Μεταγραφική ανατροπή από τον Ηρακλή Λάρισας

ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΧΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.!

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2021 21:20

Μεταγραφική ανατροπή πέτυχε ο Ηρακλής Λάρισας, καθώς πήρε από τα «χέρια» του Εθνικού (τον είχε ανακοινώσει...) τον 28χρονο ύψους 1.92 επιθετικό Χρήστο Αλεξίου με εμπειρία από επαγγελματικές κατηγορίες, αφού έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες.
Σε ηλικία 19 χρονών ως παίκτης του Τυρνάβου με προπονητή τον Μιχάλη Ζιώγα είχε περάσει από κλιμάκιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για δοκιμή αφού είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από σκάουτερ που τον είχαν προτείνει...


Τότε είχε δηλώσει: «Το πρωί όταν μου είπαν από την ομάδα ότι έφτασε έγγραφο από τη Μάντσεστερ για να πάω να δοκιμαστώ νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα», είπε και πρόσθεσε: «Δεν ήξερα ότι με παρακολουθούν άνθρωποι της Γιουνάιτεντ και μου ήταν αδιανόητο να σκεφτώ ότι μπορεί η Μάντσεστερ να θέλει να με δοκιμάσει. Οταν μου το είπε ο προπονητής μου, ο Μιχάλης Ζιώγας, άρχισα να συνειδητοποιώ ότι δεν πρόκειται για αστείο, αλλά για την πραγματικότητα. Από τη στιγμή που το συνειδητοποίησα ζω το όνειρό μου και το ότι θα πάω να δοκιμαστώ στην Αγγλία δεν το βλέπω μόνο σαν μια μεγάλη εμπειρία. Σίγουρα είναι και εμπειρία το να βρίσκεσαι στο Old Trafford, αλλά ο δικός μου στόχος είναι να εξαντλήσω όσες πιθανότητες έχω για να αξιοποιήσω αυτήν την ευκαιρία».
Λίγες μέρες νωρίτερα είχε δοκιμαστεί και στον Άγιαξ, όμως η καριέρα του δεν είχε την εξέλιξη που όλοι περίμεναν. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά...
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία της Λαμίας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Σπερχειάδας, στον Τύρναβο, στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στην Καβάλα, στον Βατανιακό, στον Πιερικό, στη Λαμία, στην ΑΕ Ιστιαίας και στον Αστέρα Ιτέας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από δύο χρόνια αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ του 2ου Ομίλου της Γ' εθνικής κατηγορίας πετυχαίνοντας 33 γκολ. Πέρυσι ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Α.Ε. Καρίτσας στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής τερματίζοντας στη 2η θέση του 3ου Ομίλου.
Τον παίκτη καλωσόρισε το μέλος του Δ.Σ. του Ηρακλή Λάρισας και ένας εκ των βασικών υποστηρικτικών του σωματείου, Γιάννης Παπαγεωργίου, ο οποίος και ευχήθηκε στον παίκτη να είναι πρώτος σκόρερ με τον Ηρακλή τη φετινή χρονιά.
Σ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass