Formula E

Ηλεκτρική μάχη

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2022 14:05

Ο περσινός πρωταθλητής της Formula E, Nyck de Vries, ήταν ο νικητής του δεύτερου e-prix στο Βερολίνο. Ο Ολλανδός κέρδισε την εκκίνηση και κράτησε την πρωτοπορία μέχρι την καρό σημαία. Η Mercedes, μάλιστα, πέτυχε το 1-3, καθώς ο Vandoorne τερμάτισε πίσω από τον χθεσινό νικητή Mortara στην 3η θέση. Ο De Vries ξεκινούσε τρίτος με τους Mortara και Frijns μπροστά του.

Στην πρώτη στροφή, ο Mortara προσπαθώντας να αμυνθεί από τον Frijns άφησε ανοιχτή την πόρτα στον De Vries, ο οποίος το εκμεταλλεύτηκε περνώντας μπροστά. Ο οδηγός της Mercedes έχασε προσωρινά, μόνο, την πρωτοπορία, όταν πήρε το attack mode του. Δύο γύρους αργότερα, όμως, πέρασε και πάλι στην πρώτη θέση, αφήνοντας δεύτερο τον Mortara. Ο Ελβετός εφάρμοσε την ίδια στρατηγική με χθες, αφήνοντας το δικό του attack mode για μετά τη μέση του αγώνα.
Όμως, ο De Vries διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα, παίρνοντας τη δεύτερη φετινή του νίκη μετά τον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς. Έτσι, ο πρωταθλητής έδωσε τέλος σε ένα πολύ άσχημο σερί αποτελεσμάτων. Ο ομόσταβλός του και πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Stoffel Vandoorne, ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της Mercedes στον εντός έδρας αγώνα της τερματίζοντας τρίτος. Το επόμενο E-prix θα είναι εκείνο της Τζακάρτα στις 4 Ιουνίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass