F1: Το εντυπωσιακό και ...απαιτητικό Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2022 13:10

Ένα από τα πιο απαιτητικά Γκραν Πρι της χρονιάς είναι αυτό που διεξάγεται στη Σιγκαπούρη και όλα είναι έτοιμα για τον 17ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, το διάσημο και εντυπωσιακό βραδινό Γκραν Πρι Σιγκαπούρης, όμως, φέτος ο αγώνας αναμένεται να είναι λίγο πιο

…δύσκολος λόγω των καιρικών συνθηκών.
Νυχτερινός θα είναι ο αγώνας της F1 των 61 γύρων των 5.063 μ. στο Marina Bay Street Circuit της Σιγκαπούρης που πραγματοποιείται ξανά μετά από δύο χρόνια και οι οδηγοί ετοιμάζονται να αγωνιστούν ξανά στη «Marina Bay» και ο Μαξ Φερστάπεν ελπίζει σε έναν συγκεκριμένο συνδυασμό αποτελεσμάτων για να καταφέρει να κατακτήσει και μαθηματικά τον δεύτερο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας του.
Όμως, το ραντάρ καιρού δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα βροχής όλο το Σαββατοκύριακο, με πιθανότητα καταιγίδων, ειδικά για τον αγώνα της Κυριακής, κάτι το οποίο έχει ανησυχήσει τις ομάδες…
Σημειώνεται ότι το Γκραν Πρι που διεξάγεται στη Σιγκαπούρη είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς αγώνες, καθώς πρόκειται για ένα σιρκουί δρόμου, το οποίο έχει 23 στροφές και οι πιλότοι έρχονται αντιμέτωποι με αντίξοες συνθήκες. Η πίστα διαθέτει, επίσης, μερικά από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά οποιασδήποτε πίστας στο ημερολόγιο της F1, συμπεριλαμβανομένης της στροφής 18, με τους οδηγούς να περνούν κάτω από μια κερκίδα.
Κάθε οδηγός θα πρέπει να περάσει 61 φορές από κάθε στροφή της πίστας μέχρι να δει την καρό σημαία, ενώ τα υψηλά επίπεδα υγρασίας και ζέστης ωθούν πολλούς στο να αφυδατωθούν, με αποτέλεσμα η κόπωση να τους καταβάλλει. Γι’ αυτό όλοι όσοι αγωνίζονται κάνουν ειδική προετοιμασία.
Θα πανηγυρίσει το Πρωτάθλημα ο Max ή θα τον εμποδίσουν οι άλλοι οδηγοί που επιτίθενται συνέχεια. Η μάχη σήμερα στις 15.00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass