Στον αστερισμό της ανόδου…

Η Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (17:00) - ΧΡ. ΦΤΑΡΑΣ: ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2023 12:05

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στο ιστορικό Κιλελέρ, για να γίνει αυτήν τη φορά ποδοσφαιρική εξέγερση.


Συγκεκριμένα, η τοπική ομάδα, στις 17:00, κερδίζοντας τον Αστέρα Καρδίτσας «σφραγίζει» το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική κατηγορία, κάτι που εύχονται οι φίλοι του σωματείου και αυτοί του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού.
Δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθούν τα μπαράζ ανόδου, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα και γι’ αυτό το Κιλελέρ ζει και αναπνέει για το σημερινό κρίσιμο παιχνίδι.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας Χρήστου Φτάρα, ο οποίος με τους συνεργάτες του «έχτισαν» πάνω σε γερές βάσεις ένα υγιές οικοδόμημα και στη σημερινή αναμέτρηση λαχταρούν να το δουν να ανεβαίνει σε μεγαλύτερα… πατώματα.
«Σίγουρα είναι ένα όνειρο αυτό που ζούμε και θέλουμε να γίνει πραγματικότητα. Ο προπονητής μας Κώστας Κατσάρας με τον γυμναστή Βασίλη Δοδοντσάκη και όλα τα παιδιά που έχουν κάνει πολλές θυσίες, ευελπιστούμε πως σήμερα θα μας δώσουν τη μεγαλύτερη χαρά, αυτή της ανόδου.
Παραμένουμε όμως πολύ προσγειωμένοι, διότι είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και απέναντί μας έχουμε μια αξιόλογη ομάδα, με έμπειρους ποδοσφαιριστές και δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση εφησυχασμός.
Είμαστε πανέτοιμοι, καλούμε τους φιλάθλους του νομού να μας βοηθήσουν και ελπίζω πως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την πολυπόθητη άνοδο», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της Α.Ε. Κιλελέρ.
Από αγωνιστικής πλευράς, όλοι οι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι και για τους Κατσαμάγκα και Βαγενά που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο προπονητής τους για τη συμμετοχή τους.
Την αποστολή απαρτίζουν οι παρακάτω παίκτες: Κουτσιρίμπας, Ντιντής Στ., Τσακίρης, Αντωνίου, Χατζησαββίδης, Μπαρούτας, Πανταζής, Παπαγεωργίου Β., Ντιντής Θ., Γκουγκουλιάς, Παπαγεωργίου Θ., Χασομέρης, Βαγενάς, Αναγνώστης, Κουβελάς, Κατσαμάγκας, Παπαχρήστου, Νικολαΐδης, Βόρφη.

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Νίκη θέλει και ο Αστέρας Καρδίτσας, για τον οποίο είναι το τελευταίο του παιχνίδι στη διαδικασία των μπαράζ και αν θέλει να ελπίζει, χρειάζεται τους τρεις βαθμούς.
Προβλήματα δεν αναφέρθηκαν εκτός από τον κεντρικό αμυντικό Αρχοντή, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του. Στην αποστολή από τον προπονητή Νίκο Καρακώστα και τον συνεργάτη του Κώστα Μαργαρίτη συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γεωργαντζάς, Αλεξίου, Μετούσι, Κατσιγιάννης, Μπούσδρας, Βαγγελάκος, Μπάλλας, Ηλιάδης, Κουτρομάνος, Ζάγκος, Καραγκούνης,Τζέκος, Μπιτέλης, Κοντός, Κόκκινος, Μπακρατσάς, Αρχοντής, Γεωργίου, Κουτσόπουλος, Μπετχαβάς, Πούλιος.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
(6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 17:00)
*Μαγνησιακός-Μετέωρα: Νικόλαος Κουτρομάνος (Καρδίτσας), Θεόδωρος Κατσαρός (Ευρυτανίας), Αθανάσιος Δόδογλου (Φθιώτιδας), παρ. Κωνσταντίνος Κουρδής (Λάρισας)
*Α.Ε. Κιλελέρ-Αστέρας Καρδίτσας: Γεώργιος Ασλανίδης, Γεώργιος Κουτσικανίδης, Δήμητρα Τσικλητάρη (Πιερίας), παρ. Γεώργιος Παπαμίχος (Φθιώτιδας)
*Αστέρας Σταυρού-Εορδαϊκός: Αλέξανδρος Φωκάς, Μιχαήλ Ανδριανός, Αλεξία Σταθοπούλου (Αχαΐας), παρ. Ιωάννης Αγγελακόπουλος (Καρδίτσας)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κιλελέρ*    9-1    9
2. Μαγνησιακός*    7-3    9
3. Αστέρας Καρδίτσας    8-6    9
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
4. Αστέρας Σταυρού*    5-1    7
5. Εορδαϊκός*    5-2    7
6. Μετέωρα*    0-6    2
*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έκαναν το ρεπό τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass