Προκρίθηκε στον τελικό η Κ-12 της Νίκης Μιχαήλ

ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ CAMP NEW ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-2

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2023 11:45

Μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Camp New, η Κ-12 της ακαδημίας Νίκη Μιχαήλ επικράτησε της αντίστοιχης της ΑΕΛ στον ημιτελικό, με σκορ 3-2.


Οι νικητές προκρίθηκαν έτσι στον τελικό του πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΕΠΣΛ, όπου και θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας.
Στη χθεσινή αναμέτρηση, οι «βυσσινί» προηγήθηκαν 0-1, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Μαλέσκος στο 2’, αλλά η Νίκη Μιχαήλ αντέδρασε και ισοφάρισε στο 19’ σε 1-1 με τον Τσιπλικιάρη, ενώ δύο λεπτά μετά, στο 21’, ο Μπατσίλας έδωσε προβάδισμα, πετυχαίνοντας το 2-1.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 42’ ο Αθανασόπουλος μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαλέσκου ισοφάρισε σε 2-2, αλλά στο 44’ ο Τσιπλικιάρης με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Δίχρης, ο οποίος είχε συνεργάτες τους Ιωάννη Βαλιώτη και Γεώργιο Μπαλτζή.
ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ (Χρήστος Αρχοντής): Χατζής, Γκουρνέλης, Προβίδας, Κατσίβελος, Καλογερόπουλος, Τσιπλικιάρης, Γκουτσιούδης, Μπατσίλας, Κοτούμπας, Μπασδέκης, Σάκκας (Ρακιντζόγλου, Αρχοντής).
ΑΕΛ (Γιάννης Βασιλείου): Καρνάβας, Γκέκας, Ζαχαρής, Κατσάνης, Παπαχρήστος, Χρυσόπουλος, Βιντώκης, Αθανασόπουλος, Μαλέσκος, Ευθυμίου, Νικολόπουλος (Καρατζάς, Ζαμπέτας, Μπαράς, Καρέλιας, Πίσσας, Ντούλας, Πατσιούρας, Χατζούλης, Αποστόλου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass