«Κλείδωσαν» πρόκριση Ηρακλής Λάρ. και Αστραπή ΝΠ (1)

ΣΤΟΥΣ «4» ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Κ-14 ΚΑΙ Κ-16 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2023 12:20
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (1) ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (1)

Ο Ηρακλής Λάρισας στην Κ-14 και η Αστραπή Ν. Πολιτείας (1) στην Κ-16 κέρδισαν χθες το εισιτήριο για την ημιτελική φάση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων. Αναλυτικά:


Ο ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ ΕΔΕΙΞΕ
ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ
Με κορυφαίο τον Τσακμάκη που πέτυχε χατ-τρικ η Αστραπή Ν. Πολιτείας (1) επιβλήθηκε του Απόλλωνα Λάρισας με 3-0 και συμπλήρωσε την τελική τετράδα της Κ-16 (στην οποία ήδη βρίσκονται Ηρακλής Λάρισας (1), Αμπελόκηποι και Δήμητρα Γιάννουλης).
Η Αστραπή έπαιξε με αποφασιστικότητα και μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο στην επανάληψη, κατάφερε να πετύχει τον στόχο της.
Ο μοναδικός σκόρερ του αγώνα άνοιξε το σκορ στο 50’ με κεφαλιά, ενώ στο 61’ και πάλι με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, για να φτάσουμε στο 75’ όταν με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 σφραγίζοντας τη νίκη της Αστραπής.
Από την άλλη πλευρά ο Απόλλωνας πάλεψε με φιλότιμες προσπάθειες, αλλά δεν μπόρεσε να γίνει ουσιαστικός.
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (1) (Λ. Βλάχος): Τσιάρας, Παπάγγελος, Καραμάνης, Μπουρντένας, Χιώτης, Μαξακούλης, Δαλιός, Παπαδάκος, Πάτσιος, Γκέφος, Τσακμάκης (Καγκελάρης, Δαβίδης, Καραμούτης, Δημοβέλης)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Μπαρλαγιάννης): Παπατσίμπας, Κουμαντζέλης, Κωστόπουλος, Ντόβας, Γιούγκα, Γάτσιος, Ξαφάρας, Κοθράς, Γδούπας Σιδέρης, Κλεισιάρης (Κατσάνος Καζαντζής).ΕΔΡΑΙΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Ο Ηρακλής Λάρισας είναι η πρώτη ομάδα που «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «4» στην Κ-14, κερδίζοντας χθες την Πελασγιώτιδα με 3-1. Οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκαν στο 15’ με τον Γαρτσιώνη ύστερα από παράλληλη πάσα του Ζτούπη, για να ισοφαρίσει η Πελασγιώτιδα στο 52’ με το πέναλτι του Ανυφαντή (το κέρδισε ο Ιωαννίδης και στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή).
Από κει και πέρα ανέλαβε δράση ο Τσανούκας για τον Ηρακλή, ο οποίος αρχικά στο 55’ με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 2-1, ενώ στο 66’ με εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τον Ηρακλή Λάρισας.
Για τους νικητές δοκάρια είχαν οι Τρουβάς, Γαρτσιώνης και Ζτούπης.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κ. Παπακωστούλης): Σταυροθανασόπουλος, Γκόλαντας, Τρέχας, Σουλένης, Κουπατσιάρας, Γκίτσης, Δαμασιώτης, Μαρσιώτης, Σπανός, Ανυφαντής, Αρβανίτης (Καμπιτάκης, Ιωαννίδης, Σπαχίου, Χαιρόπουλος, Κορκόβυλος, Καραδούκας, Τσιλιάκος, Χαρατσής).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Τσουράκης, Σουλιώτης, Νταφόπουλος, Παπαδήμας, Τρουβάς, Θάνος, Γκάγκας, Βουτσιλάς, Ζτούπης, Γαρτσιώνης, Τσανούκας (Πάνος, Μακεντούδης, Γκιάστας, Παναγιώτου)
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ Κ-14
17:30, γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Β’, ΑΕΛ (1)-Ατρόμητοι/Θύελλα (2). Διαιτητές: Δίχρης, Αντύπας, Υφαντόπουλος.
18:00, γήπ. Νίκαιας, Χαραυγή/Ακαδ. Ολύμπικ-Απόλλων Λάρισας. Διαιτητές: Τζιμούρτος, Στεργιακούλης, Πουρουτίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass