Νίκησαν και προκρίθηκαν οι Μικτές ΕΠΣΛ

ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΕ 2-0 Η Κ-14 ΚΑΙ 4-2 Η Κ-16 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2024 12:30

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης εξασφάλισαν χθες στον Βόλο οι Μικτές της ΕΠΣΛ, οι οποίες στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 6ου Ομίλου των Πανελληνίων πρωταθλημάτων προεπιλογής Ε.Ο. της ΕΠΟ, επικράτησαν της ΕΠΣΛ Θεσσαλίας με 2-0 η Κ-14 και 4-2 η Κ-16 αντίστοιχα.


Έτσι, οι ομάδες της Λάρισας εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρώτη θέση της βαθμολογίας μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της α’ φάσης της διοργάνωσης και προκρίνονται στην επόμενη φάση.
Στο παιχνίδι της Κ-14, τα γκολ για την ΕΠΣΛ πέτυχαν οι Μπόλης στο 67’ με σουτ και Πελεκούδας στο 78’ μετά από ενέργεια του Μπόλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η λαρισινή ομάδα εκτός από τα γκολ είχε πολλές ευκαιρίες και δύο δοκάρια ένα σε κάθε ημίχρονο με τον Μπόλη.
ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Τζατζάκης, Πορτοφέρι, Νίνο, Σαρακατσιάνος, Γεωργούλας, Πατακιούτας, Ρουσμένης, Μπαγλατζής, Πανταζής, Ντιμπέλι, Αναστασίου (Πάτρας, Ρομποτός, Τσέλο, Καραμανλάκης, Αλεξανδρίδης).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Έξαρχος, Παπαδημητρίου, Τσιακμάκης, Κουματζέλης, Σαμαράς, Κοψαχείλης, Βουτσιλάς, Μπελιμέζης, Μπόλης, Κοταρέλας, Βελετάνης (Πίτσης, Κουρδής, Πελεκούδας, Σακελλαρίου, Τζιότζιος)

 

Η Κ-16
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νταφόπουλο που πέτυχε χατ-τρικ η ΕΠΣΛ δεν δυσκολεύτηκε να πράξει το καθήκον της και να βάλει τέλος στην υπόθεση πρόκριση.
Μόλις στο 3ο λεπτό ο Καραστέργιος με σουτ έγραψε το 0-1 για την ΕΠΣΛ, ενώ στο 35’ ο Νταφόπουλος διπλασίασε τα τέρματα.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν ένα διάστημα χαλάρωσης της λαρισινής ομάδας και μέσα σε πέντε λεπτά έφτασαν στην ισοφάριση (2-2) με τα γκολ των Μαυρούδη (55’) και Παπαδούλη (60’).
Ο Νταφόπουλος ωστόσο δεν είχε πει ακόμη την τελευταία του λέξη και με δύο γκολ στο 60’ και στο 77’ διαμόρφωσε το τελικό 2-4 χαρίζοντας τη νίκη στην ΕΠΣΛ.
ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Δίχτας, Τάσσιος, Παπαδούλης, Παναγιώτου, Μπελιτσάκης, Μπεδινάκης, Ράιος Γ., Κουτρουμπέλιας, Μαυρούδης, Κουρέντης, Μπόλλας (Αυλογιάρης, Κυρίτσης, Μπουντούρης, Μακρής)
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Ευσταθίου, Μπακογιάνης, Γιαννακόπουλος, Αλμπάνης, Τσιτσώνης, Καραστέργιος, Τζάρτας, Καραγιάννης, Νταφόπουλος, Ζτούπης, Νικολακούλης (Σακελλάρης, Βασιλόπουλος, Καλογιάννης, Παπαδήμας, Τσανούκας)

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
Κ-14
ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Λάρισας    0-2
ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Καρδίτσας    3-0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΕΠΣ Λάρισας    15-1    13
2. ΕΠΣ Τρικάλων    8-5    8
3. ΕΠΣ Θεσσαλίας    5-11    4
4. ΕΠΣΛ Καρδίτσας    5-16    3

 

Κ-16
ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Λάρισας    2-4
ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Καρδίτσας    4-0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΕΠΣ Λάρισας    17-3    15
2. ΕΠΣ Τρικάλων    10-7    9
3. ΕΠΣ Θεσσαλίας    10-16    6
4. ΕΠΣ Καρδίτσας    6-17    0

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (28/2)
ΕΠΣ Θεσσαλίας- ΕΠΣ Τρικάλων
ΕΠΣ Λάρισας- ΕΠΣ Καρδίτσας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass