«Θρίλερ» στα μπαράζ της Β’ ΕΠΣΛ για τη σωτηρία και τον προβιβασμό

*ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ Η ΑΙΓΑΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ 4-0 ΕΠΙ ΤΩΝ ΒΟΥΝΑΙΝΩΝ *Η ΓΛΑΥΚΗ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΤΟ 90’+3’ ΣΕ 2-2 *ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ *ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΤΗΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2023 12:10
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Σε θρίλερ εξελίσσονται τα μπαράζ της Β’ ΕΠΣΛ για την άνοδο και την παραμονή μετά τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν στη χθεσινή 2η αγωνιστική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μάχη της 1ης θέσης στους ειδικούς βαθμολογικούς πίνακες των μπαράζ για την άνοδο και την παραμονή αντίστοιχα θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, με ορισμένες ομάδες να έχουν μεγαλύτερο προβάδισμα. Επίσης, οι Χαλκιάδες μετά τη χθεσινή ισοπαλία στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» αποχαιρετούν την κατηγορία και υποβιβάζονται στη Γ’ ΕΠΣΛ.
Συνοπτικά τα χθεσινά παιχνίδια:
ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ Η ΑΙΓΑΝΗ
Καταιγιστική ήταν η ομάδα της Αιγάνης, η οποία επικράτησε με το εμφατικό 4-0 επί των Βουναίνων. Μετά το αποτέλεσμα αυτό η Αιγάνη έχει ισχυρό προβάδισμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης, καθώς ο Ιπποκράτης για να περάσει στην κορυφή πρέπει να κερδίσει τα Βούναινα με 5 γκολ διαφορά ή με 4 γκολ διαφορά, αλλά με σκορ από 5-1 και μεγαλύτερο.
Στο 28’ ο Πουρλιώτης με σουτ άνοιξε το σκορ για τους νικητές, ενώ στο 60’ μετά από επικίνδυνο γύρισμα του Τζίκα, ο Νταναβάρας στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα σημείωσε αυτογκόλ για να γίνει έτσι το 2-0.
Στο 71’ ήταν η σειρά του Λεσάι, ο οποίος με κοντινό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 78ο ο 14χρονος Ρίτσι μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ.
Τα Βούναινα ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κ. Καζάνι στο 79’.
Α.Ε. ΒΟΥΝΑΙΝΩΝ (Δ. Δανιλούλης): Ζεϊμπέκης, Ρουμελιώτης (62’ Μερτζανίδης), Χατζής, Χριστοδούλου, Κ. Καζάνι. Νταναβάρας, Αργύρης, Γεράσης, Ρ. Καζάνι, Κουκουτσέλος, Θανασιάς.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΙΓΑΝΗ (Κ. Κουτσούκης): Ευσταθίου, Βουγιούκας (55’ Μπούζιος), Πουρλιώτης (88’ Ι. Ζάχος), Χριστοδούλου, Δελητζάνης, Κ. Σινάνι, Ρίτσι, Τζίκα, Λεσάι (86’ Κόγια), Τζ. Σινάν, Χρ. Ζάχος.
Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Βούναινα-Αιγάνη    0-4
Ρεπό: Ιπποκράτης
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αιγάνη    5-1    4
——————————————-
Ιπποκράτης*    1-1    1
Βούναινα*    0-0    0
*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (28/5, 17:00)
Ιπποκράτης-Βούναινα
(γήπ. Μελισσοχωρίου)
Ρεπό: Όλυμπος Αιγάνης
Ο ΣΤΑΜΟΥ «ΧΤΥΠΗΣΕ» ΣΤΟ 90’+3’
Δάφνη Γλαύκης και Ακαδημία Τυρνάβου αναδείχτηκαν χθες ισόπαλες με σκορ 2-2. Αυτό σημαίνει ότι εάν την τελευταία αγωνιστική η Ακαδημία Τυρνάβου κερδίσει με δύο γκολ διαφορά τους αδιάφορους πλέον Χαλκιάδες (οι οποίοι μετά τη χθεσινή ισοπαλία στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» υποβιβάζονται) ή με ένα γκολ διαφορά, αλλά με σκορ 2-1 και μεγαλύτερο, τότε εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία.
Εάν η Ακαδημία κερδίσει τους Χαλκιάδες με 1-0, τότε επέρχεται πλήρης ισοβαθμία με τη Γλαύκη, που σημαίνει ότι θα γίνει κλήρωση, όπως προβλέπει ο ΚΑΠ προκειμένου να κριθεί η παραμονή.
Τέλος, σε περίπτωση ισοπαλίας στο τελευταίο παιχνίδι μπαράζ ή νίκης των Χαλκιάδων, τότε την παραμονή κερδίζει η Γλαύκη.
Σε ό,τι αφορά το χθεσινό παιχνίδι στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης», η Ακαδημία Τυρνάβου προηγήθηκε με το γκολ του Ζαμπακίκα στο 21ο λεπτό, ωστόσο η Δάφνη Γλαύκης αντέδρασε και αρχικά στο 39’ με τον Ν. Τσιώλη ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 75’ ο Δ. Μπατζογιάννης που είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο έκανε την ανατροπή, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του (1-2). Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα της Γλαύκης θα πανηγύριζε την παραμονή της στην κατηγορία, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων (90’+3’) ο Στάμου με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στο δεξί «παραθυράκι» δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2, κρατώντας ζωντανή την Ακαδημία στη μάχη της σωτηρίας.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Ν. Κεχαγιάς): Πατσιαούρας, Πότσης Ι. (76’ Παπαδόπουλος), Γκουλέτσας, Τσακνάκης, Παπαχατζής Β., Καραστέργιος (83’ Μπουντουλούλης), Δάσκαλος (61’ Στατήρης), Πέρπερας, Στάμου, Σακούτσιος (61’ Λυμπίκης), Ζαμπακίκας.
ΔΑΦΝΗ ΓΛΑΥΚΗΣ (Γ. Παπαντωνίου): Αραμπατζής, Παπαποστόλου, Ντόντος, Ντινούλης, Τσιώλης Ε., Μούμος, Βράκας, Τσιώλης Ν., Σβερκούλης, Μπατζογιάννης Π. (46’ Μπατζογιάννης Δ.), Καραγιάννης (65’ Σπανούλης).
Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ακαδημία Τυρν.-Γλαύκη        2-2
Ρεπό: Χαλκιάδες
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Γλαύκη    3-2    4
—————————————
Ακαδημία Τυρν.*    2-2    1
Χαλκιάδες*    0-1    0
*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (28/5, 17:00)
Χαλκιάδες-Ακαδημία Τυρν.
 (γήπ. Νεάπολης Α’)
Ρεπό: Δάφνη Γλαύκης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass