Ολοκλήρωσε την πρόκριση ο ΠΟ Ελασσόνας με 4-2

* ΣΤΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2021 20:45

Την πρόκρισή του στους «16» του Κυπέλλου της ΕΠΣ ν. Λάρισας ολοκλήρωσε χθες ο ΠΟ Ελασσόνας, ο οποίος έχοντας το προβάδισμα με 1-0 (γκολ του απόντος Βασίλη Αρσένη στο 11') από τις 17 Νοεμβρίου (οπότε είχε διακοπεί λόγω ομίχλης ο αγώνας) έφτασε στην επικράτηση με σκορ 4-2 στο "Νικόλαος Ι. Μηλιώνης" της Βερδικούσιας, κόντρα στην κατά δύο κατηγορίες κατώτερη Προοδευτική που στάθηκε αξιοπρεπέστατα στον αγωνιστικό χώρο.


Αξιοσημείωτο είναι ότι η αναμέτρηση διεξήχθη υπό ιδανικές -για την εποχή- καιρικές συνθήκες.
Στο 51' ο Φώτης Γκουντρουμπής αξιοποίησε τη σέντρα του Βερδικουσιώτη Κώστα Ιγγλέζου και έγραψε το 0-2, ενώ στο 56' ο αρχηγός χθες Δημήτρης Τόλιος μετά τη σέντρα του Κουκούλη με ιδανικό πλασέ διαμόρφωσε το 0-3. Στο 64' καταλογίστηκε πέναλτι σε ανατροπή του Γκαντούνα από τον τερματοφύλακα Συνάπαλο και ο Αδάμος Κουκούλης ανέβασε από τα 11 μέτρα τον δείκτη σε 0-4.
Ακολούθως, ο κορυφαίος των γηπεδούχων Φίλιππος Τέλιος με δύο γκολ (70' απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, 87' σουτ που κόντραρε και σε σώμα αμυνομένου) έδωσε στο σκορ την τελική του μορφή (2-4).
Εύκολο το διαιτητικό έργο των Αδάμου Κουκούλη - Βαγγέλη Καραμαγκιόλα - Δημοσθένη Κυρίτση.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ (Κώστας Μπακλαβάς): Χρ. Συνάπαλος, Κατίνας, Οικονόμου, Μ. Συνάπαλος, Ε. Μπακλαβάς (68' Γκουντηλιάνης), Καρκατσέλας (68' Δήμκος), Α. Συνάπαλος (68' Ν. Μιχαλές), Δαούλας (37' Πουρνάρας), Δημήρης (68' Φραγκογούλας), Τέλιος, Π. Μιχαλές.
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ανδρέας Τσιρβούλης): Γκουτζουρέλας (68' Χανανάς), Καραμούλας, Γκαντούνας, Λαγός (49' Φουρκιώτης), Μπούσιας, Κοντοθανάσης, Κουκούλης, Καραλούλης (68' Σμουλιώτης), Γκουντρουμπής, Τόλιος (59' Μπανούσης), Ιγγλέζος.
* Πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του εκλιπόντος προέδρου του ΑΟ Μαυροβουνίου Γιώργου Ριζόπουλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass