ΑΕΛ

Στόχος η νίκη…

*ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΝΟΥΝΙΕΣ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ *ΕΤΟΙΜΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΟΓΚΜΠΟΕ

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2023 12:02
Ο Όγκμποε δηλώνει πανέτοιμος  να αγωνιστεί, ενώ χαρακτηριστική  είναι η  ανάρτηση  σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης Ο Όγκμποε δηλώνει πανέτοιμος να αγωνιστεί, ενώ χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ, μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού εκτός έδρας επί του ΠΑΟΚ Β’ με 1-0 και το γεγονός ότι η ομάδα των Σερρών έχει ξεφύγει βαθμολογικά εννέα βαθμούς, θα αγωνιστεί στο Πολύκαστρο (14.45) σήμερα κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου (η… συνέχεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 2. Σε έναν αγώνα που μόνο στόχο αποτελεί η νίκη. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα την αφήσει πίσω βαθμολογικά και θα λιγοστέψει σημαντικά τις ελπίδες ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.
Ο τεχνικός Γιάννης Ταουσιάνης άφησε εκτός αποστολής τους τιμωρημένους Γκοτζαμανίδη, Κοσονού και τον τραυματία Όγκμποε που δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί, αλλά θέλει να τον προφυλάξει.
Σχετικά με το αρχικό σχήμα η πιθανή ενδεκάδα είναι: Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Μαϊδανός, Θωμαΐδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, Νούνιες, Νικολιάς και Πεντρόσο. Θέση διεκδικεί και ο Αντράντα, ενώ δύσκολα θα είναι στο αρχικό σχήμα ο Τσιριγώτης.
Στην αποστολή είναι οι: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κόλα, Γωγουβίτης, Μαϊδανός, Πλέγας, Θωμαΐδης, Μιλτιάδης, Αντράντα, Κ. Παπαγεωργίου, Μαυριάς, Πεντρόσο, Νίνο, Νικολιάς, Νούνιες, Τσιριγώτης και Κούστα.
ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ
Στο μεταξύ, χθες στο Ael Fc Arena βρέθηκαν στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ (Βενέτης, Ταυλαρίδης) και παίκτες (Γκοτζαμανίδης). Στέλεχος της ομάδας σε φιλικό του περιβάλλον εγκωμίασε τους Λίταινα και Γκαρσία που θεωρεί ότι είναι πολύ καλοί παίκτες, όπως και ο Τσουμάνης που εύχεται να βάλει πολλά γκολ. Οι μεταγραφικοί περιορισμοί, όμως, της ΑΕΛ δεν δίνουν το δικαίωμα να επιλέξει πολλούς παίκτες.
Ο Νούνιες είναι δανεικός από την Πενιαρόλ, αλλά η ΑΕΛ θα τον αποκτήσει ως ελεύθερο για συγκεκριμένο λόγο που ευνοεί την ομάδα, ενώ στις προθέσεις της είναι να παραχωρηθούν κάποιοι παίκτες, ώστε να πάρουν ευκαιρίες σε κάποιες άλλες ομάδες.
Όσο για τις μεταγραφές, δύσκολα η ΑΕΛ θα προχωρήσει σε επόμενη μεταγραφική κίνηση, εκτός αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο 38χρονος ρέφερι Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής επιχείρησης στο επάγγελμα, από τον Σύνδεσμο Ηπείρου, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Πόντου. Η ΑΕΛ έχει την παράδοση με τον συγκεκριμένο διαιτητή υπέρ της. Τη σεζόν 2014-2015 σφύριξε στην εντός έδρας νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Πόντου (13/10/2014) για τη Football League. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Θεόφιλος Μωυσιάδης και Θανάσης Θανασιάς, επίσης του Συνδέσμου Ηπείρου. Τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπούμπας (Ηπείρου) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Αναστάσιος Ντοσίδης από την Ε.Π.Σ. Θράκης.
ΗΤΤΑ ΤΗΣ U-17
Η ομάδα του U-17 της ΑΕΛ, αν και προηγούνταν 2-1 μέχρι το 92ο λεπτό, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-2 από την αντίστοιχη του Παναιτωλικού, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική της Β’ φάσης του ΣΤ’ Ομίλου της Super League 1 K-17, που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο Emileon. Ο Παναιτωλικός U-17 άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό με τον Γιωτόπουλο, με την ΑΕΛ U-17 να το γυρίζει με γκολ του Τζιότζιου στο 4ο λεπτό και το 1-2 έγινε στο 62ο λεπτό μετά από πέναλτι του Τζιότζιου, το οποίο αρχικά απέκρουσε ο Ζαραϊδόνης και από κοντά σκόραρε για τους «βυσσινί» ο Ρίζος. Στο 90’+2’ ο Γαλαζούλας με πλασέ και στο 90’+4’ ο Μόκκας με κεφαλιά, έκαναν την πλήρη ανατροπή και έδωσαν στον Παναιτωλικό U-17 τη νίκη με 3-2.
ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Τριάντα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, ο Απόλλων Πόντου (Καλαμαριάς) και η ΑΕΛ στη Θεσσαλονίκη. Η προϊστορία ευνοεί τον Απόλλωνα Πόντου στα παιχνίδια με την ΑΕΛ, όταν είναι γηπεδούχος. Οι «κοκκινόμαυροι» μετρούν έντεκα νίκες, οι «βυσσινί» εννέα, ενώ δέκα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα του Πόντου με 36-32. Πάντως στα τελευταία παιχνίδια η ΑΕΛ παίρνει νίκες. Αναλυτικά:
24/01/2015 Απόλλων Πόντου-ΑΕΛ 0-1 Β’ Εθνική
20/12/2018 Απόλλων Πόντου-ΑΕΛ 0-4 Κύπελλο Ελλάδος
12/12/2021 Απόλλων Πόντου-ΑΕΛ 1-3 Β’ Εθνική (Μακεδονικού)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass