Το Ael Fc Arena υποψήφιο για τον τελικό!

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ - Κ. ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2024 11:00

Επιμέλεια: Σωτ. Κέλλας

Πέρυσι ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας δεν έγινε στο AEL FC ARENA λόγω προβλημάτων με την πυροπροστασία, φέτος όμως δεν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και η συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση φέρεται να είναι ανάμεσα στις δύο που διεκδικεί τη διεξαγωγή του.

Εκτός από το AEL FC ARENA υποψήφιο είναι και το Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Σύμφωνα με τον Α’ αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Αστέριο Αντωνίου, με βάση την προκήρυξη, όταν πρόκειται να συναντηθούν μία ομάδα από την Αθήνα και μία από τη Θεσσαλονίκη, ο τελικός γίνεται μόνο σε γήπεδο της Κεντρικής Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή τα δύο υποψήφια γήπεδα είναι το Πανθεσσαλικό και το AEL FC ARENA. Βέβαια, στον Βόλο υπάρχει το θέμα με τον Αχιλλέα Μπέο, που θέλει να γίνει τελικός μόνο με μαθητές, αλλά αυτό είναι πρόβλημα της πολιτείας και θα πρέπει να δώσει λύση.
Είναι ξεκάθαρο ότι ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες, τον Άρη και τον Παναθηναϊκό, ο τελικός πρέπει -βάσει της προκήρυξης- να γίνει σε ένα από τα δύο γήπεδα της Κεντρικής Ελλάδας με ή χωρίς κόσμο.
Και προσθέτει: «Ευχής έργον είναι να υπάρχει κόσμος και μακάρι από αυτόν εδώ τον τελικό, από αυτές τις δύο ομάδες, να γίνει η αιτία για να γίνονται οι τελικοί με φιλάθλους. Μεθαύριο Δευτέρα (11/3) είναι να γίνει σύσκεψη μεταξύ της διοίκησης της ΕΠΟ και των εκπροσώπων των δύο ομάδων, ίσως και με παρουσία της Αστυνομίας. Θα συζητηθεί η έδρα διεξαγωγής του τελικού. Αν οι ομάδες θέλουν κάτι άλλο από αυτό που λέει η προκήρυξη και συμφωνήσουν, τότε μπορεί να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο το παιχνίδι από αυτά της Κεντρικής Ελλάδας».
Σχετικά με την παραχώρηση του γηπέδου, ο πρόεδρος της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.», Κωστής Πηλαδάκης, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Μέχρι τώρα δεν έχουμε καμία ειδοποίηση. Κάθε συζήτηση περιττεύει».

 

ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ
Αρνητικοί σε μια τέτοια προοπτική εμφανίζονται οι φίλαθλοι της λαρισινής ομάδας που δεν θέλουν να γίνει ο τελικός στο AEL FC ARENA, ενώ είναι αντίθετοι και με τη διεξαγωγή του Final Four κυπέλλου βόλεϊ που είναι προγραμματισμένο να γίνει τέλη Μαρτίου στο Κλειστό της Νεάπολης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Καθώς για ακόμα μια χρονιά επαναλαμβάνεται το παραμύθι περί τελικού στην πόλη μας, δηλώνουμε κατηγορηματικά και προς πάσα κατεύθυνση το εξής:
Αν νομίζετε πως θα επιτρέψουμε η πόλη μας να γίνει κέντρο διερχομένων είστε πέρα για πέρα γελασμένοι.
Το τι μπορεί να συμβεί το ξέρετε πολύ καλά οι αρμόδιοι φορείς, πολιτικοί, αθλητικοί παράγοντες και αστυνομία. Προφανώς για οτιδήποτε συμβεί θα έχετε την απόλυτη ευθύνη.
Η μόνη γιορτή στην πόλη μας εκείνες τις ημέρες θα είναι η συμπλήρωση των 60 χρόνων από την ίδρυση της ΙΔΕΑΣ μας και κανένας τελικός κυπέλλου ή «γιορτή του ποδοσφαίρου» (εδώ γελάμε).
Tο ίδιο ισχύει και για το φάιναλ-4 Κυπέλλου ανδρών. Τελικός στη Λάρισα πάνω από το πτώμα μας.
MONSTERS 1982».
Υπενθυμίζουμε ότι στο Final Four του βόλεϊ θα μετέχουν Μίλωνας και πιθανόν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

 

Ο ΑΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΛΑΡΙΣΑ
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, ο Άρης θέλει να γίνει ο τελικός στο AEL FC ARENA, να διατεθούν από 5.000 εισιτήρια στους οπαδούς των δύο ομάδων και να υπάρξουν κενές ζώνες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass