Εφυγε ο Ακούνια, έστειλε μήνυμα στον Αλέξη Κούγια...

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2021 21:03

Πρόβλημα έλλειψης επικοινωνίας δείχνει να υπάρχει στην ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού χθες, κατά τη διάρκεια ασκήσεων τακτικής, έφυγε από την προπόνηση ο Ουρουγουανός Ακούνια, συνοδευόμενος από τον συμπατριώτη του Κολομπίνο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα στην εκγύμναση των παικτών, καθώς η τεχνική ηγεσία και ο παίκτης είχαν πρόβλημα συνεννόησης ενόψει μάλιστα του κρίσιμου αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αλκαζάρ.

Ο παίκτης έφυγε λόγω τραυματισμού, κάτι που δεν έγινε σαφές αμέσως από την τεχνική ηγεσία, που νόμισαν ότι δυσαρεστήθηκε ο ποδοσφαιριστής από κάποια παρατήρηση.
Τελικά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε λύθηκε με το μήνυμα που έστειλε ο ποδοσφαιριστής στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια στα αγγλικά με τη βοήθεια μεταφραστή (ο ποδοσφαιριστής μιλάει μόνο τη μητρική του γλώσσα) και με το οποίο προσπάθησε να δώσει λύση στην παρεξήγηση γράφοντας, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα: «Πρόεδρε πώς είσαι; Θέλω να γνωρίζεις ότι έφυγα νωρίτερα από την προπόνηση, καθώς ένιωσα ενόχληση στην περιοχή του τραυματισμού μου και ο γιατρός μου είχε πει ότι κάποια στιγμή θα νιώσω ενόχληση. Ο Παραφέστας (σ.σ. τεχνικός διευθυντής) και ο προπονητής κάναν μεγάλο ζήτημα αυτήν τη λεπτομέρεια, δηλαδή ότι δεν σέβομαι την ομάδα και ότι δεν θέλω να προπονηθώ, ενώ εγώ αποσύρθηκα για να αποφύγω να τραυματιστώ και, για να μην είμαι για άλλο έναν μήνα εκτός. Και τα είπα στον Κώστα (σ.σ. Κοταρέλα) επειδή ο προπονητής μιλάει μόνο ελληνικά και εγώ μιλάω λίγα αγγλικά. Κουράστηκα να μου επιτίθονται χωρίς λόγο, επειδή δεν έκανα τίποτα, παρά μόνο προστάτευσα τον εαυτό μου και τον τραυματισμό μου.
Κάλεσα τον προπονητή και τον Παραφέστα για να καταλάβουν τη θέση μου».
Στη συνέχεια ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αλέξης Κούγιας έκανε την παρακάτω δήλωση: «Πάνω απ’ όλα είναι η πειθαρχία στην ομάδα και ακόμη και ο καλύτερός μας παίκτης πρέπει να πειθαρχεί σε αυτά που λένε ο προπονητής και ο μάνατζερ. Μάλλον απ’ ό,τι αντιλήφθηκα υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης λόγω γλώσσας και θα βρούμε τρόπο να λυθεί».
Σήμερα θα φανεί κατά πόσο είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Ακούνια και αν θα είναι στη διάθεση του προπονητή στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ
Αρνητική ήταν η απάντηση που εισέπραξε η Super League 2 από την ΕΡΤ σε πρόταση των ομάδων για υψηλότερες απολαβές από το τηλεοπτικό συμβόλαιο που τους πρότεινε κι απευθύνθηκε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, για συνάντηση ώστε να βρεθεί λύση. Η Super League 2 είχε προτείνει στην ΕΡΤ 3,2 εκατομμύρια ευρώ καθαρά, μπόνους 1,5 εκατομμύριο και 300.000 για τις ομάδες των μπαράζ για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η Δημόσια Τηλεόραση εμμένει στην αρχική της πρόταση, η οποία ανέρχεται στα 3,1 εκατομμύρια ευρώ μικτά και μπόνους 1,2 εκατομμύρια, μία πρόταση που δεν γίνεται αποδεκτή από τις ομάδες της Super League 2.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass