Η νέα γενιά της πάλης στη Λάρισα

Θαν. Μαμάκος: Η Δημοτική Αρχή θα είναι κοντά στον αθλητισμό - Παρών ο βουλευτής Φάνης Παπάς - Μετάλλια από παλαιστές της ΕΑΛ και του Αχιλλέα Τυρνάβου

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2024 12:47

Του Σωτ. Κέλλα
Φωτ.: Κων. Τσάντζος
Η νέα γενιά της πάλης έδωσε το Σαββατοκύριακο το «παρών» στη Λάρισα με τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων, ενώ σήμερα γίνεται το Σχολικό Πρωτάθλημα. Εκτός από μια άρτια διοργάνωση που δικαίωσε τους διοργανωτές (Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης-Δήμος Λαρισαίων-ΠΕΔ Θεσσαλίας-ΕΑΛ), έφερε και ελπίδα για τη λαρισινή πάλη, καθώς μετά το χρυσό μετάλλιο του Γιώργου Χονδρονάσιου προχθές στην ελληνορωμαϊκή ήρθαν και δύο χάλκινα μετάλλια.

Ένα κατέκτησε ο Γιώργος Τζανακάκης της ΕΑΛ στα 85 κιλά και ένα ο Μεϊντζής Αλέξανδρος του Αχιλλέα Τυρνάβου στα 75 κιλά. Οι δύο τελευταίοι στην ελευθέρα, ενώ η ΕΑΛ στο ίδιο στυλ στη γενική βαθμολογία ήρθε 5ος σύλλογος και ο Αχιλλέας Τυρνάβου 6ος.
Ο δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι κοντά στον αθλητισμό και θα βοηθάει διοργανώσεις όπως αυτή της πάλης, που φέρνει πολλούς αθλητές στην πόλη, τονώνοντας την οικονομία της.
Ο πρόεδρος Στέργιος Λεωνάκης ευχαρίστησε στους συνδιοργανωτές για τη φιλοξενία.
Παρουσία έκπληξη αποτέλεσε ο βουλευτής Θεοφάνης Παπάς, πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, που ο γιος του είναι παλαιστής.
Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο άθλημα οι Σάββας Αποστολίδης (από τον πρόεδρο της Ε.Α.Λ. Ι. Περουλάκη), Νέστωρας Μπατζέλας (από το πρώην μέλος της Ε.Ο.Ε. Γιώργο Στουκογεώργο), Παναγιώτης Βλάνδος (από την αναπληρώτρια γραμματέα της Ε.Ο.Π. κ. Αντωνία Παπαδάκη), Χάρης Χονδρονάσιος (από τον βουλευτή κ. Θεοφάνη Παπά), Ανδρέας Κλειούσης (από τον πρόεδρο του Ε.Α.Κ. Χρήστο Μαϊμουλιώτη), Ηρακλής Γερογιώκας (από το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Π. κ. Νίτσιο), Θανάσης Μαμάκος (από τον πρόεδρο της Ε.Ο.Π. Στέργιο Λεωνάκη), Κώστας Αβράμης (από τον δήμαρχο Θανάση Μαμάκο).
Η τελετή έναρξης που επιμελήθηκε ο Αντώνης Λιάνος ξεκίνησε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, αφού προηγήθηκε παρέλαση της ελληνικής σημαίας που την κρατούσαν τέσσερις νεαροί παλαιστές της ΕΑΛ.
Θα κλείσουμε με τη δήλωση του Χάρη Χονδρονάσιου για την πάλη στη Λάρισα: «Ξεκίνησε το 1979 και μάνα ήταν η ΕΑΛ και πατέρας ο Γιώργος Στουκογεώργος, που μέσα σε μια τριετία ανέδειξαν πάνω από τριάντα πρωταθλητές». Και η ιστορία συνεχίζει να γράφει σελίδες επιτυχιών…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass