Αποχώρησαν με ψηλά το κεφάλι

ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΔ. ΓΕΛ ΡΑΠΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 5ο ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΓΕΛ ΛΑΜΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2023 11:20

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η φετινή πορεία των ομάδων χάντμπολ κοριτσιών και αγοριών του Ιδ. ΓΕΛ Ράπτου στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων ολοκληρώθηκε χθες στο Κλειστό του Αγ. Θωμά. Οι ομάδες της Λάρισας ηττήθηκαν από το 5ο και το 2ο ΓΕΛ Λαμίας, σε κορίτσια και αγόρια αντίστοιχα, και

αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι, κερδίζοντας το χειροκρότημα για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και τη μαχητικότητά τους.
Στον πρώτο χρονικά αγώνα στην κατηγορία των κοριτσιών η λαρισινή ομάδα δεν ξεκίνησε καλά και βρέθηκε πίσω στο σκορ, λόγω κάποιων λαθών στην πάσα και την επιστροφή στην άμυνα.
Στις αρχές του β’ ημιχρόνου τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, καθώς η ομάδα του Ιδ. ΓΕΛ Ράπτου βρέθηκε στο -6 (7-13 στο 28’). Όμως, στη συνέχεια, τα κορίτσια του Βασίλη Γκουράβα κατάφεραν να βρουν τα ψυχικά αποθέματα, βελτίωσαν τις αδυναμίες τους και απείλησαν για την ανατροπή. Δύο λεπτά πριν το τέλος κι ενώ το σκορ ήταν 21-22, η ομάδα της Λάρισας στάθηκε άτυχη, καθώς η Καρκαντού στην προσπάθειά της να σκοράρει είδε την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι (μετά την παρέμβαση της τερματοφύλακα). Έτσι, η ευκαιρία για την ισοφάριση χάθηκε, με την ομάδα της Λαμίας στη συνέχεια να διαμορφώνει το τελικό 24-21 (11-7 α’ ημ.).
Τα γκολ για την ομάδα της Λάρισας πέτυχαν οι Νταφοπούλου 8, Καρκαντού 6, Σαμαρά 5 και Σεφεριάδου 2.
ΙΔ. ΓΕΛ ΡΑΠΤΟΥ (Β. Γκουράβας): Καπανίδου, Νταφοπούλου, Καρκαντού Σαμαρά, Σεφεριάδου Φορφόλια, Παπαγεωργίου (Αγοραστού, Αργυρίου, Θέου, Λίτσιου, Τσιάρα, Τσάκωνα, Νικολάου).
***
Στα αγόρια το παιχνίδι ήταν εντελώς διαφορετικό, καθώς το Ιδ. ΓΕΛ Ράπτου είχε απέναντί του μία πολύ ισχυρή ομάδα, όπως το 2ο ΓΕΛ Λαμίας, με πέντε αθλητές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Παρ’ όλα αυτά, το παιχνίδι στο α’ μέρος πήγαινε στον πόντο λόγω της πολύ καλής άμυνας, αλλά και των επιθετικών πρωτοβουλιών των παικτών της λαρισινής ομάδας.
Στο β’ μέρος το σκηνικό σε γενικές γραμμές διατηρήθηκε το ίδιο, ωστόσο, οι χαμένες ευκαιρίες του Ιδ. ΓΕΛ Ράπτου σε καθοριστικής σημασίας σημεία του αγώνα έδωσαν τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να φτάσουν στη νίκη με 25-18 (12-12 α’ ημ.).
Τα γκολ για την ομάδα της Λάρισας πέτυχαν οι Φλωράτος 7, Κατσογιάννης 6, Γκανάτσιος 3, Τσούγιας και Φωτιάδης.
ΙΔ. ΓΕΛ ΡΑΠΤΟΥ (Β. Γκουράβας): Χαλκίδης, Φλωράτος, Κατσογιάννης, Γκανάτσιος, Τσούγιας, Φωτιάδης, Χρονόπουλος (Μίχος, Καρέλας, Τζίκας, Βαγδούτης, Χυτούδης, Μπουχλαριώτης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass