Βίντεο ντοκουμέντο της ΑΕΛ «καίει» την Ξάνθη

ΠΩΣ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΑΓΓΕΛΟΥΛΗ - ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2022 21:08

Του Σωτ. Κέλλα
Ο ξυλοδαρμός του Λάμπρου Αγγελούλη και ο προπηλακισμός του Λάμπρου Αντωνόπουλου μετά τον αγώνα του πρωταθλήματος U20 της Super League 2 μεταξύ Ξάνθης και ΑΕΛ (1-1) συγκλόνισαν χθες τον χώρο του αθλητισμού και αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό η ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά και η Ερασιτεχνική.


Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει στη διάθεσή της βίντεο που δείχνει πώς ο γενικός αρχηγός της ομάδας της Ξάνθης και ο φροντιστής φυγαδεύουν αυτόν που χτύπησε τον Αγγελούλη και θα το παραδώσει σε όλες τις αρμόδιες Αρχές για να επιληφθούν της υπόθεσης.
Το βίντεο -όπως δήλωσαν στην «Ε»- θα σταλεί στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, στην Επιτροπή Δεοντολογίας, στις Δικαστικές Αρχές, στην Αστυνομική Διεύθυνση της Ξάνθης και στον γενικό αρχηγό, ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ θα υποβάλει μήνυση για ηθική αυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού.
Η ΑΕΛ δεν θα αφήσει το συμβάν να περάσει χωρίς συνέπειες και ειδικά επειδή συνέβη σε νέα παιδιά, ενώ προηγήθηκαν και μικρότερης έκτασης επεισόδια στον αγώνα μεταξύ των ομάδων της Super League 2.
ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΛΗΣ
Χθες μιλήσαμε με τον Λάμπρο Αγγελούλη που δέχθηκε την επίθεση και μας διηγήθηκε το περιστατικό. Μας είπε: «Εμείς πηγαίναμε στα αποδυτήρια όταν ο γενικός αρχηγός της Ξάνθης έβριζε τον προπονητή μας, που έκανε με κόσμιο τρόπο παράπονα για το γεγονός ότι δεν υπήρχε φερ πλέι και του έλεγε αυτός από την Ξάνθη: Να σε βρούνε παγωμένο το πρωί.
Τότε ο Αντωνόπουλος τους λέει ότι δεν είναι σωστά αυτά τα πράγματα και πετάγεται ένας και τον πιάνει από τον λαιμό και του κόβει τον σταυρό.
Πήγα να τον προστατεύσω και έρχεται και μου δίνει από κοντά μπουνιά, με αποτέλεσμα να σπάσει το στόμα μου και να φαίνεται η γλώσσα μου απ’ έξω. Μου έκαναν στο νοσοκομείο τρία ράμματα και ευτυχώς που ήταν κοντά μου ο Κοτσανούλης, ο Κοταρέλας και ο Παναγιώτης Καραπιάλης και με φυγάδευσαν στα αποδυτήρια.
Πρώτη φορά είδαμε τέτοια τρομοκρατία. Ντροπή, αίσχος, τι να πω. Είδα τον γενικό αρχηγό της Ξάνθης και έναν ακόμα να φυγαδεύουν αυτόν που με χτύπησε.
Αυτά πάνε το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. Κρίμα για την Ξάνθη και απαράδεκτο το γεγονός ότι στο γήπεδο δεν είχε περίφραξη, ενώ δεν υπήρχε και αστυνομική δύναμη».
Ο Λάμπρος Αγγελούλης προσπαθεί να συνέλθει ακόμη από το σοκ που δέχθηκε και να βρει την ψυχική δύναμη να επανέλθει σε αγωνιστική δράση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass