ΑΕΛ

Αποχαιρετισμός….

* ΔΕΙΠΝΟ ΧΘΕΣ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ * ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2024 12:25

Του Σωτ. Κέλλα

Η φετινή αγωνιστική χρονιά είχε ίδια «γεύση» για την ΑΕΛ με τις δύο προηγούμενες, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση στον Όμιλό της στη Super League 2 και δεν ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία.
Χθες έκλεισε ουσιαστικά η χρονιά με δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση σε ταβέρνα της Λάρισας, ενώ σήμερα υπάρχει προγραμματισμός για πρωινό καφέ από τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ο προπονητής έχει μιλήσει με παίκτες και εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσουν στην ΑΕΛ παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους.
Τους είπε, όμως, ότι αν υπάρχει πρόταση από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, αντιλαμβάνεται τη θέση τους και δε θα αποτελεί σημείο τριβής αν την προτιμήσουν.
Πάντως, ο ίδιος είπε ότι η ΑΕΛ έχει βαρύτητα ως ομάδα και εφόσον ανέβουν κατηγορία, ανανεώνοντας τα συμβόλαιά τους, τότε θα πάρουν υπεραξία.
Η αλήθεια είναι αυτήν τη στιγμή παίκτες της ΑΕΛ βρίσκονται στο στόχαστρο ομάδων μεγαλύτερης κατηγορίας (Πεντρόσο, Πλέγας, Ηλιάδης, Κ. Παπαγεωργίου), ενώ από ομάδα της Κύπρου έχει γίνει δελεαστική πρόταση στον Αντράντα.
Πολλά θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού που θα κάνει ο Δερμιτζάκης με τη διοίκηση αύριο ή μεθαύριο και την ερχόμενη βδομάδα αναμένεται συνέντευξη Τύπου από τον προπονητή.
Τέλος, αρχές Ιουνίου αναμένεται και η απόφαση για την αδειοδότηση της ομάδας, για την οποία εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος και η ομάδα θα έχει δικαίωμα μεταγραφών.
ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΝΙΚΗ
ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ
Με χατ-τρικ του Αλμπέρτο Σιμόνι ο Μακεδονικός έκλεισε νικηφόρα τη σεζόν 2023/2024, καθώς επιβλήθηκε με 3-1 της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Super League 2.
Ο 27χρονος Αλβανός αμυντικός πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο μέρος (23’, 36’), για να κλείσει την εξαιρετική του εμφάνιση στο σημερινό με χατ-τρικ, στο 79ο λεπτό.
Είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 ο Τοπαλίδης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.
Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής των play off του Α’ Ομίλου της Super League 2 έχουν ως εξής:
Μακεδονικός-Νίκη Βόλου    3-1
Λεβαδειακός-ΑΕΚ Β’    26/5
Ρεπό: ΑΕΛ
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 8 αγώνες)
1. Λεβαδειακός    44-7 αγ.
2. ΑΕΛ    35
3. Μακεδονικός    25
4. Νίκη Βόλου    25
5. ΑΕΚ Β’    22-7 αγ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass