MOTO GP

Μονομάχοι στην αρένα ...της Αργεντινής

Δημοσίευση: 02 Απρ 2023 16:01

Μετά την επεισοδιακή πρεμιέρα στο Πορτιμάο η οποία επέφερε την απουσία τεσσάρων αναβατών στον πρώτο κιόλας αγώνα (Enea Bastianini, Pol Espargaro, Miguel Oliveira και Marc Marquez), σήμερα στην Αργεντινή στο Autodromo Termas de Rio Hondo θα διεξαχθεί ο 2ος γύρος του MotoGP με την πλήρη ονομασία Gran Premio Michelin de la Republica Argentina Αγώνα στις: 20:00. Στην Πορτογαλία ο Pecco Bagnaia επιβεβαίωσε ότι είναι ο πρωταθλητής κατακτώντας τη νίκη στους δύο αγώνες. Στην Αργεντινή είναι σαφώς το φαβορί για τη νίκη, ωστόσο τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά όσο στο Portimao. Οι Aprilia των Aleix Espargaro και Maverick Vinales θα βάλουν δύσκολα στον πρωταθλητή της Ducati και δεν αποκλείεται να έχουμε το πρώτο «1-2» του εργοστάσιου από το Noale σε μια πίστα με γρήγορες στροφές και χαμηλό επίπεδο πρόσφυσης.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην πίστα Τέρμας Ντε Ρίο Χόντο. Η διαδρομή φιλοξενεί αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος από το 2014, με εξαίρεση το 2020 και το 2021, λόγω της πανδημίας της Covid-19. Έχει μήκος 4,8 χιλιόμετρα και αποτελείται από 14 στροφές, πέντε αριστερές και εννέα δεξιές. Νικητής στον αγώνα του 2022 ήταν ο Αλέιξ Εσπαργκαρό της Aprilia. Τις περισσότερες νίκες τις έχει ο Μαρκ Μάρκεθ με τρεις, με τον Ισπανό να έχει επίσης και το ρεκόρ πίστας με το 1:37,683.
Οι αγώνες του MOTOGP πλέον γίνονται σε πραγματικά οριακές καταστάσεις με τους αναβάτες να παλεύουν σώμα με σώμα κινούμενοι με ταχύτητες 300 χλμ. Αναμένεται ένα πολύ συναρπαστικό βράδυ Κυριακής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass