Διακρίσεις Λαρισαίων χορευτών

*ΣΤΟ «SENSUALONICA DANCE FESTIVAL» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ *ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LATIN ΧΟΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΟ 2025

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2024 12:12

Βροντερό «παρών» στη Θεσσαλονίκη έδωσαν οι Σχολές «Independance Studio» Λ

άρισας και Βόλου, στο πλαίσιο του μεγάλου Φεστιβάλ Χορού «Sensualonica Dance Festival», με συμμετοχές δασκάλων, ομάδων, ζευγαριών και solo στη διδασκαλία, στα shows, καθώς και στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε.
Οι δάσκαλοι και ιδιοκτήτες των Σχολών Αντώνης Τζίμας και Χαρά Ραμπαούνη, καθώς και τα ζευγάρια δασκάλων Δημήτρης Μπιλιούρης-Χριστίνα Σκρουμπελου από τον Βόλο και Φίλιππος Καστανάρας-Νεφέλη Στύλλα από τη Λάρισα και Γιώργος Πλωμαρτέλης-Κόχαρικ Κασαρτζιάν δίδαξαν Salsa, Bachata και Kizomba στους συμμετέχοντες του Φεστιβάλ με μεγάλη επιτυχία. Η επαγγελματική ομάδα Salsa Independance DC, με προπονητές τους Αντώνη Τζίμα και τη Χαρά Ραμπαούνη, εκπροσώπησε τον Βόλο και τη Λάρισα στα βραδινά shows, ενώ έλαβαν μέρος, επίσης, η ομάδα Salsa Independance Ladies με δασκάλα και προπονήτρια τη Νεφέλη Στύλλα και η ομάδα Heels Sinful με δασκάλα και προπονήτρια την Ιωάννα Λαγού.
Τη δεύτερη ημέρα του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν τα προκριματικά για το World Latin Dance Cup, το Παγκόσμιο και εντυπωσιακό Πρωτάθλημα Latin χορών, που θα πραγματοποιηθεί στο Μεντεγίν την Κολομβίας το 2025 και πολλοί ήταν οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι δάσκαλοι των σχολών της Λάρισας και του Βόλου που πήραν την πρόκριση για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στις κατηγορίες τους.
Αναλυτικά:
Καστανάρας Φίλιππος και Στύλλα Νεφέλη - 1η θέση Couple Salsa On1 Professional
Πλωμαρτέλης Γιώργος και Κασαρτζιάν Κόχαρικ - 1η θέση Couple Bachata Cabaret Professional
Κασαρτζιάν Κόχαρικ - 1η θέση Soloistbachata Ladies Professional
Μπιλιούρης Δημήτριος - 2η θέση Soloistsalsa Μεν Professional
Κασαρτζιάν Κόχαρικ - 2η θέση Soloist Salsaladies Professional
Λιτσάκου Καλλια - 3η θεση Soloist Salsaladies Junior
Στύλλα Νεφέλη - 3η θέση Soloist Salsaladies Professional
Λαγού Ιωάννα - 4H θέση Soloist Salsaladies Professional
***
Στις κατηγορίες διαγωνίστηκαν ερασιτέχνες και επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και υπήρχαν, εκτός των παραπάνω, πολλές κατηγορίες για παιδιά, σε ζευγάρι και solo, κατηγορία για ερασιτέχνες άνω των 50 ετών, κατηγορίες για μαθητή και δάσκαλο, καθώς και κατηγορίες ομάδων.
Η θέση των διαγωνιζόμενων κρίθηκε με βάση τη βαθμολογία τους και όχι με τον αριθμό των συμμετοχών κάθε κατηγορίας, καθώς υπήρχαν κατηγορίες στις οποίες, παρά τη συμμετοχή, δεν υπήρξε κανείς που να συμπληρώσει την απαραίτητη βαθμολογία για την πρώτη θέση και ως εκ τούτου δόθηκαν μόνο 2η, 3η, 4η θέση κ.ο.κ.
«Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και δασκάλους της σχολής μας και στους προπονητές τους για τη σκληρή δουλειά και το αποτέλεσμα και ετοιμαζόμαστε, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, να εκπροσωπήσουμε επάξια τη χώρα μας στο World Latin Dance Cup 2025 στην Κολομβία» επισήμαναν στο μήνυμά τους οι υπεύθυνοι των σχολών.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass