Αιτούνται αύξηση των αποζημιώσεών τους

Η ΑΛΜΑΤΩΔΗΣ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΛ - ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ 30 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΙ 20 ΕΥΡΩ ΣΤΗ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2022 21:03

Eνα ακόμα θέμα -στα πολλά και σοβαρά που προέκυψαν το τελευταίο χρονικό διάστημα- θα απασχολήσει τις επόμενες ημέρες το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για το θέμα των αποζημιώσεων των παρατηρητών αγώνων, οι οποίοι, όπως υποστηρίζουν, μετά την αλματώδη αύξηση στις τιμές των καυσίμων, τα 10 ευρώ που λαμβάνουν μέχρι τώρα δεν αρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες τους και κάνουν πρόταση για 20 ευρώ στα παιχνίδια της Β’ και 30 ευρώ στις αναμετρήσεις της Α’ ΕΠΣΛ, αντίστοιχα.
Όπως ξεκαθαρίζουν, δεν τίθεται κανένα απολύτως πρόβλημα σχετικά με τη συνεργασία τους με το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ και κανένας λόγος αντιπαράθεσης, αντιθέτως, αναγνωρίζουν τη στήριξη του Δ.Σ. της Ένωσης στο έργο τους, ωστόσο, από τον Μάρτιο και μετά, από τότε δηλαδή που ξέσπασε η ενεργειακή κρίση, τα πράγματα έχουν γίνει δυσβάσταχτα. Τόσο το κόστος των καυσίμων όσο και η φθορά των αυτοκινήτων τους, τα οποία χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους στα γήπεδα του νομού, καθιστούν ασύμφορο το ποσό των 10 ευρώ που τους καταβάλλεται μέχρι τώρα και ζητούν την κατανόηση τόσο του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ όσο και των σωματείων του νομού.
Το συγκεκριμένο θέμα είχε συζητηθεί στην τελευταία επίσημη συνάντηση των παρατηρητών αγώνων, παρουσία του επικεφαλής της Υποεπιτροπής κ. Κωστόπουλο, στον οποίο έκαναν γνωστό το αίτημά τους, για να ενημερωθεί στη συνέχεια το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ. Έως τώρα, ωστόσο, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη επί του θέματος. Εάν δεν βρεθεί λύση, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σοβαρά προβλήματα ως προς την κάλυψη των αγώνων τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς κάποιοι αδυνατούν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με αποζημίωση της τάξης των 10 ευρώ.
Εάν η ΕΠΣΛ αδυνατεί να αυξήσει την αποζημίωση στα 20-30 ευρώ στην Α’ κατηγορία, τότε προτείνουν η διαφορά να μετακυλιστεί στα σωματεία. Για τη Β’ τοπική κατηγορία η εναλλακτική λύση, σύμφωνα με τους παρατηρητές αγώνων, είναι να διατηρηθεί το ποσό που καταβάλλει η ΕΠΣΛ, αλλά να μειωθεί ο αριθμός των αγώνων, δηλαδή να ορίζονται παρατηρητές μόνο σε παιχνίδια μεγάλου βαθμολογικού ενδιαφέροντος.
Σύμφωνα με τα παραπάνω, η προγραμματισμένη σύσκεψη των παρατηρητών αγώνων την ερχόμενη Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00 στα γραφεία της ΕΠΣΛ χαρακτηρίζεται κρίσιμη για το πώς θα εξελιχτούν τα πράγματα τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass