Σπάρτακος: Αυξάνεστε και πληθύνεστε...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ: Ο ΡΟΛΟΣ  ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ...

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2023 11:10

Με κεντρικό πρόσωπο τον Γιάννη Κουτεντάκη, ομότιμο καθηγητή Εργοφυσιολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ο οποίος διετέλεσε κοσμήτορας της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στα Τρίκαλα και υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογίας Ανάπτυξης Θεσσαλίας, έγινε η εκδήλωση της κοπής πίτας του Σπάρτακου στα «Χίλια Χείλια».

Ο Γιάννης Κουτεντάκης που ήταν εμπνευστής δύο μεταπτυχιακών, «Επιστήμη του Χορού» και «Άσκηση και Υγεία στις Ένοπλες Δυνάμεις», αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον ρόλο της μουσικής στους αθλητές και τις αθλήτριες και πώς επηρεάζεται η απόδοσή τους, κάτι το οποίο προκάλεσε αίσθηση ιδιαίτερα στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Κώστας Καλαμπάκας που εξήγησε γιατί η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι η πρώτη αθλητική Περιφέρεια και τις αθλητικές εκδηλώσεις που προγραμμάτισε για το 2023 ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, ενώ ο αντιδήμαρχος Ντίνος Διαμάντος μίλησε για την άριστη συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου Λαρισαίων που αποτυπώνεται στον πολίτη και είναι πρότυπο η συνεργασία μεταξύ του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού και του δημάρχου Αποστόλη Καλογιάννη. Ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας σε τεχνικά έργα Στέλιος Δημότσιος αναφέρθηκε στις αθλητικές υποδομές της Περιφέρειας, ενώ ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρήστος Καπετάνος μίλησε για τις σχέσεις γονέα και παιδιού-αθλητή.
Την εκδήλωση, που παρουσίασε ο δημοσιογράφος της «Ελευθερίας» Σωτήρης Κέλλας, τίμησαν ακόμα οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Αργυρόπουλος και Δημήτρης Παπαποστόλου, ο πρόεδρος τους Συνδέσμου Διαιτητών ΚΔ Θεσσαλίας Αποστόλης Νικολούλης, ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΑΚ Γιάννης Κουρδής, ο αναπληρωτής γραμματέας της ΟΔΠΕ Αντώνης Ζήλος και ο πρόεδρος των Κριτών Μπάσκετ Χρήστος Πετρόπουλος.
Ομιλία έκανε και η διατροφολόγος Ευδοξία Πάσχου, ενώ τιμήθηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Σπάρτακου που κλήθηκαν στις μικτές ΕΣΚΑΘ και σε κλιμάκια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας. Τα ονόματα των παιδιών: Παπαναστασίου Άγγελος, Ντούγκας Σίμος, Τσιούμας Ραφαήλ, Πλατανιάς Σωτήρης, Πέρκας Δημήτρης, Τράντος Βασίλης, Μπασδέκη Δέσποινα, Τσίτουρα Εύα, Καλφούτζου Βασιλική, Πέρκα Γεωργία.
Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας από τον πρόεδρο Ηλία Καλέτσιο (μαζί με τους προπονητές), που σε σύντομη ομιλία του ανέλυσε τη φιλοσοφία της ομάδας και το έργο της από το 2000 που ιδρύθηκε και τόνισε πως κάθε χρόνο οι γονείς που τους εμπιστεύονται αυξάνονται και πληθύνονται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass