ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ:

Πάμε για τελικό στην Ηγουμενίτσα

ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ…

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2023 11:30

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ελπίδες υπάρχουν, ο Ηρακλής Λάρισας όλοι γνωρίζουμε πως βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια και θα επιδιώξει να παραμείνει έστω και στο … παρά ένα, στη Super League 2.


Οι «κυανόλευκοι» της Λάρισας, βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη, όμως είναι μια ομάδα που μπορεί να ανακάμψει και σίγουρα δεν έχει πει την τελευταία λέξη, δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα, διότι υπάρχουν οι δυνατότητες να πετύχει αυτό που μπορεί να θεωρηθεί και ως θαύμα.
Μεθαύριο Δευτέρα 8 Μαΐου και ώρα 14:45, το λαρισινό σωματείο καλείται να δώσει το ματς της …χρονιάς, αγωνιζόμενο στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Θεσπρωτό, που αν μη τι άλλο εντυπωσιάζει στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Για τη συγκεκριμένη αυτή αναμέτρηση ο τεχνικός του Ηρακλή Χρήστος Χατζηλιάδης, σε δηλώσεις που έκανε επισήμανε τα εξής: «Πάμε για έναν …τελικό στην Ηγουμενίτσα και γνωρίζουμε πολύ καλά, την κρισιμότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης.
Ο Θεσπρωτός είναι μια ομάδα που κέρδισε τον Διαγόρα 3-2, τον Απόλλωνα Πόντου 1-0 και αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Εμείς θα παλέψουμε σαν πραγματικός Ηρακλής και τα παιδιά είναι αποφασισμένα να πάρουν κάτι από το παιχνίδι και να επιστρέψουν στη Λάρισα με βαθμοφόρο αποτέλεσμα.
Πιστεύω πάρα πολύ σε όλους τους ποδοσφαιριστές, διότι καταβάλλουν μια τεράστια προσπάθεια και ελπίζουμε πως στο τέλος θα ανταμειφθούν, για τις θυσίες που κάνουν.
Είμαστε μια γροθιά, η διοίκηση είναι πάντα κοντά μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί στους αγώνες που μένουν μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις οποιεσδήποτε καταστάσεις.
Ευελπιστώ πως θα τα καταφέρουμε, αλλά δεν εφησυχάζουμε, γιατί ξέρουμε πως στο ποδόσφαιρο με τα ευχολόγια δεν κερδίζονται οι μάχες, οι μάχες στον πόλεμο που γίνονται σε πολλά μέτωπα, κερδίζονται μόνο με θυσίες και με κατάθεση ψυχής…».
*Από αγωνιστικής πλευράς, εκτός του τιμωρημένου Δημήτρη Λίταινα, δεν υφίσταται άλλο πρόβλημα και ο Χρήστος Χατζηλιάδης θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, κάτι που αναμένεται να αποφασίσει μετά τη σημερινή απογευματινή προπόνηση.
Αύριο το πρωί θα γίνει μια ελαφριάς μορφής προπόνηση και εν συνεχεία η αποστολή που θα συγκροτηθεί, θα αναχωρήσει το μεσημέρι για την Ηγουμενίτσα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass