Ψυχρολουσία στο 90’+4’ για τον Ηρακλή Λάρισας

*Ηττήθηκε από τον Α.Ο. Υπάτου με 1-0 χθες στο AEL FC Arena και υποχώρησε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2022 20:00

Σ’ ένα συναρπαστικό ως προς το φινάλε παιχνίδι χθες στο AEL FC Arena ο Ηρακλής Λάρισας υπέστη ήττα-σοκ στο 90’+4’ με 1-0 από τον Α.Ο. Υπάτου στο ντέρμπι κορυφής του 3ου Ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας και υποχώρησε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο βαθμούς πίσω από τον χθεσινό του αντίπαλο.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να αναπτύξουν πρωτοβουλίες, αλλά γρήγορα ο Ηρακλής Λάρισας ισορρόπησε την κατάσταση και πήρε τα ηνία της αναμέτρησης.
Στο 24’ ο Χασομέρης με γυριστό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βουτσελά, ενώ στο 43’ ο Αλεξίου βγήκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά ο τελευταίος πρόλαβε με έξοδο και απομάκρυνε τον κίνδυνο με τα πόδια.
Στην επανάληψη ο Ηρακλής Λάρισας ανέβασε κι άλλο την πίεσή του και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όμως δεν μπόρεσε να το πετύχει.
Συγκεκριμένα οι μεγάλες φάσεις για την ομάδα της Λάρισας σημειώθηκαν στο 59’, όταν ο Μπρακαμόντε εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και προς τα αριστερά αναγκάζοντας τον Βουτσελά να διώξει στη δεξιά του γωνία με υπερένταση, ενώ στο 80’ μετά από σέντρα του Αλεξίου από τα δεξιά, ο Κακαβίτσης από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν τον βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας, στο 90’+4’ ήρθε η ψυχρολουσία για τον Ηρακλή Λάρισας.
Μετά από φάουλ-γέμισμα του Μπιλίμπαση η μπάλα χτύπησε σε κεφάλι αμυνομένου και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 0-1.
Αυτή ήταν η πρώτη «εντός των τειχών» (αλλά και γενικότερα στο φετινό πρωτάθλημα) ήττα για την ομάδα της Λάρισας, η οποία ωστόσο παραμένει μέσα στους στόχους της και συνεχίζει την προσπάθειά της για άνοδο στη Super League 2.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης - Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Καμπέρης, Κούλπας (29’ λ.τ. Δοδοντσάκης), Γκαλίτσιος, Αγρόδημος, Ναρίνογλου (78’ Κακαβίτσης), Μπάμης (67’ Γκίκα), Αλεξίου, Μπρακαμόντε, Χασομέρης.
ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γ. Αντωνόπουλος): Βουτσελάς, Αργυρίου, Παπαδόπουλος, Βέρτζος, Σταγάκης, Ματία, Ταυταρίδης (83’ Ζέλεφ), Πέντα, Σπηλιώτης (90’ Μπιλίμπασης), Ποτουρίδης, Νικλητσιώτης (63’ Ζήση).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Π.Ο. Φήκης-Νέα Αρτάκη    1-3
Ηρακλής Λάρισας-Α.Ο. Υπάτου    0-1
Π.Ο. Ελασσόνας-Ν. Κεραμίδι    2-1
Ατρόμητος Παλαμά-Δίστομο    2-1
Θησέας Αγριάς-Ευξεινούπολη    2-3
Αταλάντη-Μακρυχώρι    3-0 (ά.α.)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Α.Ο. Υπάτου    15-4    23
2. Ηρακλής Λάρ.    14-5    21
3. Ευξεινούπολη    11-9    18
4. Π.Ο. Ελασσόνας    14-6    17
5. Νέα Αρτάκη    11-5    17
6. Δίστομο    9-7    13
7. Θησέας Αγριάς    8-8    13
8. Ν. Κεραμίδι    9-5    13
9. Π.Ο. Φήκης    9-13    13
10. Ατρόμητος Παλαμά    8-11    8
11. Αταλάντη    9-18    6
*Ο Αετός Μακρυχωρίου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(19/1, 15:00)
Α.Ο. Υπάτου - Νέα Αρτάκη
Ν. Κεραμίδι - Π.Ο. Φήκης
Δίστομο - Ηρακλής Λάρισας
Ευξεινούπολη - Π.Ο. Ελασσόνας
Μακρυχώρι - Ατρ. Παλαμά (0-3 ά.α.)
Αταλάντη - Θησέας Αγριάς

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass