Η αγωνία χτυπάει… κόκκινο

ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2022 21:12

Η θερμοκρασία συνεχώς ανεβαίνει και γίνεται περισσότερο αισθητή στον Θεσσαλικό Κάμπο, όμως παράλληλα και η αγωνία των φιλάθλων της ΑΕΛ, χτυπάει… κόκκινο.


Μια αγωνία που αφορά το θέμα πώλησης της ομάδας, όπου ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας συνεχώς μειώνει την τιμή του αρχικού ποσού που ζήτησε, αλλά δεν υπάρχει μέχρι τώρα τουλάχιστον επίσημα, κάποιος που να ενδιαφερθεί για να γίνει ο νέος ηγέτης των «βυσσινί».
Χθες έγινε γνωστό ότι από τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ σε τέσσερα χρόνια που ήταν η τελευταία τιμή, έπεσε σε 1,4 εκατομμύρια ευρώ.
Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γίνουν οι τελευταίες επαφές για την αναζήτηση νέου αγοραστή και μέχρι την Τρίτη 28 Ιουνίου που εκπνέει η προθεσμία για την αγοραπωλησία, θα περιμένει ο κ. Κούγιας αν υπάρξουν οι προσδοκώμενες εξελίξεις.
Σε κάθε περίπτωση η αβεβαιότητα που υπάρχει για το μέλλον της ομάδας κουράζει και οι φίλαθλοι θα περιμένουν μήπως και υπάρξουν θετικά μηνύματα για την ΑΕΛ, ώστε να παραμείνει τελικά στην Super League 2.

 

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου περιμένει κι εκείνος ποια θα είναι η απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, αλλά παράλληλα ετοιμάζει και τα πλάνα για την προετοιμασία, που εκτός απροόπτου ξεκινάει με τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, στις 11 Ιουλίου. Μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 29 Ιουνίου, αναμένεται πως θα γίνει γνωστό και το προπονητικό τιμ των «βυσσινί», ποιοι θα πλαισιώσουν τον Αγιώτη τεχνικό, για να γίνει μια σοβαρή δουλειά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.
Αύριο πιθανόν να συναντηθούν ο κ. Κούγιας με τον κ. Αντωνίου, για να συζητήσουν σχετικά με τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας και ποιες μεταγραφές μπορούν να γίνουν, ώστε να δημιουργηθεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό ένα ρόστερ, που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας, σε όποια τελικά κατηγορία και αν συμμετάσχει…
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

 

Αρνήθηκε η ΠΑΕ Ξάνθη πως έχει οποιαδήποτε σχέση

ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Κ20 ΤΗΣ ΑΕΛ Λ. ΑΓΓΕΛΟΥΛΗ

Οποιαδήποτε σχέση με τον δράστη της επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της Κ20 της ΑΕΛ, Λάμπρο Αγγελούλη, αρνήθηκε η ΠΑΕ Ξάνθη διά του νομικού της εκπροσώπου Φάνη Ουζουνίδη. Η ΠΑΕ Ξάνθη απολογήθηκε στον αθλητικό δικαστή έπειτα από τη δίωξη που της ασκήθηκε και αρνήθηκε ότι έχει υπαιτιότητα για το θλιβερό συμβάν με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ U-20. Σύμφωνα με το FL News, ο νομικός της ΠΑΕ Ξάνθη, Φάνης Ουζουνίδης, αρνήθηκε ότι ο Κώστας Τσαλίκης πρωταγωνίστησε στα επεισόδια και υπογράμμισε ότι η Ξάνθη τέθηκε αμέσως στη διάθεση των αρχών για τον εντοπισμό του δράστη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass