Σημαντική νίκη για την Κ-17 της ΑΕΛ

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-2

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2024 12:49

Η ομάδα Κ-17 της ΑΕΛ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-2, της αντίστοιχης ομάδας του Άρη, σε αγώνα για την 13η αγωνιστική, της Β’ φάσης του ΣΤ ομίλου της Super League 1, που έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο Μακρυχωρίου. Δεν ήταν καλό το ξεκίνημα για τους βυσσινί όταν ο Άρης μόλις στο 3’ έκανε το 0-1 με κεφαλιά του Σεβαστίδη μετά από κόρνερ.

Η αντίδραση ήταν άμεση και στο 12’ μετά από κόρνερ του Ρίζου ο Μπιώτης ισοφάρισε με κεφαλιά κάνοντας το 1-1. Έπειτα η ΑΕΛ είχε τον έλεγχο και τις προϋποθέσεις να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα με πίεση και δημιουργία. Όμως κόντρα στη ροή του αγώνα στο 35’ βρέθηκε πάλι πίσω στο σκορ με στημένη φάση. Σε χτύπημα φάουλ με κεφαλιά στην πορεία της μπάλας οι κίτρινοι έκαναν το 1-2 πάλι με τον Σεβαστίδη.
Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ μπήκε φανερά ευδιάθετη με καλές τοποθετήσεις και κυριαρχία στο παιχνίδι. Πέτυχε το 2-2 στο 65’ έπειτα από στατική φάση, αφού έχασε τον έλεγχο της μπάλας ο τερματοφύλακας, με τον Μπιώτη να την σπρώχνει στα δίχτυα. Στο 78’ η ΑΕΛ είχε δοκάρι με ωραία φάση και τελική κεφαλιά του Γκρόζου προς την εστία. Η ανατροπή ήρθε στο 80’ με τον Καρδιτσιώτη Γραβάνη που εντυπωσιάζει, να κάνει το 3-2 με αριστερό σουτ στην απέναντι γωνία του Άρη. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να έχουν απειλήσει στο 2ο ημίχρονο είχαν δοκάρι από στημένη φάση στο 90ο λεπτό.
Στο εν λόγω παιχνίδι έλειψαν ο Δημηνίκος με κάρτες και οι τραυματίες Όντος, Λυγούρας και Μπρισίμης. Το επόμενο Σαββατοκύριακο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία.
ΑΕΛ Κ-17 (Βασιλείου-Νεμπεγλέρας): Σπανός, Αρσένης (84’ Τσακνάκης), Γκρόζος, Αβραμούλης, Κουπατσιάρας, Βαρσάμης, Κουτζαηλίας, Μπασδέκης (60’ Καλαθάς), Ρίζος (78’ Μπαργιώτας), Γραββάνης, Μπιώτης.
ΑΡΗΣ Κ-17: Νικολακίδης, Δούπατσης (65’ Κατσαρέας), Γεωργίου (75’ Δάσκος), Σιταράς, Παράσχος, Σεβαστίδης, Χαρούπας, Πασχαλίδης, Βέργας, Βλαχονικολής (55’ Βεριντιάνο), Καραμανλής.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (13η αγων.)
Β’ φάση ΣΤ’ Όμιλος
ΑΕΛ-Άρης    3-2
Βόλος-Λαμία    2-1
Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα    2-1
ΣΗΜΕΡΑ
19:30 ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΟΚ    30*
2. ΑΕΛ    24
3. Παναιτωλικός    23*
4. Άρης    23
5. Βόλος    21*
6. ΠΑΣ Γιάννινα    6
7. Λαμία    6
8. Πανσερραϊκός    5*
* Έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass