Σε άδειο γήπεδο θα παίξει η ΑΕΛ

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΛΕΑΝΤΡΟ ΜΟΡΕΪΡΑ

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2024 11:10

Του Σωτ. Κέλλα
Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου μεθαύριο στον Βόρειο όμιλο της Super League 2 και η ΑΕΛ θα παίξει στο Πολύκαστρο με τον υποβιβασμένο Απόλλωνα Πόντου, σε ένα παιχνίδι που η νίκη θεωρείται δεδομένη και δίνει μια ευκαιρία στον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη να χρησιμοποιήσει πολλούς νέους παίκτες.


Ο συγκεκριμένος αγώνας θα γίνει παρουσία των παικτών και περιορισμένου αριθμού φιλάθλων των δύο ομάδων αφού θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και μοναδικοί απόντες θα είναι ο τραυματίας Σάρατε και ο Μορέιρα, για τον οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι αποτελεί παρελθόν για τους «βυσσινί». Ο 22χρονος παίκτης αγωνίστηκε μόλις τέσσερα λεπτά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’ και ήρθε στη Λάρισα με τις καλύτερες συστάσεις. Πληροφορίες θέλουν ότι κινείται η διαδικασία λύσης της συνεργασίας μαζί του.

 

ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ
Ημέρα μνήμης ήταν η χθεσινή για την οικογένεια της ΑΕΛ. Σαν χθες (8 Μαρτίου 1997), είκοσι επτά χρόνια πριν, η πόλη της Λάρισας θρήνησε ένα ακόμα από τα αγαπημένα παιδιά της. Ο Βορειοηπειρώτης μέσος ποδοσφαιριστής, Λευτέρης Μήλος, έφυγε άδικα από τη ζωή, μόλις στα 31 του, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε αυτοκινητικό δυστύχημα, λίγο έξω από τη Λάρισα.
Ο Λευτέρης Μήλος γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1966 και ξεκίνησε την καριέρα του το 1986 από την Παρτιζάνι Τιράνων. Ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας έχοντας 20 συμμετοχές, αποτελούσε από το 1991 μέλος της ΑΕΛ.
Φόρεσε τα βυσσινί ως το 1996, συμμετέχοντας σε 103 αγώνες και πετυχαίνοντας 9 γκολ στα εθνικά πρωταθλήματα, είχε ακόμα 17 συμμετοχές στο κύπελλο όπου σημείωσε 4 τέρματα, ενώ ήταν από τους αγαπημένους των οπαδών της ΑΕΛ. Συνέχισε την καριέρα του στον Ηρακλή.

 

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ
Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Κώστας Παπαγεωργίου, συνεχίζει να βρίσκεται στη λίστα με τους πρώτους σκόρερ της Super League 2, με έξι γκολ, μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής. Αναλυτικά οι πρώτοι σκόρερ της Super League 2.
10 γκολ: Μάναλης (Χανιά)
9 γκολ: Λουκίνας (Καλλιθέα)
8 γκολ: Ντάουντα (Ιωνικός), Μανιάς (Διαγόρας Ρόδου)
7 γκολ: Mιράντα (Νίκη Βόλου), Ρομό (Λεβαδειακός), Κονίλιο (Αναγέννηση Καρδίτσας). Κυνηγόπουλος (Καλλιθέα)
6 γκολ: Κ. Παπαγεωργίου (ΑΕΛ), Νίκας (Λεβαδειακός), Κούστα (ΠΟΤ Ηρακλής), Τζιώρας (Νίκη Βόλου), Σιμόνι (Μακεδονικός), Ακόστα (Καλαμάτα), Πασάς (Καλαμάτα), Πατρινός (Παναχαϊκή), Λεσάι (Διαγόρας Ρόδου), Σαλαζάρ (Ιωνικός), Μπα (Ολυμπιακός Β’), Χριστόπουλος (ΑΕΚ Β’)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass