Εχασε από τα έντεκα μέτρα ο Ηρακλής Λάρισας

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Β’ - ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ 0-1 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑΣΙΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ 3-1

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2023 12:20

Σε πιο δύσκολη θέση, όσον αφορά τη μάχη που δίνει για τη σωτηρία του, βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό Β’, με σκορ 3-1.


Ένα αποτέλεσμα που μειώνει τις ελπίδες, αλλά και πάλι οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν τεθεί οριστικά εκτός μάχης, με την προϋπόθεση να κερδίσουν τους δύο τελευταίους αγώνες, με Μακεδονικό (εντός, χωρίς θεατές) και Βέροια (εκτός έδρας). Και να έρθουν φυσιολογικά αποτελέσματα…
Ο Ηρακλής, που ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, απείλησε πρώτος στο 12’, όταν ο Κέρι πάτησε περιοχή και σούταρε από αριστερά, με τον Λίλο να αποκρούει. Τρία λεπτά μετά, ακολούθησε ένα καλό σουτ του Αθανασακόπουλου στο όριο της μεγάλης περιοχής, το οποίο μπλόκαρε ο Φαρμάκης.
Η λαρισινή ομάδα προηγήθηκε στο σκορ στο 29’, όταν ο Γκουγκούδης βγήκε απέναντι στον Λίλο, που απέκρουσε το σουτ του, αλλά στη συνέχεια έβγαλε τη σέντρα από δεξιά για τον Δημήτρη Τασιούλη, ο οποίος με θαυμάσια κεφαλιά πέτυχε το 0-1.
Όμως η χαρά δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 36’ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Κυριόπουλου από τον Μπόσιο και από τα έντεκα μέτρα ο Αθανασακόπουλος ισοφάρισε σε 1-1.
Αυτή η εξέλιξη επηρέασε τους παίκτες του Χρήστου Χατζηλιάδη, που προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς αποτέλεσμα.
Ο Παναθηναϊκός πίεσε στην επανάληψη, έχασε ευκαιρίες και τελικά στο 66’ πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Μαρτίνη, που έκανε ένα διαγώνιο σουτ εντός περιοχής και αριστερά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα (2-1).
Στο 70’ ο Φουρτάδο μπήκε στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε νέο πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Σαρδέλης και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Για το πέναλτι και την ευκολία με το οποίο το υπέδειξε, υπήρξαν διαμαρτυρίες από την πλευρά της λαρισινής ομάδας προς τον ρέφερι της αναμέτρησης.
Οι «Πράσινοι» έχασαν και άλλες ευκαιρίες, αρχικά με τον Γκαλίτσιο να διώχνει σωτήρια το πλασέ του Νταμπίζα, από σέντρα του Βολάκη στο 84ο λεπτό, ενώ στο 88’ ο αμαρκάριστος Βολάκης, έστειλε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Φαρμάκη την μπάλα.
Διαιτητής ήταν ο κ. Στάμος (Ηλείας), ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Πάγκαλο (Λασιθίου) και Αρμακόλα (Κυκλάδων)
Κίτρινες: Μαρτίνης, Μαντσίνι - Χατζής

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ (Σωτήρης Αντωνίου): Λίλο, Λάμψιας, Προδρομίτης, Σιδεράς, Μαρτίνης (80′ Συμεωνίδης), Καραμπάς (61′ Εμπό), Μαντσίνι (67′ Φουρτάδο), Αθανασακόπουλος, Κυριόπουλος (80′ Βολάκης), Σαρδέλης, Καρβούνης (46′ Νταμπίζας).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Μπαλαμώτης (76′ Συρεγγέλας), Καμπέρης (86′ Αλτάνης), Γκαλίτσιος, Μπόσιο (86′ Ζαφειρίου), Γκουγκούδης, Λαγωνίδης, Χατζής, Τασιούλης (61′ Λεσάι), Κέρι, Κάσας.

 

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ
Στις κερκίδες του Καυτανζόγλειου, με πανό και συνθήματα οι φίλοι του Ηρακλή θέλησαν να δείχνουν το ενδιαφέρον τους για τη δύσκολη, επόμενη μέρα του συλλόγου. Στον αγωνιστικό χώρο, ΠΟΤ Ηρακλής και Νίκη Βόλου, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, σε ματς που κρίθηκε στο δεύτερο μέρος. Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν με κεφαλιά του Χρήστου Τζιόρα στο 66’, για να ισοφαρίσει ο Νταμιάν Σίλβα επτά λεπτά μετά για τον «Ημίθεο».

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(28η αγωνιστική-Α’ ΟΜΙΛΟΣ)
Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ Β’    0-0
Ηρακλής-Νίκη Βόλου    1-1
Παναθηναϊκός Β’-Ηρακλής Λάρ.    3-1
ΣΗΜΕΡΑ
17:00 ΑΕΛ-Απόλλων Πόντου
19:15 Βέροια-Αναγ. Καρδίτσας (ΕΡΤ3)
Αλμωπός -Απόλλων Λ.    3-0 ά.α.
ΑΥΡΙΟ
17:00 Μακεδονικός-Διαγόρας
Ρεπό: Θεσπρωτός

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Α’ ΌΜΙΛΟΣ-26 αγώνες)
1. Πανσερραϊκός    61
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
2. ΑΕ Λάρισας    51-25 αγ.
3. ΠΑΟΚ Β’    46
4. Αναγ. Καρδίτσας    46-25 αγ.
5. Νίκη Βόλου    45
6. Ηρακλής    44
7. Παναθηναϊκός Β’    33
8. Διαγόρας    30-25 αγ.
9. Αλμωπός Αριδαίας    30
10. Απόλλων Πόντου    29
11. Μακεδονικός    26-25 αγ.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
12. Ηρακλής Λάρισας    25
13. Βέροια    25-25 αγ.
14. Θεσπρωτός    20
15. Απόλλων Λάρισας    4-25 αγ.
*Ο Απόλλων Λάρισας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass