Πάλεψε, αλλά αποκλείστηκε ο ΠΟΕ

Προηγήθηκε 0-1 στο 3’, όμως έχασε από τον Αλμυρό Γαζίου 3-1

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2022 20:10

Καλός στο πρώτο 20λεπτο ήταν ο ΠΟΕ χθες στην Κρήτη, καθώς προηγήθηκε μόλις στο 3’ 0-1, όμως δεν κατάφερε να αντισταθεί στην πίεση του Αλμυρού Γαζίου και ηττήθηκε με σκορ 3-1.


Το παιχνίδι που διεξήχθη στο Ηράκλειο για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, είχε ρυθμό και εκτός από τα τέσσερα γκολ, δημιουργήθηκαν και άλλες ευκαιρίες, κυρίως από τους γηπεδούχους.
Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Φώλλα προηγήθηκαν με το «καλημέρα» στο παιχνίδι με κεφαλιά του Κουκούλη στο 3ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοντοθανάση, με το 0-1 να παραμένει ως το ημίχρονο.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας, κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι, πέτυχαν τρία γκολ και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Τα γκολ των Κρητικών πέτυχαν οι Γκέτσι στο 56’ με σουτ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή, ο Μπουρσέλης στο 65’ με σουτ μέσα από την περιοχή και ο Φραγκουλάκης στο 68’ με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Γκέτσι από τον Νταμπώση.
Λίγο πριν το φινάλε στο 85’, ο Πιερτζάκομι, μετά από πάσα του Κατσικοκέρη, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Στο 40′ μετά από ένταση στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, ο προπονητής του ΠΟΕ Νίκος Φώλλας, μπήκε στο γήπεδο και αποβλήθηκε από τον διαιτητή κ. Σταυρουλάκη.
ΑΛΜΥΡΟΣ ΓΑΖΙΟΥ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Χανιωτάκης, Μάγκας, Ενγκουέμ, Πατινιώτης, Ντιονίσιο (62’ Αγαπάκης), Νικολάου, Φραγκουλάκης, Γκέτσι (90’ Χαϊμτίνι), Πιερτζάκομι (90’ Βαρβεράκης), Μπουρσέλης (75’ Αντωνίου), Κατσικοκέρης.
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Νίκος Φώλλας): Γκουτζουρέλας, Κακάμης, Νταμπώσης (81’ Μπούσιας), Ντουλάγκ, Λαγός, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (73’ Βλαχάκης), Σουγλής, Μούλτσιας (81’ Κουρδής), Κουκούλης (52’ Περτζιόνι), Ιγγλέζος (53’ Καραγκούνης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass