Μπότης εναντίον …Μουρίνιο

Αλλά χωρίς να μπορέσει να τον δει… - Στον αγώνα Ιντερ-Ρόμα 1-2

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2022 10:16 | Τελευταία ενημέρωση: 03 Οκτ 2022 10:29

Ο 18χρονος Λαρισαίος τερματοφύλακας της Ίντερ Νίκος Μπότης έγραψε ιστορία, καθώς για πρώτη φορά προχθές συμπεριλήφθηκε στην 24άδα της Ίντερ και κάθισε στον πάγκο (με δικαίωμα συμμετοχής…) στον αγώνα κόντρα στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, χωρίς όμως να μπορέσει να τον δει αφού ήταν τιμωρημένος και δεν μπορούσε να είναι στον πάγκο της Ρόμα στο παιχνίδι με την Ίντερ.


Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος είχε αποβληθεί στο προηγούμενο ματς της ομάδας του, ταξίδεψε κανονικά στο Μιλάνο, έφτασε έξω από το Σαν Σίρο, αλλά δεν μπήκε ποτέ μέσα.
Έμεινε στο πούλμαν και είδε από εκεί τη νίκη με 2-1, χάρη στην κεφαλιά του Κρις Σμόλινγκ, ανεβάζοντας μάλιστα και βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έχει απλώσει τα πόδια του στο τραπέζι, δείχνοντας αρκετά αγχωμένος με την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Στο τέλος όμως το πανηγύρισε με την ψυχή του...
Η Ίντερ έχασε με 2-1, αλλά θα είναι μια στιγμή που θα τη θυμάται για όλη του τη ζωή ο Νίκος Μπότης, ενώ δεν αποκλείεται να βρίσκεται στον πάγκο και στον αγώνα Ίντερ-Μπαρτσελόνα την ερχόμενη Τρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Επίσης ο νεαρός φέτος αγωνίστηκε ως βασικός στην ομάδα Κ-19 και στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του την Πριμαβέρα κόντρα σε Βερόνα, Κάλλιαρι, Μπολόνια και Τορίνο.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass