ΑΕΛ: Αγώνες και στα δικαστήρια...

*ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΕΚ Β’ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2024 12:01

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ εκτός από τον αγωνιστικό χώρο θα δώσει μάχες και στα δικαστήρια τις επόμενες μέρες και δεν είναι τυχαίο ότι αποχώρησε χθες από τη διαδικασία της κλήρωσης των πλέι οφ, ενώ είχε σύμμαχο μόνο τον Ολυμπιακό Β’ (λόγω της παρουσίας του πρώην ιδιοκτήτη της λαρισινής ομάδας, Αλέξη Κούγια).
Οι υποθέσεις στα δικαστήρια για την ΑΕΛ είναι δύο. Το πρώτο ζήτημα αφορά την επανέκδοση των δελτίων των χειμερινών μεταγραφών, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 26 Μαρτίου (μετά τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου) και είναι άγνωστο πότε θα βγει η απόφαση.
Το δεύτερο είναι η συμμετοχή των δεύτερων ομάδων των ΠΑΕ στη διαδικασία των πλέι οφ. Αν η ΑΕΛ κερδίσει το δικαστήριο, σημαίνει ότι η κλήρωση επαναλαμβάνεται με τη συμμετοχή της Αναγέννησης Καρδίτσας ή με όσες ομάδες έπαιξαν με την ΑΕΚ Β’ και δεν κέρδισαν, αφού κατακυρώνεται ο αγώνας υπέρ τους με 3-0.
Από κει και πέρα υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, όπου πλέον καλείται η ΑΕΛ να είναι έτοιμη στις 24 Μαρτίου για την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό στάδιο με την αδιάφορη βαθμολογικά Νίκη Βόλου.
Η λαρισινή ομάδα την είχε κερδίσει στην κανονική περίοδο με 2-1, χάρη σε ένα τέρμα του Νίνο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης.
Χθες στο περιθώριο του Δ.Σ. έγινε και η ψηφοφορία για τον α’ και β’ αντιπρόεδρο της διοργανώτριας. Οι υποψηφιότητες ήταν δύο. Ο Χρήστος Παπαδημητρίου (Διαγόρας) και ο Γιώργος Ράλλης (Καλαμάτα). Ο πρώτος αναδείχθηκε α’ αντιπρόεδρος με 16 ψήφους και ο δεύτερος β’ αντιπρόεδρος με 14 ψήφους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες εκλογές έγιναν για να καλυφθεί το κενό του α’ αντιπροέδρου από τη στιγμή που υποβιβάστηκε ο Απόλλων Πόντου και κατείχε τη θέση ο Χαράλαμπος Σταμούλης και β’ αντιπροέδρου μετά την παραίτηση του τέως προέδρου του Αιγάλεω, Άρη Παλτόγλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass