Ο Ηρακλής Λάρισας κοντά σε συμφωνία με τον Λόρι Κέρι!

*ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2023 12:20

Ο Ηρακλής Λάρισας βρίσκεται μια ανάσα πριν την απόκτηση του Αλβανού Λόρι Κέρι, που ήταν χθες στο Ael Fc Arena και παρακολούθησε την αναμέτρηση Ηρακλή Λάρισας - ΠΑΟ Β’ (1-0).


Ο Λόρι Κέρι είναι 33 ετών (17/9/1990) και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και ως επιτελικός μέσος. Έχει μία μεγάλη καριέρα σε επίπεδο Γ’ και Β’ Εθνικής, έχοντας πετύχει πολλά γκολ στις ομάδες που αγωνίστηκε.
Αγωνιζόταν, μέχρι πριν τρεις μέρες που έλυσε το συμβόλαιό του, στην Παναχαϊκή και σε 10 παιχνίδια (στα οκτώ έγινε αλλαγή) πέτυχε 4 γκολ. Πριν την Παναχαϊκή αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σαντορίνης στο πρωτάθλημα του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και σε 7 αγώνες είχε πετύχει 7 γκολ (τρεις μήνες). Πριν έπαιξε με τη φανέλα της Καλαμάτας, έχοντας 3 γκολ και 4 ασίστ και πανηγύρισε τον τίτλο και την άνοδο από τη Football League στη Super League 2. Στη Football League αγωνίστηκε και τη σεζόν 2019-2020 στο πρώτο μισό στον Διαγόρα Ρόδου και στο δεύτερο στον Ολυμπιακό Βόλου, πετυχαίνοντας στη χρονιά 7 τέρματα.
Σε επίπεδο Γ’ Εθνικής έχει πανηγυρίσει ανόδους με αρκετές ομάδες. Στη Νίκη Βόλου την περίοδο 2018-2019 πέτυχε 22 γκολ, ενώ στον Αστέρα Αμαλιάδας μία χρονιά πριν (2017-2018) πέτυχε 21 γκολ. Εκτός των παραπάνω ομάδων έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Ολυμπιακό Βόλου, Καλλονή και Τρίκαλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass