Με το βλέμμα στο Κύπελλο Ελλάδας

Η ΚΑΕ Λάρισα ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά της Καρδίτσας και πλέον επικεντρώνεται στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς με τον Αρη

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2021 20:40

Χωρίς νικητή έληξε το χθεσινό παιχνίδι της ΚΑΕ Λάρισας με τον ΑΣ Καρδίτσας, με το οποίο έπεσε η αυλαία του τουρνουά με την επωνυμία «Επιστροφή στα γήπεδα» που διεξήχθη στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας (συμμετείχαν επίσης οι Προμηθέας Π. και ΠΑΟΚ).

Οι δύο ομάδες μετά από μία δυνατή μονομαχία αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 68-68 (καθώς δεν παίχτηκε παράταση). Ήταν ένα ακόμα δυνατό τεστ για την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου που προέρχονταν από την προχθεσινή νίκη επί του Προμηθέα Πατρών με 81-73.
Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα για την ομάδα της ΚΑΕ Λάρισας η οποία θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της το προσεχές Σάββατο 18 του μηνός, καθώς θα υποδεχθεί στο κλειστό της Νεάπολης τον Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας (1η αγωνιστική, Β’ φάση).
Τα δεκάλεπτα: 12-22, 36-41, 51-62, 68-68
Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Δ. Λιόγας): Καρράς 15, Μόσορας, Γράβας 9, Σπυριδονίδης 9, Πεφάνης 2, Τσούκας 2, Κακλαμάνος 2, Χάλαρης 10, Αλεξιάδης 2, Καραγεωργίου, Τσιλούλης 12, Ντράσκοβιτς 12.
ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ (Ν. Παπανικολόπουλος): Ντ. Ουάσινγκτον 3, Χάντσον 9, Θριτ 11, Κρουμπάλι 14, Τσαϊρέλης 8, Βησσαρίου, Αστεριάδης, Σπυρόπουλος 3, Σαχπαζίδης, Ζάρας, Φόρτσουν 5, Σπαν 3, Καράμπελας 12.
*Πριν την έναρξη του αγώνα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο αντιπεριφερειάρχης Κωστής Νούσιος, απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες στις τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά, τονίζοντας τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στον αθλητισμό, που επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά με την υλοποίηση ενός τουρνουά υψηλού επιπέδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass