ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

«Κράμα» έμπειρων και νέων παικτών

ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» - ΣΤ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥΛΗΣ: ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΒΑΡΥ» ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΠΩΜΙΣΤΗΚΑΜΕ - Γ. ΛΥΚΟΚΩΣΤΑΣ: Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΠΑΝΤΑ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2022 18:30 | Τελευταία ενημέρωση: 05 Οκτ 2022 19:36

Για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης κάθε αγωνιστική σεζόν είναι απαιτητική, υπό την έννοια ότι η ομάδα είναι …καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί.

Αυτός ακριβώς θα είναι ο στόχος των «πρασίνων» και στο φετινό Πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας, στο οποίο ευελπιστούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Οι αλλαγές που έλαβαν χώρα στον σύλλογο ήταν σημαντικές σε όλα τα επίπεδα και επί της ουσίας ο φετινός Οικονόμος είναι μία καινούργια ομάδα που αποτελείται από νέους ταλαντούχους, αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές.
Ο διακεκριμένος γιατρός Σταύρος Αναγνωστούλης βρίσκεται επί ένα τρίμηνο στον προεδρικό θώκο του Οικονόμου, αφού υπερψηφίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών του συλλόγου, κατά τις εκλογές που διενεργήθηκαν στα τέλη Ιουνίου.
Αναφερόμενος στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε με τον ίδιο επικεφαλής, δήλωσε τα εξής:
«Ανέλαβα την προεδρία του Οικονόμου με γνώμονα την επιθυμία μου για προσφορά στον σύλλογο, αλλά και στην Τσαριτσάνη, γενικότερα. Με τους συνεργάτες μου στη διοίκηση και στην τεχνική ηγεσία, δημιουργήσαμε ένα κράμα παλαιών και νέων παικτών και στοχεύουμε πάντοτε στο να παρουσιάζουμε καλό ποδόσφαιρο στους φιλάθλους της περιοχής. Το όνομα του Οικονόμου είναι «βαρύ» και έχουμε επίγνωση της ευθύνης που επωμιστήκαμε.
Να είναι σίγουροι όλοι ότι οι αγώνες στην Τσαριτσάνη θα αποτελούν μια αθλητική γιορτή, αντάξια της ιστορίας του Οικονόμου που με την έλευση του 2023 συμπληρώνει 70 χρόνια πλούσιας δράσης και κοινωνικής προσφοράς».

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Για πρώτη φορά στον πάγκο του Οικονόμου Τσαριτσάνης θα βρίσκεται ο Γιώργος Λυκοκώστας, στον οποίο η διοίκηση εμπιστεύτηκε τα ηνία της ομάδας, αναλαμβάνοντας ο ίδιος το δύσκολο έργο της επίτευξης των δύσκολων στόχων της ομάδας. Μαζί του ως άμεσος συνεργάτης και γυμναστής της ομάδας βρίσκεται ο Νίκος Καραμήτσιος.
«Κατ’ αρχάς θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς σε όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Οικονόμος Τσαριτσάνης. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της» επισήμανε ο νέος τεχνικός Γιώργος Λυκοκώστας και πρόσθεσε ότι:
«Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί πάντα. Είναι ιστορική ομάδα με παρουσία σε υψηλές κατηγορίες, οπότε ο στόχος μας τη φετινή σεζόν δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικός.
Η ομάδα ουσιαστικά είναι καινούργια. Είχαμε κάποιες αποχωρήσεις, ενώ παράλληλα ήρθαν καινούργιοι παίκτες και χτίζουμε από την αρχή ένα νέο αγωνιστικό σύνολο. Επίσης, πρέπει να τονίσω ότι δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στα νέα παιδιά, τα οποία προωθούμε από τις ακαδημίες. Θέλουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.
Το φετινό Πρωτάθλημα (με το ερώτημα για το πότε και πώς θα ξεκινήσει να παραμένει ακόμη αναπάντητο) πιστεύω ότι θα είναι πολύ κοντά στο περσινό. Εκτός από 2-3 ομάδες που ενισχύθηκαν σημαντικά οι υπόλοιπες είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.
Για την άνοδο το παιχνίδι θα παιχτεί μεταξύ του Κιλελέρ και του Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ για την παραμονή θα παλέψουν 5-6 ομάδες. Οι υπόλοιπες ομάδες θα έχουν μια άνετη σχετικά παραμονή και μια πορεία χωρίς περιπέτειες» κατέληξε ο Γιώργος Λυκοκώστας.

 

Οι αλλαγές στο ρόστερ

Ήρθαν οι: Αλεξόπουλος (αμυντικός μέσος από Αμπελωνιακό), Καραμπίνας (αμυντικός από Μαυροβούνι), Κίτσιος (επιθετικός από Δωτιέα Αγιάς), Λιούρας και Λαγιόκαπας (αμυντικός και επιθετικός αντίστοιχα από Δρυμό), Μάνης και Μπαρδανίκας (επιθετικός και αμυντικός αντίστοιχα, οι οποίοι επέστρεψαν από την Ακαδ. Ελασσόνας) και Παπαδημητρίου (αμυντικός από Βούναινα).
Αποχώρησαν οι: Σουγλής, Βλαχάκης, Σεμερτζίδης, Ντάλας, Αθανασούλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass