Στόχος η πρώτη εκτός έδρας νίκη...

*Τ. ΠΑΡΑΦΕΣΤΑΣ: ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2021 20:30
Ο Κώστας Παπαγεωργίου που αγωνίζεται στην ΑΕΛ και ο Άρης Λώττας της Αναγέννησης Καρδίτσας είδαν τον αγώνα της πρώην ομάδας τους των Τρικάλων κόντρα στον Ολυμπιακό Β'. Ο Κώστας Παπαγεωργίου που αγωνίζεται στην ΑΕΛ και ο Άρης Λώττας της Αναγέννησης Καρδίτσας είδαν τον αγώνα της πρώην ομάδας τους των Τρικάλων κόντρα στον Ολυμπιακό Β'.

«Κατόπιν εισηγήσεως του κ. Τάκη Παραφέστα, την οποία απεδέχθη ο κ. Αλέξης Κούγιας, παραμένει προπονητής της ΑΕΛ ο κ. Ηλίας Φυντάνης» ήταν η χθεσινή λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, κάτι που δείχνει ότι ο προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ συνεχίζει το έργο του στη λαρισινή ομάδα.


Μάλιστα Φυντάνης και Παραφέστας πήγαν χθες στα Τρίκαλα όπου είδαν την αναμέτρηση μεταξύ των Τρικάλων και του Ολυμπιακού Β, ενώ στον αγώνα ήταν ακόμα και οι παίκτες της ΑΕΛ Κώστας Παπαγεωργίου, Αγγελούλης, Κοτσιανούλης που παρακολούθησαν δύο αντιπάλους τους.
Στο μεταξύ ο Τάκης Παραφέστας σχολιάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ είπε: «Έκανα το αυτονόητο για την ομάδα όπως όλοι πρέπει να κάνουν το αυτονόητο».
Από κει και πέρα αρχίζει ουσιαστικά η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου στο γήπεδο του Μακεδονικού με τον Απόλλωνα Πόντου, όπου η λαρισινή ομάδα θα βρει δύο γνώριμους αντιπάλους, τον Κέναν Μπαργκάν και τον Θανάση Δεινόπαππα.
Η ΑΕΛ θέλει την πρώτη εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, προσδοκώντας να πλησιάσει αν την ευνοήσουν τα αποτελέσματα τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Με την ΑΕΛ δεν θα αγωνιστεί ο Συμελίδης που έκανε δηλώσεις για τον προπονητή, εκτός αν αλλάξει κάτι στις σχέσεις των δύο πλευρών. Το ευχάριστο είναι ότι επανέρχεται ο Ογκμποε που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών.
ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Με ισοπαλία συνέχισε ο Ολυμπιακός Β' τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τα Τρίκαλα στη θεσσαλική πόλη, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του Α' ομίλου και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στο -1 από την πρωτοπόρο Βέροια.
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στον Α' όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2:
Καβάλα - Αναγέννηση Καρδίτσας Δεν διεξήχθη
Νίκη Βόλου - Βέροια 2-2
ΠΑΟΚ Β' - Πανσερραϊκός 1-1
Θεσπρωτός - Πιερικός 1-0
Αλμωπός Αριδαίας - Απόλλων Πόντου 2-0
Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής 1-1
Λάρισα - Απόλλων Λάρισας 2-0
Τρίκαλα - Ολυμπιακός Β' 0-0
Ρεπό: Ξάνθη
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Βέροια 6αγ. 14β.
2. Ξάνθη 5 13
3. Ολυμπιακός Β' 5 11
4. Αναγ. Καρδίτσας 5 9
5. Νίκη Βόλου 6 9
. Αλμωπός Αριδαίας 6 9
7. ΠΑΟΚ Β' 6 8
8. ΑΕΛ 5 8
9. Ηρακλής 6 8
10. Πιερικός 6 7
. Τρίκαλα 6 7
12. Θεσπρωτός 5 6
13. Πανσερραϊκός 6 6
14. Ολυμπιακός Βόλου 6 5
15. Απόλλων Λάρισας 5 2
16. Απόλλων Πόντου 5 1
17. Καβάλα 3 0
Σημ.: Με βάση την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής μεταξύ Απόλλωνα Πόντου και Καβάλας, που είχε κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ της ομάδας της Καλαμαριάς, θα πρέπει να επανοριστεί από τη διοργανώτρια αρχή. Ως εκ τούτου, δεν υπολογίζεται στη βαθμολογία.

Ο Ν. Γιακιμόφσκι στον Απόλλωνα Σμ.;
Ένα βήμα απ’ την ολοκλήρωση της πρώτης «χειμερινής» μεταγραφής του βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Νίκολα Γιακιμόφσκι, ο οποίος θα ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας των «κυανόλευκων».
Ο 31χρονος μπακ απ’ τη Β. Μακεδονία είχε μείνει ελεύθερος από την ΑΕΛ το περασμένο καλοκαίρι κι αποτελεί προσωπική εισήγηση του Τζιανλούκα Φέστα, με τον οποίο συνεργάστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου στους «βυσσινί».
Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Κοτταράς παρουσιάστηκε στην προπόνηση της Τρίτης (07/12) στους παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης, ως ο νέος γενικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ, Βασίλη Γκαγκάτση.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass