Ζωντανός ο Ατρόμητος, «σκόνταψε» η Ανθούπολη

*ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΕΦΕΡΕ Η ΧΘΕΣΙΝΗ 26η ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ *ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ *«ΧΑΜΟΣ» ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2024 13:41

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με άκρως συναρπαστικό τρόπο εξελίσσεται το Πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, όπως

επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα της χθεσινής 26ης εμβόλιμης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Η πρωτοπόρος Ανθούπολη «στραβοπάτησε» στο Συκούριο, όπου υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από τον Κίσσαβο, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο δεύτερος της βαθμολογίας Π.Ο.Ε., ο οποίος κέρδισε στη Μελία 4-1 την Πελασγιώτιδα και μείωσε τη διαφορά του στους 6 βαθμούς. Η εξέλιξη αυτή προσδίδει νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση τίτλος, παρά το γεγονός ότι η Ανθούπολη διατηρεί ένα σημαντικό προβάδισμα.
Από κει και πέρα, η μάχη της σωτηρίας παίρνει στην κυριολεξία «φωτιά» μετά τη νίκη του Ατρομήτου Αγ. Αναργύρων με 3-1 επί του Αχιλλέα Φαρσάλων. Οι αποστάσεις των εμπλεκομένων ομάδων μειώθηκαν, αν και τόσο ο Κίσσαβος Συκουρίου όσο και ο Φαλανιακός, που αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στους Γόννους με τον Όλυμπο, πήραν πολύτιμο βαθμό.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της χθεσινής ημέρας, Οικονόμος και Ηρακλής Λάρισας μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ (1-1) σ’ ένα ωραίο ποδοσφαιρικά και παράλληλα συναρπαστικό μέχρι το τέλος παιχνίδι, στη Φιλιππούπολη ο Απόλλων Λάρισας πέτυχε το σκορ της ημέρας με 6-0 επί της Δόξας Αργυροπουλίου, ενώ στον Τύρναβο Σμόλικας Φαλάνης και Δωτιέας Αγιάς «κόλλησαν» στο 0-0. Τέλος, στο Δαμάσι ο Δαμασιακός πέτυχε εμφατική νίκη με 4-0 επί του Μαυροβουνίου.
Αναλυτικά η χθεσινή αγωνιστική δράση στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ έχει ως ακολούθως:

ΣΥΚΟΥΡΙΟ    1
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ    1
Στην 5η φετινή της ισοπαλία υποχρεώθηκε χθες στο Συκούριο η πρωτοπόρος Ανθούπολη από τον μαχητικό Κίσσαβο με σκορ 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ευκαιρίες τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα. Κατάφεραν να προηγηθούν στο γκολ στο 38’ με τον Κουβελά, ωστόσο νωρίτερα στο 22’ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ όταν η κεφαλιά του Κουλουκτσή χτύπησε στο δοκάρι.
Τελικά η απάντηση του Κισσάβου δόθηκε στο 42’ μ’ ένα εντυπωσιακό γκολ του Τζέκα, ο οποίος με σουτ πάνω στην κίνηση έξω από τη μεγάλη περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.
Στην επανάληψη η Ανθούπολη πίεσε, αλλά ο Κίσσαβος έβγαινε στις αντεπιθέσεις δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ.
Ένα δοκάρι του Μούτσα Μπλέντι στο 77’ ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενουμένων για να πάρουν τη νίκη.
Διαιτησία: Δημεράς, Γρηγοριάδης, Σκριάπας.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καρκατσέλας, Λάιος, Γιαννακόπουλος, Πανταζής, Καραμπούζης, Σκούπρας, Αργύρης (65’ Σέσι), Μούτσα, Κουβελάς, Αναγνώστης, Βλαχάκης (55’ Παπαδάκος).
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Φ. Γιαννακός): Γιάκου, Λανάρας (65’ Κορδέλας), Σελήνης, Αγγέλης, Κουλουκτσής, Ντιντής, Αλεξανδρής, Κώτσιας, Τζιούρας (35’ λ.τ. Πλιάγκας), Χριστοδουλόπουλος (88’ Μέρκο), Τζέκα.

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ    1
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ    4
Στην επανάληψη ζεστάθηκε η μηχανή του Π.Ο. Ελασσόνας, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση της Πελασγιώτιδας στο γήπεδο Μελίας, κερδίζοντας με 4-1 στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Στουρνάρα στον πάγκο της ομάδας. Μία νίκη που σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ανθούπολης διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες των «κυανολεύκων» στη μάχη της κορυφής.
Για τους φιλοξενούμενους τα γκολ πέτυχαν οι Παλάσιος (57’), Ιγγλέζος (63’) και Καραμούλας (75’, 78’), ενώ για τους τυπικά γηπεδούχους ο Οσμάνι είχε μειώσει προσωρινά σε 1-2 στο 67’.
Ένα δοκάρι στο 22’ είχε ο Παλάσιος για τον Π.Ο.Ε.
Διαιτησία: Κοντογιώργος, Ρουπέλας, Στεργιακούλης.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ε. Στουρνάρας): Πέρπερας, Γκαμπέτας (46’ Κορτσάρι), Μπούσιας, Λαγός, Κωνταντινίδης (70’ Μαλάκος), Κριεζής, Μουλτσιάς (46’ Κουκούλης), Ρολντάν, Καραγκούνης (70’ Καραμούλας), Ιγγλέζος (85’ Τσιπλικιάρης), Παλάσιος.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ    0
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ    0
Χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι στον Τύρναβο ανάμεσα στον Σμόλικα Φαλάνης και τον Δωτιέα Αγιάς. Φτωχό σε γενικές γραμμές το παιχνίδι, με τους τυπικά γηπεδούχους να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες στο 30’ με τον Παρασκευούδη και στο 55’ με τον Νερπιέτρι.
Διαιτησία: Βαλιώτης Ι., Νάκας, Μπλιώνας.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Ν. Χρόνης): Παπαγιάννης, Ντανίκας, Πόνηρος, Μπαργιώτας, Σκούπρας, Φούντογλου, Νερπιέτρι, Γούτος, Γκατζούλης (70’ Χαρισούλης), Γκανάβας (80’ Πίτσης), Παρασκευούδης.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Ι. Σιάρκος): Πατέτσος, Παπανικολάου (70’ Μάντσε), Χονδροδήμος, Τσακάλι, Ντελής, Νικολακούλης, Φουρίκης, Ντακούλας, Φουκαλάς, Γκουντίκας (87’ Λέσι), Σαΐτης (70’ Παπαϊωάννου).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ    1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡ.    1
Βαθμούς και γκολ μοιράστηκαν στην Τσαριτσάνη Οικονόμος και Ηρακλής Λάρισας (1-1), σ’ ένα παιχνίδι με αρκετές ωραίες φάσεις, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε που συνδυάστηκε και με την ισοφάριση των φιλοξενουμένων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής Λάρισας έπαιξε με ένα άκρως νεανικό σχήμα καθώς χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία.
Οι «πράσινοι» απείλησαν για πρώτη φορά στο 16’ με σουτ του Γκαραλιάκου από τα όρια της περιοχής, το οποίο απέκρουσε ο Παπαγιάννης, ενώ στο 17’ το σουτ του Γκαντούνα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 18’ ο αρχηγός του Ηρακλή Γαργάλας σούταρε από καλή θέση πάνω από τα δοκάρια, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 39’ σουτ του Ντούφα. Στο 42’ ο Νταφόπουλος από δεξιά έγινε επικίνδυνος για την εστία των γηπεδούχων, αλλά το σουτ που επιχείρησε εξουδετέρωσε ο Δραχαλίβας, ενώ η «απάντηση» στην ευκαιρία αυτή ήταν άμεση, με τον Δριστέλα να προσπαθεί να σκοράρει με κεφαλιά (44’) και τον άλλοτε παίκτη του Οικονόμου Παϊτέρη να αποκρούει σωτήρια προ της γραμμής τέρματος.
Στο 52’ ο Ζαχαρούλης σούταρε, από αριστερά, λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 61’ το σκορ άνοιξε όταν σουτ του Σταμάτη απέκρουσε σε πρώτο χρόνο ο Παπαγιάννης, αλλά στην επαναφορά ο νεοεισελθών Σεμερτζίδης εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στη συγκεκριμένη φάση, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν, υποστηρίζοντας ότι στο ξεκίνημά της (πριν τη μεταβίβαση στον Σταμάτη) υπήρχε οφσάιντ που δεν υποδείχθηκε από πλευράς β’ βοηθού.
Στο 74’ οι Νεαπολίτες πλησίασαν στην ισοφάριση με τον Νταφόπουλο, που ανεμπόδιστος πλάσαρε δίπλα από το αριστερό δοκάρι μετά από σέντρα του Γαργάλα (υπό τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ότι η μπάλα είχε βγει εκτός πλάγιας γραμμής), ενώ στο 80’ οι Τσαριτσανιώτες θα μπορούσαν να «κλειδώσουν» τη νίκη, όταν ο Σεμερτζίδης πάσαρε ιδανικά στον αμαρκάριστο Δριστέλα στο σημείο του πέναλτι, αλλά το σουτ του τελευταίου κατέληξε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Από τη στιγμή που δεν επιτεύχθηκε το 2-0, οι φιλοξενούμενοι έμειναν «μέσα» στο παιχνίδι και στο 90’ σουτ του Γαργάλα προς την εστία κόντραρε στον Αλεξόπουλο και έφυγε κόρνερ που ανέλαβε να εκτελέσει από αριστερά ο Βύρλας. Αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Ζαχαρούλης που με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1 (90’+1’), ενώ επέλεξε να αφιερώσει την επιτυχία του στη μνήμη της γιαγιάς του Κατερίνας Ξενοπούλου, που έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες νωρίτερα.
Διαιτησία: Κουκούλης, Μίχος, Ν. Κοτούμπας.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Ν. Δραχαλίβας, Μιφτάρι (85’ Γεωργούλης), Μπουμπουνάρας, Αυλογιάρης, Γανός (57’ Ματούλας), Αλεξόπουλος, Ντούφας (57’ Σεμερτζίδης), Γκαντούνας, Σταμάτης (81’ Γκόλτσιος), Γκαραλιάκος, Δριστέλας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ράπτης, Αναγνώστου, Παπαγεωργίου (87’ Βύρλας), Παϊτέρης, Ζέρβας, Ζαχαρούλης, Γαργάλας, Νταφόπουλος, Ζτούπης (70’ Καμέας), Ράμα (69’ Πατσιαντζής).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡ.    6
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ    0
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετατράπηκε το χθεσινό παιχνίδι στη Φιλιππούπολη, όπου ο Απόλλων Λάρισας πέτυχε το σκορ της ημέρας κερδίζοντας με 6-0 τη Δόξα Αργυροπουλίου. Διπλό το κέρδος για τους «κυανόλευκους», καθώς εκτός από τη νίκη δόθηκε πολύτιμος χρόνος συμμετοχής σε νέα παιδιά από τις ακαδημίες, όπως στους Μιχαλόπουλο (15 χρονών), Γιούγκα (16 χρονών) και Καζατζή (16 χρονών), που άφησαν θετικές εντυπώσεις.
Τα γκολ πέτυχαν οι Τσιούτσιας (6’, 55’), Λεπενιώτης (50’, 78’) και Πασιάς (53’, 58’).
Διαιτησία: Σούλης, Νίκζας, Μπατζιανούλης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τ. Βενέτης): Βιλανάκης, Νικολακούλης, Λάιος, Μπόρος (65’ Μιχαλόπουλος), Μπαγιώτας, Μπουκουβάλας, Σιάτρας (55’ Γιούγκα) Χατζηλιόντας (55’ Γερεντές Θ.), Πασιάς, Γιασιάς (46’ Λεπενιώτης), Τσιούτσιας (65’ Καζατζής).
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Γ. Τζαφέρης): Κιλιργιώτης (46’ Μπουρονίκος), Γουρνάρης, Καραστέργιος, Κάσα, Κίτσιος Π., Κατσαρός, Τσιρογιάννης, Βογιατζής Ν., Λέκα Σ., Κίτσιος Δ., Τσιάγκος (71’ Λέκα Α.).
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ    4
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ    0
Νέα μεγάλη νίκη για τον Δαμασιακό αυτήν τη φορά επί του Μαυροβουνίου με 4-0. Το παιχνίδι κρίθηκε στην επανάληψη, με τον Τσιάλτα να ανοίγει το σκορ στο 46’ με κεφαλιά (είχε προηγηθεί κεφαλιά του Λούτσου στο δοκάρι).
Στο 52’ ήταν η σειρά του Φορτούνα, ο οποίος με κεφαλιά μετά από φάουλ του Καρακάνου έγραψε το 2-0. Από κει και πέρα ανέλαβε δράση ο Τσατσελάρι, που με δύο τέρματα στο 56’ και στο 90’+1’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Διαιτησία: Δεληγιάννη, Δεδικούσης, Πουρουτίδης.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Φακίτσας): Νικολακούλης, Ζυγούρης (60’ Κοτρώτσιος), Μουσιάρης Θ., Τέγος, Καρακάνος, Φορτούνας (80’ Δεληχάς), Τσιάλτας Θ. (80’ Κανής), Τσάτσος (71’ Γεωργατζιάς), Λούτσος (60’ Μουσιάρης Δ.), Τσατσελάρι, Λέτσιος.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Δ. Κουκουλιάφκας): Αναστασίου, Μπάγκας Δ. Μπατζέλας Β., Σταυροθεόδωρος, Πλίτσης, Ακριβόπουλος (85’ Ψαρρής), Μπατζέλας Ν., Γκουζιώτης (61’ Καρατζούκος), Κυριακίδης, Μπέτσης, Εμμανουήλ (72’ Ριζόπουλος Δ.).

ΓΟΝΝΟΙ    1
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ    1
Πολύτιμο βαθμό στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη πήρε ο Φαλανιακός στους Γόννους, όπου αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον τοπικό Όλυμπο.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 39’ με τον Σερίφη, για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι στο 44’ με το εντυπωσιακό γκολ του Πανταζή από τον χώρο της μεσαίας γραμμής, βλέποντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσης.
Ο Φαλανιακός άγγιξε τη νίκη στο 90’ με τον Αλιάι, αλλά ο Μπαρμπαγιάννης επενέβη σωτήρια.
Διαιτησία: Ακρίβος, Κοτούμπας Δ., Γκαρέλης.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δ. Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Γουγουλιάς, Σέτζας, Μπούμπουλης Θ., Περδίκης, Μπούμπουλης Β., Σερίφης, Γελαλής, Ζαϊρές (70’ Αλεξίου), Κόκρας (70’ Λιόγκας), Αθανασιάδης.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Χοτάι (75’ Ντανίκας), Σούλι, Πανταζής, Καρακίτσιος, Πάνου, Γκανάτσας, Κυρίτσης, Αντωνόπουλος (60’  Ραμάι), Μαλάκος (75’ Αλιάι), Ιωαννίδης.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ    3
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.    1
Παίζοντας πιο αποφασιστικά και με κορυφαίο τον Γουσόπουλο, που πέτυχε χατ-τρικ, ο Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων πήρε πολύτιμη νίκη με 3-1 επί του Αχιλλέα Φαρσάλων και παραμένει ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που μπαίνουν σε περιπέτειες.
Στο 8’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το πλασέ του Γουσόπουλου (1-0), για να απαντήσει ο Αχιλλέας στο 18’ με τον Τσιάκο μετά από ασίστ του Παπακωνσταντίνου (1-1).
Στο 43’ ο Γουσόπουλος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ατρόμητο, ενώ στο 62’ ο ίδιος παίκτης με δυνατό βολέ, μετά από πάσα του Γεωργούλα, διαμόρφωσε το τελικό 3-1, βάζοντας τη σφραγίδα του στην πολύ σημαντική νίκη της ομάδας του.
Διαιτησία: Μπουροζίκας, Καρακώστας, Μάνος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Δ. Μητσής): Ραπτόπουλος, Δοξαριώτης, Κατσογιάννης, Παναγιώτης, Περήφανος, Χασιώτης, Γεωργούλας (63’ Φυτιλής), Γουσόπουλος (86’ Νούσιας), Παπαδόπουλος (74’ Τζεμολάρι), Νούσιος, Παιδής.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρ. Καπελιάνης-Απ. Παπαδόπουλος): Γεωργαντζάς, Ποτόσογλου, Τλούπας, Κουρτεσιώτης Κομισόπουλος (74’ Μαργαριτόπουλος), Σώκος, Σταμπουλής, Κρικώνης (55’ Κερμελίδης), Παπακωνσταντίνου, Τσιάκος, Φούσα (63’ Μπασδάνης).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Άγ. Αναργύροι-Αχιλλέας Φ.    3-1
Σμόλικας-Δωτιέας Αγιάς    0-0
Δαμασιακός-Μαυροβούνι    4-0
Οικονόμος-Ηρακλής Λάρ.    1-1
Γόννοι-Φαλανιακός    1-1
Συκούριο-Ανθούπολη    1-1
Πελασγιώτιδα-Π.Ο. Ελασσόνας    1-4
Απόλλων Λάρ.-Αργυροπούλι    6-0
Ιπποκράτης-Παναγροτικός    3-0 (ά.α.)
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16/3, 16:00)
Μαυροβούνι-Φαλανιακός
Αργυροπούλι-Δαμασιακός
Π.Ο. Ελασσόνας-Γόννοι
Ανθούπολη-Απόλλων Λάρ.
Ηρακλής Λάρ.-Πελασγιώτιδα
Αχιλλέας Φ.-Συκούριο
Δωτιέας Αγιάς-Οικονόμος
Παναγροτικός-Αγ. Ανάργυροι (0-3 ά.α.)
Σμόλικας-Ιπποκράτης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ανθούπολη     76-6     68
—————————————————
2. Π.Ο. Ελασσόνας     69-17     62
3. Σμόλικας     50-17     60
4. Οικονόμος     56-20     55
5. Δωτιέας Αγιάς     36-20     47
6. Απόλλων Λάρ.     50-23     46
7. Ηρακλής Λάρ.     37-24     46
8. Μαυροβούνι     31-35     41
9. Γόννοι     37-29     39
10. Δαμασιακός     36-36     39
11. Συκούριο     37-36     32
12. Φαλανιακός     26-34     31
—————————————————
13. Αχιλλέας Φ.    41-48     28
—————————————————-
14. Άγ. Ανάργυροι     30-49     26
15. Πελασγιώτιδα     28-59     15
16. Αργυροπούλι     28-78     14
17. Ιπποκράτης     26-85     9
*Ο Παναγροτικός Νίκαιας έχει αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα.

Ο πίνακας των σκόρερ

Μετά τη διεξαγωγή της χθεσινής εμβόλιμης 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ οι πρώτες θέσεις στον πίνακα των σκόρερ διαμορφώθηκαν ως εξής:
22 Γκολ: Κουβελάς (Ανθούπολη)
17 Γκολ: Τσιάκος (Αχιλλέας Φ./ΠΟΕ)
13 Γκολ: Τσιούτσιας (Απόλλων Λάρ.)
11 Γκολ: Τσατσελάρι (Δαμασιακός).
10 Γκολ: Μούτσα Μπλέντι (Ανθούπολη), Τζέκα (Συκούριο)
9 Γκολ: Καραμούλας (ΠΟΕ), Κακαβίτσης (Σμόλικας)
8 Γκολ: Αναγνώστης (Ανθούπολη), Φουρίκης (Δωτιέας Αγιάς), Πασιάς (Απόλλων Λάρ.), Κωστούλας (Γόννοι/Ανθούπολη), Ιωαννίδης (Φαλανιακός), Παιδής (Αγ. Αναργύροι)
7 Γκολ: Μουλτσιάς, Παλάσιος (ΠΟΕ), Τσούτσας (Οικονόμος), Κώτσιας (Συκούριο), Κίτσιος Δ. (Αργυροπούλι)

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass