ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝIΚΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ «Ε»

«Παίζουμε την ύπαρξή μας»

«Γι’ αυτό πρέπει να δώσουμε πάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας»

Δημοσίευση: 02 Απρ 2015 13:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 15:39

Του Σωτ. Κέλλα

Την Κυριακή στον αγώνα της ΑΕΛ στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή θα κριθεί αν οι παίκτες της λαρισινής ομάδας θα διεκδικήσουν (έστω και με μειονέκτημα βαθμών) την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα μέσω των πλέι- οφ ή θα κάνουν πρόωρες διακοπές τελειώνοντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Η ΑΕΛ στο συγκεκριμένο παιχνίδι θέλει μόνο νίκη και χθες μιλώντας στην «Ε» ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος το παραδέχθηκε… «Παίζουμε την ύπαρξή μας απέναντι σε μια ομάδα πολύ καλή και δυνατή όπως είναι ο Ηρακλής.

Αν κερδίσουμε θα έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε δυνατά παιχνίδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό Βόλου, Παναχαϊκή και ξανά με Ηρακλή με στόχο να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα γι’ αυτό οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δώσουν πάνω από το 100% των δυνατοτήτων τους.

Νομίζω ότι  θα κάνουν κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο»

Ο προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Σαρακατσάνο ενώ όλα δείχνουν ότι ο Δεληζήσης θα αγωνισθεί κανονικά. Πάντως ο Παπαδόπουλος κρατάει τις επιφυλάξεις του και εκτός του Μελισσά που θα πάρει τη θέση του Σαρακατσάνου στα σέντερ μπακ ετοιμάζει και τον Σταύρο Σταθάκη έναν ποδοσφαιριστή που πιστεύει στις ικανότητές του.

Στα αμυντικά χαφ θεωρείται δεδομένη η προσθήκη του Μπανούση δίπλα στον αρχηγό Κώστα Νεμπεγλέρα. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή.

Σήμερα θα γίνει το πρωί προπόνηση ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο για τη Θεσσαλονίκη.

 Η ΕΦΕΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

Εκδικάστηκε η έφεση της Λαμίας στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για την υπόθεση Μουμίν για τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Για σειρά μεθοδεύσεων με σκοπό να τυλιχτεί η Λαμία σε μία κόλλα χαρτί έκανε λόγο η υπερασπιστική γραμμή της ομάδας της Φθιώτιδας κατά τη εκδίκαση της έφεσης για την υπόθεση της αντικανονικής συμμετοχής του Μουμίν.

Στην ακροαματική διαδικασία το "παρών" έδωσε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος αν και ζήτησε να παρέμβει δεν του δόθηκε η δυνατότητα να καταθέσει.

Αντίθετα ως μάρτυρες υπέρ των «νεοφώτιστων» παρευρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές, Ρεπετσάς και Ζουλιώτης. Και όλα αυτά στην τελευταία προσπάθεια και ευκαιρία της Λαμίας να της επιστραφούν οι τρεις βαθμοί της νίκης στο εντός έδρας ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, το οποίο στο γήπεδο κέρδισε με 2-1, αλλά μετά την πρωτόδικη απόφαση περί αντικανονικής συμμετοχής του Μουμίν έχασε στα χαρτιά με 0-3.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass