ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ

Αυτήν τη φορά θα έχει τον κόσμο...

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ «ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ» ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΡΟΔΟΥ - ΦΩΤΗΣ ΤΑΚΙΑΝΟΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2022 14:53

Του Σωτ. Κέλλα
Με στόχο να «σκουπίσει» τον Κολοσσό Ρόδου θα παίξει σήμερα στον δεύτερο αγώνα της πρώτης σειράς των πλέι οφ η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ στις 17.00 στο κλειστό της Νεάπολης μετά τη νίκη την περασμένη Κυριακή στη Ρόδο με 71-63 ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση. Προκρίνεται στην τετράδα η ομάδα που θα συμπληρώσει δύο νίκες σε σειρά τριών αγώνων (ο τρίτος αν χρειαστεί).


«Το σημερινό παιχνίδι δεν θα είναι ίδιο με το προηγούμενο και σε μια σειρά αγώνων πρέπει πάντα να κερδίζεις αφού δεν μετράνε οι διαφορές» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού Φώτη Τακιανού, μιλώντας χθες στην «Ελευθερία», ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει εκτός από τη γνωστή απουσία του Χάντσον και την κόπωση από το ταξίδι της επιστροφής από τη Ρόδο, αφού η ομάδα έφθασε χθες στις 7.30 το πρωί στη Λάρισα.
Και προσθέτει: «Θετικό ότι αυτήν τη φορά εκτιμώ ότι ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση, καθώς είμαστε κοντά σε μια ιστορική στιγμή για το λαρισινό μπάσκετ, να είμαστε η πρώτη ομάδα που θα μπούμε στην τετράδα.
Αλλά ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος...».
* Πού θα κριθεί το παιχνίδι;
«Εκεί που κρίθηκε και ο πρώτος αγώνας, δηλαδή να παίξουμε καλή άμυνα πάνω στους περιφερειακούς παίκτες των αντιπάλων που είναι πολύ ικανοί. Αν το καταφέρουμε, τότε θα είμαστε κοντά στον στόχο μας».
Το σίγουρο είναι ότι η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ δεν θα υποτιμήσει τον αντίπαλό της, αλλά πιστεύει ότι αυτήν τη νίκη θα πρέπει να τη δώσει ο κόσμος με την παρουσία του στο γήπεδο.
Να γεμίσει για πρώτη φορά το κλειστό της Νεάπολης, δείχνοντας επιβράβευση της προσπάθειας των παικτών, αλλά και να τους δώσει τη δύναμη να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Κολοσσού Ρόδου.
ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ
Ο Προμηθέας Πατρών σημείωσε break με το ...καλημέρα στη σειρά με την ΑΕΚ και περνώντας νικηφόρα από το κλειστό των Άνω Λιοσίων πήρε προβάδισμα με 1-0. Οι Αχαιοί επικράτησαν με 95-82 της Ένωσης, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στην Α’ φάση των πλέι οφ της Α1 Ανδρών/Basket League και με νίκη την Τετάρτη (25/5, 17:00) στο «Δ. Τόφαλος» έχουν την ευκαιρία να «σκουπίσουν» τη σειρά και να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά δίχως απώλειες.
Τα δεκάλεπτα: 22-25, 42-44, 58-69, 82-95.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαπέτρου, Τσαρούχα, Καλδίρης.
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (Σεγκούρα): Κολόμ 15, Φλιώνης 3 (1), Ράουτινς 15 (5), Κουζέλογλου 6, Χάμερ 7 (1), Πετρόπουλος 9 (2), Ανγκόλα 14, Φιλιππάκος 7, Μαυροειδής 6, Κόνιαρης.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Γιατράς): Χαντ 10, Γκίκας 3 (1), Σίμπσον 7 (1), Άντριτς 8 (2), Φόστερ 10, Ρέι 12 (2), Γκραντ 14, Δ. Αγραβάνης 21 (1), Γ. Αγραβάνης 10 (2), Μπαζίνας.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ
17:00 Λάρισα-Κολοσσός Ρόδου (Φούφης-Κάρδαρης-Μαλαμάς)
19:30 Άρης-Παναθηναϊκός (Πουρσανίδης Γ.-Ζαχαρής-Λόρτος)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass