Το κύπελλο της ΕΠΣΛ σε Μητροπολίτη και Δήμαρχο

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2022 21:10

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ελασσόνας κ. Χαρίτωνα, επισκέφθηκε, κλιμάκιο ποδοσφαιριστών του ΠΟΕ, κρατώντας στα χέρια τους το Κύπελλο της ΕΠΣ Λάρισας, που κατέκτησαν στον πρόσφατο τελικό στο στάδιο Αλκαζάρ, συνοδευόμενο από τον πρόεδρο της ομάδας Άλκη Χατηβασίλη, τον γενικό γραμματέα Χρήστο Αγοραστό, τον γενικό αρχηγό Παναγιώτη Μωυσίδη και τον φροντιστή Τάσο Δατσογιάννη.


Ο Μητροπολίτης Ελασσόνας τους δέχθηκε με χαρά στην έδρα της Μητρόπολης και τους συνεχάρη για τη μεγάλη τους επιτυχία που έδωσε χαρά σε όλη την περιοχή.
Ακολούθησε ολιγόλεπτη συζήτηση, με τον Σεβασμιότατο να εύχεται στους ανθρώπους του ΠΟΕ ανάλογες και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και οι ευχές του θα τους συνοδεύουν πάντα σε κάθε τους αγώνα.
Στη συνέχεια, το κλιμάκιο του ΠΟΕ επισκέφθηκε το Δημαρχείο της πόλης, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα. Ο Δήμαρχος αναφερόμενος στους ποδοσφαιριστές τους αρχικά τους συνεχάρη και δήλωσε ότι με τη μεγάλη αυτή επιτυχία έκαναν υπερήφανους όλους τους κατοίκους του δήμου.
Ακολούθησε ολιγόλεπτη συζήτηση όπου έγινε εκτενής αναφορά στα σημαντικά έργα βελτίωσης που γίνονται στο δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας, όπως και σε άλλα γήπεδα του δήμου, με τον Δήμαρχο να δηλώνει ότι ο Δήμος θα είναι κοντά στην ομάδα και θα τη βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορέσει.
Ο πρόεδρος του ΠΟΕ Άλκης Χατζηβασίλης από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, τονίζοντας ότι η νέα σεζόν θα είναι αρκετά πιο δύσκολη και η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη όλων.
Στο τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος πρόσφερε ως δώρο στον πρόεδρο του ΠΟΕ, το σύμβολο της πόλης.
Στη συνάντηση, εκτός του Δημάρχου παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Φρόσω Καρκαβανίδου – Σκρέτα, ο εντεταλμένος σύμβουλος Οικονομικών του Δήμου Ελασσόνας Γιώργος Κυριλλίδης, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ Θανάσης Καλύβας και η αντιπρόεδρος του ΟΠΚΑΠ Έλενα Ταζέ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass