρωμα ολοκλήρωσε την 3η ιστιοδρομία στην 3η θέση και την 4η στη 15η θέση, έχοντας συνολικά 14 βαθμούς ποινής.
* * *
Στην 9η θέση της γενικής κατάταξης στα Laser Radial Γυναικών, με 75 βαθμούς ποινής, υποχώρησε η Βασιλεία Καραχάλιου, μετά την ολοκλήρωση της 8ης ιστιοδρομίας. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε 9η στην 7η κούρσα και 26η στην 8η.
* * *
Ο Ιωάννης Μιτάκης «έπεσε» στην 11η θέση της γενικής κατάταξης των Finn, έχοντας 44 βαθμούς ποινής. Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε 11ος στην 5η ιστιοδρομία και 10ος στην 6η.
* * *
Εκτός του αγώνα μεταλλίων στα RS:X ανδρών έμεινε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης, ο οποίος κατετάγη 11ος με 110 βαθμούς ποινής, μετά τη διεξαγωγή των σημερινών ιστιοδρομιών, ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε 7ος στη 10η, 8ος στην 11η και 4ος στη 12η κούρσα.
* * *
Στη 17η θέση της γενικής κατάταξης στα 470 γυναικών, με 39 βαθμούς ποινής, υποχώρησαν οι Αιμιλία Τσουλφά και Αριάδνη Σπανάκη. Οι Ελληνίδες αθλήτριες ακυρώθηκαν για πρόωρη εκκίνηση στην 3η ιστιοδρομία, ενώ κατέλαβαν την 17η θέση στην 4η κούρσα.
* * *
Η Κατερίνα Δίβαρη ολοκλήρωσε στη 19η θέση της γενικής κατάταξης, με 204 βαθμούς ποινής, την παρουσία της στα RS:X γυναικών. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη δεκάδα που θα συνεχίσει στον τελικό, αφού στη 10η ιστιοδρομία τερμάτισε 19η, στην 11η ήταν και πάλι 19η και στην τελευταία και 12η κούρσα ήταν 23η.

 

Οι ελληνικές συμμετοχές της σημερινής 8ης ημέρας

Με πολλές ελπίδες για τα ελληνικά χρώματα αρχίζει η σημερινή 8η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, όπου μπαίνει πλέον στη «μάχη» και ο στίβος με τη Ραφαέλα Σπανουδάκη στα προκριματικά των 100 μ. και τη Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν. Ο Στέφανος Ντούσκος θα λάβει μέρος στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών του Ολυμπιακού τουρνουά κωπηλασίας, στοχεύοντας στο μετάλλιο, ενώ η Άννα Κορακάκη θα συμμετάσχει στον προκριματικό rapid του σπορ πιστολιού γυναικών 25 μέτρων, με στόχο τον μεγάλο τελικό. Τέλος, ο Κριστιάν Γκολομέεβ «πέφτει» στις προκριματικές σειρές των 50 μ. ελεύθερο στην κολύμβηση. Αναλυτικά:
ΣΤΙΒΟΣ
-100 μ. γυναικών: Πρώτος προκριματικός γύρος (06:15): Ραφαέλα Σπανουδάκη
-Τριπλούν γυναικών: Προκριματικός γύρος (13:05): Βούλα Παπαχρήστου
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
-50 μ. ελεύθερο ανδρών: Προκριματικές σειρές (13:18): Κριστιάν Γκολομέεβ (9η σειρά)
-4X100 μ. μεικτή ομαδική: Προκριματική σειρά (15:15): Ελλάδα (2η σειρά)
ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ
-Σπορ πιστόλι γυναικών 25m: Προκριματικός (03:00): Άννα Κορακάκη
-Σπορ πιστόλι γυναικών 25m: Τελικός (08:00): Άννα Κορακάκη (εφόσον προκριθεί)
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
-Laser Radial Γυναικών: Ιστιοδρομίες 9-10 (06:05): Βασιλεία Καραχάλιου
-470 Ανδρών: Ιστιοδρομίες 5-6 (06:05): Παναγιώτης Μάντης - Παύλος Καγιαλής
-470 Γυναικών: Ιστιοδρομίες 5-6 (06:15): Αιμιλία Τσουλφά - Αριάδνη Σπανάκη
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
-Μονό σκιφ γυναικών (03:05): Τελικός B (Θέσεις κατάταξης 7-12): Αννέτα Κυρίδου
-Μονό σκιφ ανδρών (03:45): Τελικός Α (Θέσεις κατάταξης 1-6): Στέφανος Ντούσκος.

 

Τζόκοβιτς: Ο μοναδικός με τρεις συμμετοχές σε ημιτελικούς

Η λέξη ρεκόρ στο τένις είναι απόλυτα συνυφασμένη με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας, νο1 στον κόσμο, έχει καταρρίψει πάρα πολλά στην τεράστια καριέρα του έως τώρα, με τελευταίο ένα ακόμη στο Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο.
Με την πρόκρισή του στους ημιτελικούς έφτασε τις τρεις στο μονό των Ολυμπιακών Αγώνων, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος τενίστας στο παρελθόν. Παρότι ο Άντι Μάρεϊ έχει αγωνιστεί σε πέντε διοργανώσεις κι έχει κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια, δεν κατάφερε να παίξει σε άλλον ημιτελικό.
Η αρχή για τον «Νόλε» έγινε το 2008 στο Πεκίνο, όπου αποκλείστηκε από τον Ράφαελ Ναδάλ. Το 2012 στο Λονδίνο έπαιξε με τον Άντι Μάρεϊ στην τετράδα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον μετέπειτα «χρυσό» Ολυμπιονίκη.
Φέτος θα παίξει για τρίτη φορά σε ημιτελικό ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα φτάσει έως το τέλος και θα κατακτήσει τον τίτλο. Να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη διοργάνωση του Ρίο, ο Τζόκοβιτς είχε αποκλειστεί με το... καλημέρα από τον Αργεντινό, Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο.

 

Οι σημερινές μεταδόσεις

ΕΡΤ1
07:00     ΑΘΗΝΑ-ΤΟΚΙΟ
10:00     Κολύμβηση - 7η μέρα, Τελικοί (E)
13:00     ΤΟΚΙΟ 2020 Απευθείας συνδέσεις - Επιλογές
16:00     Σκοποβολή: Πιστόλι 25μ. (Γ) Τελικός» (E)
17:00     ΤΟΚΙΟ 2020 Περίληψη ημέρας
18:40     Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ Eπεισόδιο 59 - Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Δισκοβολία
19:00     ΤΟΚΙΟ 2020 - Εκπομπή
00:35     ΤΟΚΙΟ 2020 Περίληψη ημέρας (E)
01:30     ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ «ΤΟΚΙΟ 2020» (E)
04:00     Ζωντανή μετάδοση «Μπάσκετ “Ιράν-Γαλλία” (Α)»
ΕΡΤ2
07:00     Ζωντανή μετάδοση  Τραμπολίνο - Προκριματικά (Γ)
08:00     Ζωντανή μετάδοση  Σκοποβολή: Πιστόλι 25Μ (Γ) - Τελικός
09:00     Ζωντανή μετάδοση  Τένις: Ημιτελικοί (Α) Νόβακ Τζόκοβιτς - Αλεξάντερ Ζβέρεφ & Κάρεν Χατσάνοφ - Καρένιο Μπούστ
13:00     Ζωντανή μετάδοση  Στίβος-1η Μέρα (Απόγευμα)
15:00     Ζωντανή μετάδοση  Πινγκ Πονγκ: Τελικός (Α)
16:30     Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση  Τραμπολίνο: Τελικός
03:00     Ζωντανή μετάδοση  Στίβος - 2η Μέρα (Πρωί)
ΕΡΤ3
06:15     ΤΕΝΙΣ  Ζωντανή μετάδοση  ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΑΝΔΡΩΝ /ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΜΕΙΚΤΟΥ
13:00     ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ   Ζωντανή μετάδοση  7Η ΜΕΡΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ
15:45     ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ   Ζωντανή μετάδοση  ΡΩΣΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ
21:00     ΤΟΚΙΟ 2020 - ΕΠΙΛΟΓΕΣ   Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση  
03:00     ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ   Ζωντανή μετάδοση  
04:30     ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ   Ζωντανή μετάδοση  8Η ΜΕΡΑ -ΤΕΛΙΚΟΙ
ΕΡΤ SPORTS
07:00     Ζωντανή μετάδοση  ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
11:00     Ζωντανή μετάδοση  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α’ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
14:00     Ζωντανή μετάδοση  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δ’ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

Gallery άρθρου

{gallery}294632{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass