Πολύτιμο βαθμό στην Κρήτη

* ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ (1-1) ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΕΑ * ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2024 10:30

Με τον πολύ σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας (1-1) επέστρεψε η ΑΕΛ από το Ρέθυμνο, όπου στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική αντιμετώπισε την τοπική ΡΕΑ.
Ο αγώνας γενικά είχε πολύ καλό ρυθμό και πολλές δυνατές μονομαχίες. Η ΡΕΑ ξεκίνησε δυναμικά και ήταν πολύ απειλητική στα πρώτα λεπτά, όμως η ΑΕΛ προσαρμόστηκε γρήγορα και ισορρόπησε τον αγώνα. Μάλιστα, στο 23’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με την Κιόκο, μετά από ασίστ της Καπαρέλη.


Στο β’ ημίχρονο η ΑΕΛ προσπάθησε να μη ρισκάρει και να διαφυλάξει την άμυνά της, δίνοντας χώρο στη ΡΕΑ, η οποία είχε ένα δοκάρι σε στημένη φάση με την Γκάτσου.
Δυστυχώς, όμως, στο 75’ σε μία αμυντική αδράνεια της ΑΕΛ, η ΡΕΑ κέρδισε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε η Γκάτσου για να διαμορφώσει το τελικό 1-1, καθώς στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι.
Σίγουρα έτσι όπως διαμορφώθηκε το σκορ η ΑΕΛ θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, όμως το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα και δίνει το δικαίωμα στις «βυσσινί» να ελπίζουν στην παραμονή.
Ακόμα, όμως, πιο σημαντικό είναι το γεγονός πως στην ομάδα πλέον έχουν καθιερωθεί αρκετές νεαρές παίκτριες από την Ακαδημία, οι οποίες, μάλιστα, πρωταγωνίστησαν και στο Πρωτάθλημα U-17 και παράλληλα πρωταγωνιστούν στο U-14 των μικτών ομάδων, αποδεικνύοντας πως η ΑΕΛ είναι μία ομάδα που ρίχνει μεγάλη βαρύτητα στις υποδομές και έχει μέλλον.
ΑΕΛ: Γαβριηλίδου, Νικολαΐδου, Καπαρέλη, Μπάγκα, Γιαννή, Τσούκα, Ρουμελιώτη, Σκωτεινιώτη, Κιόκο, Ζέλεβα (Μίσσια, Καραπατσακίδη).
*Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα της ΡΕΑ για τη φιλοξενία τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα.
*Οι παίκτριες της ΑΕΛ πριν τον αγώνα έστειλαν το δικό τους μήνυμα για γρήγορη αποθεραπεία στη συμπαίκτριά τους Ναταλία Στυμονιάρη, η οποία είχε τραυματιστεί και χειρουργήθηκε πρόσφατα από τον γιατρό της ομάδας, κ. Ευσταθίου Κλεάνθη.
*Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει σε έναν αγώνα τελικό για την παραμονή την Καστοριά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass