Επραξαν το καθήκον τους οι Μικτές της ΕΠΣΛ

Η Κ-14 ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 4-0 ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΕΝΩ Η Κ-16 ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΙΣΟΠΑΛΗ 0-0 ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2023 11:18

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Θετικό πρόσημο είχε η χθεσινή αγωνιστική ημέρα για τις Μικτές της ΕΠΣΛ κόντρα στις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Τρικάλων στο γήπεδο Νεάπολης. Η Κ-14 επιβλήθηκε με 4-0 και πλέον περιμένει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ σχετικά με την ένσταση που κατέθεσε

στον αγώνα με την ΕΠΣ Καρδίτσας, για να τερματίσει στην πρώτη θέση και προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Κ-16 αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 και «κλείδωσε» την πρωτιά στον 6ο Όμιλο, αλλά και την πρόκριση.
Αναλυτικά:
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζτούπη που πέτυχε χατ-τρικ η ομάδα της Λάρισας έκανε φανερές τις προθέσεις της από τα πρώτα λεπτά παίζοντας επιθετικά, καθώς ήθελε μόνο νίκη για να φτάσει στον στόχο της. Απέναντι σ’ έναν αδιάφορο επί της ουσίας αντίπαλο (τα Τρίκαλα είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση ως μία από τις τρεις καλύτερες ομάδες που καταλαμβάνουν τη 2η θέση) οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 23’ με το κοντινό πλασέ του Καραστέργιου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζτούπη και σύγχυση που δημιουργήθηκε στην αντίπαλη περιοχή.
Με το 1-0 έληξε το πρώτο μέρος για να ξεκινήσει η επανάληψη στην οποία ο Ζτούπης ήταν ο παίκτης που «καθάρισε» το ματς. Συγκεκριμένα στο 49’ με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, στο 61’ μετά από ωραία ατομική ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ στο 67’ ολοκλήρωσε τον προσωπικό του, αλλά και της ομάδας του, θρίαμβο διαμορφώνοντας με σουτ το τελικό 4-0.
Διαιτητική τριπλέτα: Παγωνόπουλος, Καρβούνη, Γκατζούνα (ΕΠΣ Θεσσαλίας).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας): Μπαντούλης, Τενεκές, Κανάκης, Μπουρντένας, Παπαδήμας, Καραστέργιος, Τζάρτας (70’ Σπανός), Καλογιάννης (68’ Τουρσουνίδης), Τσανούκας (55’ Ντάνας), Ζτούπης (70’ Ρακιντζόγλου), Τσανογιάννης (68’ Ανυφαντής).
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Β. Ψύχος): Βράντζας, Κοτρώτσιος (76’ Τσακνάκης), Ζαφείρης, Κωστόπουλος, Τζιορτζιώτης, Τόγιας (76’ Αλεξίου), Μαυρομάτης (58’ Παπακώστας), Μπουχώρης, Πατουλιώτης (76’ Κανάτας), Αδάμος, Φαλτάκας (32’ λ.τ. Μάνθος).
Η Κ-16
Για την Κ-16 το άγχος ήταν μικρότερο, καθώς η ισοπαλία ήταν υπέρ αρκετή για της εξασφαλίσει την πρωτιά, όπως και έγινε. Λίγες ήταν οι καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να παίζουν επιθετικά, αλλά να μην μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μεγαλύτερη στιγμή το δοκάρι του Γκανάτσα με κεφαλιά στο 75’, ενώ καλές στιγμές είχαν οι Δαλιός (20’, 49’) και Καμέας (44’). Στο 90’ υπήρξε ανατροπή του Νταφόπουλου, αλλά δεν δόθηκε πέναλτι παρά τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ΕΠΣΛ.
Το μόνο αρνητικό για την ομάδα της Λάρισας η αποβολή του Νταφόπουλου λίγο πριν το τέλος.
Διαιτητική τριπλέτα: Καρβούνη, Παγωνόπουλος, Γκατζούνα (ΕΠΣ Θεσσαλίας).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας): Κοντογιάννης (46’ Ραζακιάς), Αρσένης, Καραμάνης, Γκανάτσας, Κουπατσιάρας, Μαξακούλης (46’Δάσκαλος), Δαούλας (46’ Νταφόπουλος), Παπαδάκος (79’ Τσιτσώνης), Καγκελάρης, Δαλιός, Καμέας (63’ Πατσιατζής).
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Β. Ψύχος): Ζιάγκας, Βουγιούκας (82’ Σαργιώτης), Οικονόμου Κ/Α, Σταμούλης, Σατρατζέμης (76’ Τσακνάκης), Τελληγιαννίδης (82’ Σίμος), Κόκκαλης (76’ Τρικάλης), Μαυρογιάννης, Ζήκος, Ψύρρας, Γκοτζάι (63’ Οικονόμου Κ/Η).
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κ-14
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Τρικάλων    4-0
ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Θεσσαλίας    0-2
Κ-16
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Τρικάλων    0-0
ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Θεσσαλίας    1-1
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
Κ-14
1. ΕΠΣ Τρικάλων    13-8    15
2. ΕΠΣ Λάρισας    14-3    12
3. ΕΠΣ Θεσσαλίας    7-11    6
4. ΕΠΣ Καρδίτσας    2-14    3
*Εκκρεμεί η ένσταση της ΕΠΣ Λάρισας κατά της ΕΠΣ Καρδίτσας.
Κ-16 (ΤΕΛΙΚΗ)
1. ΕΠΣΛ Λάρισας    11-1    12
2. ΕΠΣ Καρδίτσας    4-2    9
3. ΕΠΣ Τρικάλων    3-5    5
4. ΕΠΣ Θεσσαλίας    4-14    5

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass