Ο Γρηγόρης Πασσιάς στον Αχιλλέα Φαρσάλων

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2022 18:25 | Τελευταία ενημέρωση: 05 Οκτ 2022 20:32

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Μεταγραφική ενίσχυση μέσω δανεισμού από τον Απόλλωνα Λάρισας ανακοίνωσε η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων, καθώς απέκτησε τον νεαρό μεσοεπιθετικό Γρηγόρη Πασσιά.


Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Πασσιά με τη μορφή δανεισμού από τον Απόλλωνα Λάρισας.
Ο Πασσιάς αγωνίζεται τόσο στα πλάγια της επίθεσης όσο και ως κεντρικός επιθετικός και μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, από την οποία και αποκτήθηκε ως δανεικός από την ομάδα μας.
Επίσης, κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Α.Ο. Μαυροβουνίου (σ.σ. όπου και συνεργάστηκε με τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Βασίλη Μπακογιάννη), ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα των τμημάτων υποδομής (Κ-19) του Απόλλωνα Λάρισας. Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας μας καλωσορίζει τον Γρηγόρη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία και επιτυχίες!
Επίσης, ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Λάρισας για την άψογη συνεργασία του για την υλοποίηση του δανεισμού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass