«Βάζει τον πήχη ψηλά» ο φετινός Π.Ο. Ελασσόνας

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2021 21:30

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Αισιοδοξία και συγκρατημένα χαμόγελα ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας, στην «πρώτη» του Π.Ο. Ελασσόνας, αλλά και του «νεοφώτιστου» στην προπονητική Βαγγέλη Μόρα.


Οι διοικητικοί της ομάδας δεν έκρυψαν πως ο φετινός Π.Ο.Ε. «βάζει τον πήχη ψηλά», κάνοντας λόγο και για πρωταθλητισμό.
Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών με τη διοίκηση και το νέο τεχνικό «τιμ» και η πρώτη προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο περιποιημένο «χαλί» του γηπέδου της Ελασσόνας.
Στο νέο ξεκίνημα της ομάδας, παρόντες 25 και πλέον ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι γνώριμοι μεταξύ τους, αλλά και αρκετά νέα πρόσωπα.
Βέβαια, τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στον νέο προπονητή του Π.Ο.Ε. Βαγγέλη Μόρα και στους συνεργάτες του Ανδρέα Τσιρβούλη και Γιώργο Σαπουνά.
Ανοίγοντας την «πρώτη» του Π.Ο.Ε. ο πρόεδρος του Άλκης Χατζηβασίλης, ευχήθηκε σε όλους υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες, ενώ καλωσόρισε το νέο τεχνικό «τιμ» της ομάδας, ευχόμενος στον νέο προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Μόρα επιτυχημένο ξεκίνημα στην προπονητική του καριέρα. Δεν έκρυψε πως ο φετινός Π.Ο.Ε. «βάζει τον πήχη ψηλά», κάνοντας λόγο και για πρωταθλητισμό.
«Θα είμαστε πάντα δίπλα σας ως διοίκηση. Ο ΠΟΕ είναι μια μεγάλη οικογένεια, και έτσι θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε όλοι μαζί», ανέφερε με νόημα, ολοκληρώνοντας ο Άλκης Χατζηβασίλης.
Από τη μεριά του, στα πρώτα του λόγια, απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές, ο «νεοφώτιστος» στην προπονητική Βαγγέλης Μόρας επικεντρώθηκε στις λέξεις «οικογένεια», «πρωταθλητισμός», «επαγγελματισμός», «συνέπεια στις υποχρεώσεις» και «διαρκή προσπάθεια».
Ακολούθησε τρέξιμο, ασκήσεις με την μπάλα και χαλάρωμα, κάτω από τα βλέμματα των διοικητικών και λίγων φιλάθλων, που βρέθηκαν στις κερκίδες.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Να, τι δήλωσαν στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Μόρας, ο αντιπρόεδρος του Π.Ο.Ε. Θανάσης Μπίζιος και ο γενικός αρχηγός Παναγιώτης Μωυσίδης.

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΡΑΣ: «Είναι κάτι ευχάριστο και ωραίο για μένα, αν και δεν είναι εύκολο όταν σταματάς το ποδόσφαιρο να περάσεις από ποδοσφαιριστής σε προπονητής.
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η μετάβαση ήρθε αρκετά γρήγορα, αλλά χαίρομαι που ήρθε γιατί θεωρώ ότι η διοίκηση του ΠΟΕ με έπεισε, ζήτησα κάποια πράγματα, ζήτησα επαγγελματισμό απ’ όλες τις πλευρές, και είναι κάτι το οποίο μπορούμε να το εξελίξουμε, μπορούμε να το βελτιώσουμε, οπότε για μένα αυτός ήταν ο λόγος που δέχθηκα να εργαστώ σε μία ερασιτεχνική ομάδα.
Θέλω να βελτιωθεί ο ΠΟΕ σε πολλά επίπεδα, είμαι εδώ για να τους βοηθήσω, είναι εδώ για να με βοηθήσουν, οπότε θεωρώ ότι το να γίνουμε μια οικογένεια και να μπορέσουμε να προσφέρουμε κάτι σε αυτά τα παιδιά, για μένα είναι χαρά μου, πάντα ήθελα να προσφέρω, οπότε η προσφορά μου θα είναι ολοκληρωμένη πάνω στο πώς θα βελτιωθούν αυτά τα παιδιά και να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και μετά ποδοσφαιριστές.
Η λέξη πρωταθλητισμός είναι αυτή που θα ακολουθεί αυτήν την ομάδα. Η λέξη πρωταθλητισμός πολλούς τους προβληματίζει γιατί νομίζουν ότι πρέπει να βγεις πρώτος. Πρωταθλητισμός είναι η ομάδα να λειτουργεί και να προσπαθεί και να δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα.
Η νοοτροπία που θέλω να περάσω στα παιδιά είναι ο πρωταθλητισμός για να μπορέσουμε να κερδίσουμε κάτι παραπάνω από τα νέα παιδιά και να το ευχαριστηθούν οι πιο έμπειροι».

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΙΖΙΟΣ: «Από την πλευρά της διοίκησης θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι υψηλοί, θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία και ό,τι βγει. Ξεκινάμε φέτος ένα καινούργιο εγχείρημα με τον προπονητή της ομάδας μας Βαγγέλη Μόρα, μια προσθήκη η οποία θεωρούμε ότι θα βοηθήσει την ομάδα τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο εξωαγωνιστικό. Υπάρχει όρεξη από τη διοίκηση, η επαρχία είναι μεγάλη και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου για να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΩΥΣΙΔΗΣ: «Η ομάδα μας και φέτος θα απαρτίζεται σε μεγάλο βαθμό με ποδοσφαιριστές από την επαρχία Ελασσόνας κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς και στόχος μας είναι η ομάδα να βρεθεί όσο πιο ψηλά μπορεί.
Η επαρχία μας μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και χρειάζεται συλλογική προσπάθεια απ’ όλους για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή Βαγγέλη Μόρα που επέλεξε την ομάδα μας για να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα, είναι τιμή για τον ΠΟΕ και ευχόμαστε, όλοι μαζί σαν οικογένεια να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass