Π. ΦΑΣΟΥΛΑΣ:

Το μπάσκετ χρειάζεται ουσιαστική αλλαγή

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2024 11:45

Στη Λάρισα βρέθηκε χθες ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα το Μπάσκετ», ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ε.Ο.Κ. στις επικείμενες εκλογές.

Πλαισιωμένος από τον πρώην προπονητή του Γ.Σ.Λ. (δύο ανόδους), της Ολύμπια (έφθασε στους τέσσερις του Euro Cup Challenge) και της Ε.Α.Λ., Βαγγέλη Αλεξανδρή, και το πρώην στέλεχος της Ε.Ο.Κ., κ. Νικάκη, ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» σε εκπροσώπους σωματείων της Λάρισας για το πρόγραμμα του συνδυασμού του, τονίζοντας πως το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται μια αλλαγή ουσιαστική από ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον χώρο και κάλεσε τα σωματεία να δείξουν την εμπιστοσύνη τους. Ο κ. Φασούλας τόνισε, μεταξύ άλλων, πως το μπάσκετ στην Ελλάδα συρρικνώνεται και επισήμανε πως ορισμένοι από τους βασικούς πυλώνες του συνδυασμού του είναι η σωστή ανάπτυξη στις μικρές ηλικίες, ούτως ώστε τα παιδιά από την επαρχία και από τους μικρούς συλλόγους να φτάνουν στις εθνικές ομάδες, η οικονομική κάλυψη των μετακινήσεων των ομάδων και των εξόδων διαιτησίας και κριτών, η βιντεοσκόπηση των αγώνων, η ψηφιοποίηση της Ε.Ο.Κ., η ουσιαστική αναβάθμιση της διαιτησίας και η εν γένει επίλυση των ουσιαστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σωματεία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass